בעל פלרטטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעל פלרטטן
    אסתר
    23/02/2011

שלום,
    אני נשואה 14 שנים, תפסתי את בעלי בוגד בי לפני 5 שנים (הוא בן 46).
    האמת היא שעד לבגידה לא הרגשתי שאני נמשכת ואוהבת את בעלי
    אולם הבגידה גרמה לי לרצות ולהמשך אליו (הרגשתי שנשים מעוניינות בבעלי)
    אנו לא התגרשנו ואפילו התקרבנו זה לזו.
    אולם בעלי לא מפסיק להסתכל על נשים ולהעיר הערות , למשל כשרואה פרסומת בטלויזיה, מלצריות בבית קפה וכו' הוא אומר לי "איזה סקסית הבחורה" או תראי איזה תחת יש לזאת.
    הראש שלו כל הזמן חושב על בחורות.
    הוא נועץ מבטים נוקבים.
    אינני רוצה להעיר לו כדי שלא יעשה זאת רק כשאני לא לידו.
    אני מראה לו שאני אדישה וגם אני מידי פעם אומרת לו "תראה איזה חתיך עובר" וכו'
    בקיצור - אין לי אימון בו, אני במתחים קשים כל הזמן.
    אציין שבעלי בעל עסק ועמיד.
    הוא אומר לי שנשים מתחילות איתו במיוחד רוסיות צעירות - וזה מטריד אותי (אני מאמינה לו שכן יש לו מכונית מפוארת וכו').
    אשמח לקבל עצות .
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעל פלרטטן

הוספת תגובה

• בעל פלרטטן - תגובה

מיכל פאטל
    24/02/2011

שלום לך נועה,

אני מתרשמת שתקשורת פתוחה וכנה איננה הצד החזק שלך ושל בעלך.
    את מציינת ש'תפסת' את בעלך בבגידה, הוא לו סיפר לך בעצמו, לא ברור אם פניתם לייעוץ זוגי לאחר האירוע, ולא ברור אם שוחחתם על כך בפתיחות, כדי להבין מה היתה הסיבה/ות לבגידה. הרבה פעמים משבר אמון כגון בגידה, מהווה פעמון אזעקה שתפקידו לקרוא לנו לעצור, לחשוב, לברר להפיק לקחים ,לשנות דפוסי התנהגות והרגלים- על מנת לשפר את המערכת, אחרת אנו עלולים להמשיך ולהתדרדר במידרון...
    אני מתרשמת שאתם לא גלויים אחד עם השני, אין לך אמון בו (היות ולא פתרתם לאחר הבגידה את משבר האמון שנוצר),הוא אינו תורם לכך עם הערותיו, ואת אינך תורמת לכך עם תגובותייך שמשתפות פעולה עם חוסר התקשורת ומשחקי המילים.
    את 'במתחים', את מוטרדת ובצדק-אך במקום להיות פאסיבית,תנסי לפתח עימו שיחה גלויה ולברר מהי דעתו עלייך, על הזוגיות,האם חסר לו משהו וכו' ,ואם אינכם מצליחים באופן עצמאי ,אני ממליצה לפנות בהקדם לאיש/ת מיקצוע לטיפול זוגי בטרם יהיה מאוחר וחבל... בהצלחה!מיכל פאטל- יועצת זוגית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו