אשתי הודיעה לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשתי הודיעה לי
    ערן
    06/03/2011

מערכת היחסים בין אשתי לביני החלה באהבה גדולה. אנו נשואים14 שנים. ואולם מזה מספר שנים נקלענו למערבולות של מריבות חוזרות ונשנות מדי שבועיים שלושה. הדבר פגע כמובן בקירבה ובאינטימיות, מה שכמובן החריף את המריבות. בימים האחרונים פרצה מריבה נוספת ואז אשתי הודיעה לי כי אינה אוהבת אותי יותר, שאני בהתנהגותי הבאתי זאת על עצמי ומצידה אני יכול לעזוב את הבית ולהתגרש. היא אינה מתכוונת לעשות זאת בגלל שני ילדינו. אודה שבחלק מהדברים היא צודקת ואני ניסיתי לתקן ומוכן להמשיך ככל הנדרש. במרבית הדברים אף הצלחתי אלא שהיא אינה שוכחת דבר. יחד עם זאת, חלק אחר הוא לדעתי באחריותה אלא שהיא חושבת שאין פגם בהתנהגותה ואני אשם בכל. אני אוהב אותה למרות הכל ותמיד מאמין כי יחד אפשר לפתור דברים מה גם שאיני בטוח אם אכן אינה אוהבת יותר למרות שהייתה חד משמעית. הצעתי לה ללכת לטיפול זוגי בעבר וגם בעקבות המריבה האחרונה ואולם היא סירבה ומסרבת בכל תוקף. היא אומרת שיש בי פגמים ואיני יכול להשתנות. אני סבור שגירושין יש לשקול רק לאחר שמוצו כל האפשרויות. מצד שני איני סבור שיש לחיות עם בן זוג שאינו אוהב אותך. וכמובן הילדים. רק עצם המחשבה מה זה עלול לעשות להם מעלה אצלי דמעות.כשלעצמי החלטתי ללכת לטיפול זוגי לבד. אודה לכל עצה מועילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשתי הודיעה לי

הוספת תגובה

• למה?

רותם
    06/03/2011

שלום..

אני לא מבינה למה רבים חושבים שלפרק חבילה יעשה נזק לילדים יותר מלהישאר נשואים.
    ברור שעדיף שיחיו עם שני ההורים אבל אם הזוגיות שלכם לא מוכיחה אתה עצמה אז חבל שהם שם לראות את זה .
    אני בת של הורים כאלה ועד היום אני לא מצליחה ליצור מערכת אחת נורמלאית ,
    אני בטוחה שהכל בגללם! , אני מאוד כועסת על זה שלא התגרשו!, עכשיו אני ואחים שלי סובלים מזה.....וכן כולנו כאלה אף אחד לא היה בזוגיות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו