מה עלי לעשות עם רומן עם גבר נשוי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עלי לעשות עם רומן עם גבר נשוי
    קרן
    19/12/2007

אני בת 28 גרושה עם ילדה ואין לי חבר כרגע. ולאחרונה יצר איתי קשר בחור שהוא נשוי עם 2.
    בהתחלה לא הבנתי מה הוא רוצה ממני, יש לו משפחה וילדים ועסק (הוא עצמאי) מצליח.
    לא ידעתי אם להכנס איתו לקשר ולאט לאט נמשכתי לקשר הזה גם למצב אינטימי.
    הוא אמר לי שהוא מאוד נקשר אלי ושהוא מאוהב בי, היה משאיר לי פתקים על האוטו, מתגנב אלי מה שרק יכל. לי היה קשה עם המצב הזה, מצד אחד קינאתי שהוא בשבתות עם המשפחה שלו ויוצאים לטיולים ומסעדות ואמרתי לו שלנו זה אף פעם לא יהיה. הוא תמיד אמר שהוא יכבד אותי אם אני אחליט להפסיק את הקשר הזה, שהוא לא רוצה לפגוע בי ולא רוצה שיהיה לי רע.
    באמת נקשרתי אליו וילדים שלו,. היחסים שלו עם אשתו לא משהו הם ביחד כבר הרבה שנים ורגילים לשגרה, לשניהם יש עסקים מצליחים וממה שהבנתי ממנו אשתו קרירה אליו והוא מאוד ריגשי ורגיש.
    לאחרונה הפסקתי את הקשר איתו ואמרתי לו שיחליט מה הוא רוצה לעשות, לא רק בגללי אלא בשביל עצמו אי אפשר לחיות ככה עם בן זוג והוא אמר שהוא באמת צריך לשבת ולהחליט מה לעשות. ושעד היום הוא לא עשה כלום כי יש להם את העסק וילדים. מסתבר גם שהאשתו ניהלה רומן עם מישהו אחר ואז גם הוא ניהל רומן עם מישהי. אשתו כל הזמן חשדה אבל גם לא עשתה כלום וגם כשהוא גילה לאשתו יש רומן הוא גם לא עשה כלום בתירוץ שלה שזה היה משבר וכאלה.לפני כמה ימים אמרתי לו שכדי שננתק את הקשר ואז ראיתי שהוא ממשיך לחפש אותי אז התקשרתי אליו והמשכנו לדבר, לא יוצא לנו להפגש כי אשתו עוד פעם חושדת בו. מה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רומן עם גבר נשוי

אילה אריאלי
    19/12/2007

אני חושבת שעניתי לך לפני מספר ימים. את צריכה להחליט מה את רוצה במערכת יחסים? מה הבחירה שלך? האם את רוצה להיות האשה השניה? באם תחליטי שזה בסדר ונכון לך אז את יכולה להמשיך את הקשר.
    אין כאן מחויבות לקשר. יש אמנם תשוקה, משיכה. האם זה מספיק לך במערכת יחסים.? בינתיים אני לא רואה כאן מחויבות או אינטימיות רגשית. אלו אספקטים מהותיים בקשר.
    רומן הוא קשר חלקי, ואת חלק מרומן שיש לגבר הזה איתך.
    ההחלטה נתונה בידייך, מאחר ולא נראה לי שגבר זה יעשה את ההחלטה.

אילה אריאלי
    מטפלת זוגית ואישית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוא לא יעזוב את משפחתו!!!!!!!!!!!!

מיה
    23/12/2007

שלום לך,

כואב לשמוע מה שהבחור עושה לך זו פשוט התעללות, אל תחשבי ולו לרגע אחד כי הוא יעזוב את משפחתו, הוא הרי מבטיח לך הרים וגבהות כדי שתחשבי שהוא אוהב אותך ומדי פעם גם בטח קונה לך ומפנק, כך הוא הרי קונה אותך.

תביני הוא בסה"כ בא לפרוק את עצמו וחוזר לחיי השיגרה שלו.

הרי אם את כותבת שלו ולאשתו עסקים מצליחים מה חושבת שהוא יעזוב הכל ויוותר על מה שיש?

תיבני את חייך מחדש תכירי בחורים לא חסר אנשים טובים מאשר חלאות שכאלה.

כואב לך שבשבתות הוא עם משפחתו ... בודאי שיהיה איתם ולא יחסיר מהם כלום, הרי עליהם הוא ישמור בצמר גפן שלא יפגעו ולך מספר סיפורים.

אז חמודה אם את רוצה להמשיך לסבול כנראה את מזוכיסטית.

אני מציעה וממליצה שתרימי את עצמך מהר מאוד ותתעשטי.

כיתבי לי למייל שהצגתי ואשמח לעזור עברתי חוויה דומה. אני לעומת זאת עשיתי מעשה ועזבתי הכל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו