הבגידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבגידה
    משה
    22/02/2011

הנני נשוי כ 25 שנים במשך השנים היה לנו סקס סביר כ 3 פעמים בשבוע לאחרונה נוצר מצב שאשתי מסרבת להתנשק בטענה שזה היה כך מאז ומעולם אבל לא כך הדבר ואני מרגיש קצת דוחי .
    לאחרונה אשתי שאלה אותי מה יהיה אם אבגוד בך טענתי לפניה אם היא תחזור לבית ולא יהיה לכך משקעים הדלת פתוחה אבל לא כך הדבר .
    ביום בהיר אחד נודע לי ממנה כי היא נפגשה עם הבוס שלה והתמזמזה איתו , היא ביקשה סליחה והתחננה שלא היה בנהם מגע מיני אלה כמה נשיקות וקצת ליטוף חזה .
    במשך חודשיים התנהגה למופת. אבל לאחרונה היא יצאה להשתלמות ממקום העבודה ולא סיפרה כי גם הוא נוסע לאותו מקום אלה רק כ 5 דקות לפני הנסיעה היא אזרה עוז וסיפרה את זה כדרך אגב.
    כאשר חזרה היא פתאום חזרה להיות אותה אחת מלפני חודשיים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבגידה

הוספת תגובה

• משה-

בני
    28/02/2011

כל הכבוד לך / לכם על שהחזקתם מעמד 25 שנים, כפי שאתה רואה זה לא קל לביצוע,
    אם אתם רואים את עצמכם מזדקנים ביחד,,, אז כדאי שתלכו לייעוץ שיעורר את מה שכבה בזוגיות שלכם, אי אפשר סתם לחיות עם אותה אשה 25 שנה בלי להשקיע על בסיס יום יומי, אז אולי אין לך ראש וזמן ליום יום, אבל פעם בשבועיים בהחלט מומלץ לעשות משהו שיזעזע את האדישות של החיים היפים והמשעממים, אה ודרך אגב, סקס זה פשטני מידיי, תלך על משהו יצירתי, שיכול לכלול גם סקס,
    אני בכוונה לא מתייחס לבגידה שלה, כי אם לך לא אכפת אז כאילו מי אני שאתערב, ולכן אם ברצונך להחזיר עטרה ליושנה (תרתי משמע,,,) ולהתנשק כבימי קדם, אז קדימה לעבודה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

משה
    01/03/2011

תודה רבה על שורת המחץ שלך מי יתן וירבו אנשים טובים כמוך שמארים לאחרים את הדרך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוס

דני
    02/03/2011

אין תקנה לאישתך,או שאתה חי עם אישה שתבגוד בך לאורך כל הדרך או שאתה שולח אותה לאלף עזאזל ,היא טעמה את הטעם האסור וכפי שזה נראה היא תתמיד בזה.בחירה שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבגידה - תגובה

סיגלית גלאי
    03/03/2011

משה שלום,
    מסיפורך ניתן להבין שאשתך מעוניינת לשמור על הזוגיות שלכם, אך נראה שבכל פעם שהיא פוגשת או מתקרבת אל הבוס שלה משהו מתערער אצלה. אני מציעה לך להיות מספיק פתוח כדי לשאול מה קורה וכיצד אתה יכול לעזור לה להתגבר. אין ספק שגם אם מדובר ברגשות שיש לה כלפיו, פעמים רבות הם בבחינת "מים גנובים יימתקו". ולכן אם תרצו תצליחו להתגבר על המשבר.
    אולי כדאי לכם לחשוב על האפשרות שהיא תחפש מקום עבודה חדש במטרה לבסס את האמון והביטחון בזוגיות שלכם מחדש? נראה שמרחק מהבוס עשוי לעזור גם לה להתרכז ולהשקיע שוב בזוגיות שלכם בלבד.

בהצלחה,
    גלאי סיגלית
    ייעוץ זוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו