מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שביל הבגידה - לאן?אביבה06/03/2011
בעלי בגד בי עם קולגה.
גיליתי שיש לו מספר קשרים "עסקיים" רגשיים עם נשים אחרות במקביל תודה לפלאי הטכנולוגיה.
איך? לעזאזל איך? ממשיכים?
אין לי אמון בו בגרוש. אני חשה בוז וסלידה מהתנהגותו. לעיתים מוצפת ברגשות עזים של שנאה.
יחד עם זאת, רוצים לשמר את הקשר, יש אהבה (כבדהו וחשדהו), יש ילדים ומשפחה.
איני רואה גירושים כאופציה. פשוט לא מתאים לי ההליך הזה.
ובכל זאת עייפתי מלשחק אותה "ממשיכה", מלא להאמין, מחוסר היכולת לפנות את המשאבים שלי למשהו חיובי עבורי.
האם יש תרופת קסמים? מתכון לעבודה קשה? משהו?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שביל הבגידה - לאן? - תגובה
דליה שוורץ06/03/2011אביבה שלום,
תרופת קסמים תוכלי למצוא בחנות שארי פוטר עורך קניות אבל עד שתגיעי לשם עלייך לקבל החלטות מה בעצם את רוצה.
מצד אחד את לא רוצה להתגרש ומצד שני התעייפת.. התעייפת מלשחק אותה או התעייפת מהבגידות שלו?
לא הצלחתי להבין מדברייך אם הוא יודע שאת יודעת או שהוא חושב שההוא מסתיר מעולה.. אבל בכל מקרה אני מציעה לך בחום לשבת לדבר איתו, לעדכן אותו בכך שאת יודעת על הבגדיות שלו, לספר לו שאת עייפה ולא יכולה להמשיך כך. יכול להיות שתשמעי ממנו דברים שאת לא יודעת על מה מפריע לו.
כרגע נראה לי שנכנסת למין סחרחרה של רגשות עייפות כעסים ושנאה ועד שלא תשבי ותשתפי אותו זה רק ילך ויחמיר.
נסו לפנות יחד לייעוץ זוגי כדי לקבל הכוונה ולדבר על הדברים עם איש מקצוע שילווה אתכם.
בהצלחה,
דליה שוורץ
יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא יודע שאני יודעת
אביבה06/03/2011ואז...הוא הביע כעס על זה שאני יודעת ושהרסתי לו את הדימוי של איש למופת.
לדבריו הוא (!) איבד את האמון בי... פרדוקסלי
עייפתי מהידיעה והתעסקות באמון, משהו שתמיד היה יסוד איתן, מבחינתי לפחות.
יודעת שאני והוא בדרכו בוחרים ביחד.
לכן שאלתי המקורית... איך? מהם כוחות הנפש? והיכן חוץ מהארי פוטר מוצאים אותם? הרי איני הנבגדת הראשונה ויש שהצליחו בפרק ב משותף...
אודה על שיתוף מנסיונכם המקצועי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה
דני08/03/2011אם את משלימה עם זה שבעלך בוגד בך על ימין ועל שמאל ולמען המסגרת המשפחתית את רוצה לשמר את הנישואים תימצאי לך מאהב שייתן לך את מה שבדיוק חסר לך,חיפשת תרופת פלא? מצאת! תיראי שזה עובד ויכול להיות שאפילו תהני מזה ואולי אולי בעלך יתעורר מהחלום שהוא נימצא בו ויעשה משהו למען חיי הנישואים שלכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?