מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אישתי הפסיקה לאהוב אותיאורח07/03/2011
אישתי החליטה להתגרש כיוון שלתחושתה אני לא רואה אותה
אנחנו נשואים 8 שנים +3 ילדים קטנים
היא נמצאת בטיפול פסיכולוגי , לא מוצאת עבודה ומניקה לפני 9 חודשים נולד הילד השלישי
בטיפול היא מנסה לבנות את עצמה שוב לא בצילי
אני אוהב אותה מאוד ולא מוכן לוותר עליה
מוכן לעזוב את הבית ל-3 חודשים לפי בקשתה בכדי שתוכל לראות בפרסקטיבה את עצמה כאשר אני לא בבית
אשמח לתגובה אם מישהו מכיר רעיונות כיצד להחזיר אהבה
אני בן 40 אישתי בת 30* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אישתי הפסיקה לאהוב אותי - תגובה
סיגלית גלאי08/03/2011שלום לך,
אני חושבת שהתשובה לשאלתך מצוייה בדבריך, הדרך להחזיר את האהבה לזוגיות שלכם היא "לראות את אשתך". חשוב שתבין למה היא מתכוונת כשהיא אומרת את זה? מה חסר לה בזוגיות שלכם? האם אתה מספיק תומך בחיפוש שלה את עצמה? האם חשבת להיות שותף בתהליך הטיפולי שהיא עוברת?
כשאשתך תרגיש שאתה מבין את המצוקה שלה, מעריך, מפרגן, אוהב, עוזר... כשאשתך תרגיש שגם הצרכים שלה באים לידי ביטוי בזוגיות שלכם, יש סיכוי שהיא גם תחוש את החיבור ביניכם ואת האהבה והיחד שלכם כזוג.
בהצלחה,
גלאי סיגלית
יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאישתי הפסיקה לאהוב אותי
אורח09/03/2011תומך בה בכל דרך אפשרית
לטענתה אני צריך להביחן לבד איך לראות אותה
מוכן להגיע איתה לטיפול היא לא מעוניינת בקיצור מצב מסובך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאישתי הפסיקה לאהוב אותי - תגובה
סיגלית גלאי10/03/2011שלום לך,
לאור חוסר התקשורת ביניכם הייתי מציעה שתלכו לייעוץ זוגי, מומלץ שתסביר לאשתך ששאלתך באה מרצון אמיתי להענות לה ולגרום לה להיות מאושרת יותר.בזוגיות תפקידנו ללמד אחד את השני מי אנחנו, מה אנחנו אוהבים, זקוקים וכד' מתוך כבוד הדדי ורצון להרמוניה. אנחנו לא יכולים לשער או לנחש מה השני זקוק, ברוב המקרים זה הפתח לצרות.
בהצלחה,
גלאי סיגלית
יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רואה אותה
דני08/03/2011חשוב גם שתבין כי ההורמונים עובדים שעות נוספות אצל אישה אחרי הריון.יש גם דיכאון אחרי לידה ועוד תופעות פסיכולוגיות.זה הזמן שאישתך צריכה אותך לידה ולא במצב שאתה לא רואה אותה.ייתכן שגם פתרון של שלושה חודשים של ריחוק יגרום לה להבין שזה לא הפתרון הרצוי.בחירה קשה אבל היא שלכם ורק שלכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?