דיכאון עמוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון עמוק

היי,

אשתי הודיעה לי שלשום שהיא מעוניינת להתגרש ... אחרי 16 שנות נישואים ו - 2 ילדים, האחד בן 13 והשני בן 7 . אגב, אני בן 41 והיא בת 40

לדבריה היא רוצה להיות לבד ... והיא לא רואה עתיד בנישואינו .

ניסינו בעבר טיפולים זוגיים שהועילו למס' שנים וזהו ...

אני מוכן לעשות הכל על מנת להישאר במסגרת הזוגית, וגם אמרתי לה את זה , אך היא בשלה. היא מעוניינת להמתין עד לאחר הבר מצווה של הילד ולאחר מכן להתגרש - מדובר בתקופת זמן של 3 חודשים .
    יש לציין כי אני לא בוגד בה ולדבריה גם היא לא בוגדת \ בגדה בי .... אבל אני משעמם אותה ... אני יכול להעיד על עצמי כאב מעורב שעושה הכל למען הילדים והבית ... כל דבר שהיא מבקשת אני ממלא בנפש חפצה , גם אם הדבר פוגע באגו הגברי שלי ... כביסה, כלים, בית הכל ...
    אנחנו לא רבים ... ודווקא זה לטענתה אחד מהגורמים שהובילו אותה להחלטה ... השאיפה שלי להרמוניה גורמת לכך שאני פשוט מסכים אם כל מה שהיא מבקשת כולל יישור קו מול הילדים .

עכשיו היא סגורה ואטומה ....וכל נסיונותי להתקרב עולים בתוהו ... היא אומרת שלא מגיע לי לקבל אישה " מקרר " ... מה עושים ?

אני כבר יומיים בדיכאון .... בקושי אוכל ומחסל 2 קופסאות סיגריות ביום ...

מה עושים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון עמוק

הוספת תגובה

• איזה אבסורד

שחף
    07/03/2011

בכל תגובותיי אני מאוד נזהרת בדבריי,כי אסור לשפוט ובטח לא בפורום כשהתמונה חסרה ,יש משהו בטוב ובנוח שהופך מובן מאליו,לא מוערך בזמן אמת, אבל אח"כ מסתבר כדבר הכי טוב והכי חסר,אני מאחלת לאשתך שתבין את זה לפני הגירושין ומחזקת אותך בשעות הקשות שאתה עובר ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירושים

דני
    08/03/2011

מניסיון זה לא קל להתגרש,מה האלטרנטיבה שלך? להישאר בכוח עם מי שלא רוצה לחיות במחיצתך? אתה אומר שניסית הכל,ייעוץ זוגי ושיחות עם רעייתך.אין לך ברירה אלא לכבד את רצונה ולפתוח דף חדש בחיים.דיכאו לא ייתן מענה לבעיה.יש חיים אחרי הגירושים,לא שאני ממליץ על כך אבל רצונה כבודה.תמשיך הלאה,תהנה מהילדים,תן להם חיזוקים ככל האפשר.לאט לאט אתה גם תדע להנות מחיי הרווקו. אין ספק שהתקופה הראשונה היא תקופת הדומה לאבל על אדם יקר שאבד.ליבי ליבי איתך.תרים את עצמך ותראה שהכל יהיה טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיכאון עמוק - תגובה

סיגלית גלאי
    08/03/2011

שלום גיל
    במשך שנות נישואיך בחרת לעשות הכול כרצונה בלבד לשמור על ההרמוניה והשקט להגדרתך. התוצאה של התנהגות זאת היא ביטול עצמך לחלוטין, למעשה אשתך רוצה להרגיש שיש לה שותף, שיש לצידה בן זוג חושב, בעל דעה עצמאית, עם תחביבים, שאיפות ונושאים שמעניינים אותו וכו'.. כדאי שתחשוב איך אתה מתחבר לעצמך מחדש, ומביא את עצמך באופן אותנטי לזוגיות. אם היא תחוש בשינוי שיחול בך בתקופה הקרובה, אולי זה ישנה את דעתה.(כדאי שתחשוב על ייעוץ/עזרה באופן אישי, בלעדיה)

בהצלחה,

גלאי סיגלית
    ייעוץ זוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו