מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הבגידהמשה22/02/2011
הנני נשוי כ 25 שנים במשך השנים היה לנו סקס סביר כ 3 פעמים בשבוע לאחרונה נוצר מצב שאשתי מסרבת להתנשק בטענה שזה היה כך מאז ומעולם אבל לא כך הדבר ואני מרגיש קצת דוחי .
לאחרונה אשתי שאלה אותי מה יהיה אם אבגוד בך טענתי לפניה אם היא תחזור לבית ולא יהיה לכך משקעים הדלת פתוחה אבל לא כך הדבר .
ביום בהיר אחד נודע לי ממנה כי היא נפגשה עם הבוס שלה והתמזמזה איתו , היא ביקשה סליחה והתחננה שלא היה בנהם מגע מיני אלה כמה נשיקות וקצת ליטוף חזה .
במשך חודשיים התנהגה למופת. אבל לאחרונה היא יצאה להשתלמות ממקום העבודה ולא סיפרה כי גם הוא נוסע לאותו מקום אלה רק כ 5 דקות לפני הנסיעה היא אזרה עוז וסיפרה את זה כדרך אגב.
כאשר חזרה היא פתאום חזרה להיות אותה אחת מלפני חודשיים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משה-
בני28/02/2011כל הכבוד לך / לכם על שהחזקתם מעמד 25 שנים, כפי שאתה רואה זה לא קל לביצוע,
אם אתם רואים את עצמכם מזדקנים ביחד,,, אז כדאי שתלכו לייעוץ שיעורר את מה שכבה בזוגיות שלכם, אי אפשר סתם לחיות עם אותה אשה 25 שנה בלי להשקיע על בסיס יום יומי, אז אולי אין לך ראש וזמן ליום יום, אבל פעם בשבועיים בהחלט מומלץ לעשות משהו שיזעזע את האדישות של החיים היפים והמשעממים, אה ודרך אגב, סקס זה פשטני מידיי, תלך על משהו יצירתי, שיכול לכלול גם סקס,
אני בכוונה לא מתייחס לבגידה שלה, כי אם לך לא אכפת אז כאילו מי אני שאתערב, ולכן אם ברצונך להחזיר עטרה ליושנה (תרתי משמע,,,) ולהתנשק כבימי קדם, אז קדימה לעבודה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
משה01/03/2011תודה רבה על שורת המחץ שלך מי יתן וירבו אנשים טובים כמוך שמארים לאחרים את הדרך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוס
דני02/03/2011אין תקנה לאישתך,או שאתה חי עם אישה שתבגוד בך לאורך כל הדרך או שאתה שולח אותה לאלף עזאזל ,היא טעמה את הטעם האסור וכפי שזה נראה היא תתמיד בזה.בחירה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבגידה - תגובה
סיגלית גלאי03/03/2011משה שלום,
מסיפורך ניתן להבין שאשתך מעוניינת לשמור על הזוגיות שלכם, אך נראה שבכל פעם שהיא פוגשת או מתקרבת אל הבוס שלה משהו מתערער אצלה. אני מציעה לך להיות מספיק פתוח כדי לשאול מה קורה וכיצד אתה יכול לעזור לה להתגבר. אין ספק שגם אם מדובר ברגשות שיש לה כלפיו, פעמים רבות הם בבחינת "מים גנובים יימתקו". ולכן אם תרצו תצליחו להתגבר על המשבר.
אולי כדאי לכם לחשוב על האפשרות שהיא תחפש מקום עבודה חדש במטרה לבסס את האמון והביטחון בזוגיות שלכם מחדש? נראה שמרחק מהבוס עשוי לעזור גם לה להתרכז ולהשקיע שוב בזוגיות שלכם בלבד.
בהצלחה,
גלאי סיגלית
ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?