אישתי הפסיקה לאהוב אותי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אישתי הפסיקה לאהוב אותי
    אורח
    07/03/2011

אישתי החליטה להתגרש כיוון שלתחושתה אני לא רואה אותה
    אנחנו נשואים 8 שנים +3 ילדים קטנים
    היא נמצאת בטיפול פסיכולוגי , לא מוצאת עבודה ומניקה לפני 9 חודשים נולד הילד השלישי
    בטיפול היא מנסה לבנות את עצמה שוב לא בצילי
    אני אוהב אותה מאוד ולא מוכן לוותר עליה
    מוכן לעזוב את הבית ל-3 חודשים לפי בקשתה בכדי שתוכל לראות בפרסקטיבה את עצמה כאשר אני לא בבית
    אשמח לתגובה אם מישהו מכיר רעיונות כיצד להחזיר אהבה
    אני בן 40 אישתי בת 30

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אישתי הפסיקה לאהוב אותי

הוספת תגובה

• אישתי הפסיקה לאהוב אותי - תגובה

סיגלית גלאי
    08/03/2011

שלום לך,

אני חושבת שהתשובה לשאלתך מצוייה בדבריך, הדרך להחזיר את האהבה לזוגיות שלכם היא "לראות את אשתך". חשוב שתבין למה היא מתכוונת כשהיא אומרת את זה? מה חסר לה בזוגיות שלכם? האם אתה מספיק תומך בחיפוש שלה את עצמה? האם חשבת להיות שותף בתהליך הטיפולי שהיא עוברת?
    כשאשתך תרגיש שאתה מבין את המצוקה שלה, מעריך, מפרגן, אוהב, עוזר... כשאשתך תרגיש שגם הצרכים שלה באים לידי ביטוי בזוגיות שלכם, יש סיכוי שהיא גם תחוש את החיבור ביניכם ואת האהבה והיחד שלכם כזוג.

בהצלחה,
    גלאי סיגלית
    יועצת זוגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אישתי הפסיקה לאהוב אותי

אורח
    09/03/2011

תומך בה בכל דרך אפשרית
    לטענתה אני צריך להביחן לבד איך לראות אותה
    מוכן להגיע איתה לטיפול היא לא מעוניינת בקיצור מצב מסובך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אישתי הפסיקה לאהוב אותי - תגובה

סיגלית גלאי
    10/03/2011

שלום לך,
    לאור חוסר התקשורת ביניכם הייתי מציעה שתלכו לייעוץ זוגי, מומלץ שתסביר לאשתך ששאלתך באה מרצון אמיתי להענות לה ולגרום לה להיות מאושרת יותר.בזוגיות תפקידנו ללמד אחד את השני מי אנחנו, מה אנחנו אוהבים, זקוקים וכד' מתוך כבוד הדדי ורצון להרמוניה. אנחנו לא יכולים לשער או לנחש מה השני זקוק, ברוב המקרים זה הפתח לצרות.

בהצלחה,
    גלאי סיגלית
    יועצת זוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא רואה אותה

דני
    08/03/2011

חשוב גם שתבין כי ההורמונים עובדים שעות נוספות אצל אישה אחרי הריון.יש גם דיכאון אחרי לידה ועוד תופעות פסיכולוגיות.זה הזמן שאישתך צריכה אותך לידה ולא במצב שאתה לא רואה אותה.ייתכן שגם פתרון של שלושה חודשים של ריחוק יגרום לה להבין שזה לא הפתרון הרצוי.בחירה קשה אבל היא שלכם ורק שלכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו