מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאבי08/03/2011
שלום לחבריי הפורום, אני אבי, מהצפון. אני לא יודע מאיפה להתחיל בכלל, אבל את הסוף אני יודע, אני חושב כרגע על להתחיל תהליך גירושין מאשתי. מה זה רוצה.. צריך. אין לנו ילדים עדיין תודה לאל, אבל אני עדיין צריך ייעוץ בנושא הגירושין, אני מבין שחלקכם עבר את זה כבר, אז אם תוכלו לייעץ לי מאיפה להתחיל, או מה לעשות, אולי אתר אינטרנט טוב כי אני מוצא רק עורכי דין כל הזמן אבל אני צריך יותר מידע לגביי גירושין עצמם. דברים כמו עלויות וחוק, כי אני רוצה לעשות עבודת תחקיר קטנה לפניי שאני יוצא בהצהרות מול אשתי. אני מקווה שתוכלו לענות בקרוב, כי זה דיי דחוף לי.. תודה מראש..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קודם כל תירגע
עופר09/03/2011אבי, אני מבין אותך לגמרי. דבר ראשון תן לי להרגיע אותך, גירושין לא חייב להיות דבר כזה נורא, העיקר שתדע מראש לקראת מה אתה הולך, אין לי פרטים עלייך בכלל, אז תצטרך לשאול את עצמך הרבה שאלות. דבר ראשון האם אשתך בכלל רוצה להתגרש ממך גם כן? זה משנה את התמונה מאוד כי אז אפשר להגיע להסכם גירושין ולא צריך להגיע לבתי דין למשפחות ולוויכוחים סתם. אני כמובן ממליץ על הגעה להסכם משותף, לא משנה כמה עצבים זה יביא לך כול הניסיונות להגיע לפשרה, זה עדיף על העצבים של להתנגח אחד בשני. במקרה הפחות טוב שהיא לא רוצה להתגרש ממך כדאי שתחשוב על עילות גירושין כי בישראל כיום אי אפשר להתגרש סתם בגלל שאנחנו "לא מתאימים" או משהו דומה, כן, טיפה פרימיטיבי, אבל זה מה יש. ואני לא רוצה להגיע איתך למצבים של תביעות גירושין שזו כבר מלחמה קטנה בפני עצמה. אבל אלו דברים שמתרחשים בעולם המשוגע שלנו כל יום. תשמע אבי, גירושין הם לא דבר קל לאף אחד, אבל אם אתה מחליט לצאת למסע הזה אנחנו איתך, יש מספיק אתרים בנושאי גירושין שיכולים לעזור לך עם המון מידע שאתה מחפש. רק תוודא שאתה עושה שיעורי בית וקורא אותם לפניי שאתה זורק משפטים לאוויר ועושה מעשים, אני מאחל לך הרבה בהצלחה וכמה שזה נשמע מוזר, גירושין נעימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
סיגלית גלאי10/03/2011אבי שלום,
לא ברור מדבריך מהי הדחיפות? האם שניכם מעונינים להתגרש? אני מתרשמת שאתה לא מעוניין לבדוק אפשרות של ייעוץ זוגי ובכל זאת הייתי מציעה לך לחשוב על כך פעם נוספת.
בכל אופן, לשאלתך: כשמדובר בזוג ללא ילדים בדרך כלל התהליך לא מסובך. אם שניכם מעוניינים בגירושים ותגיעו להחלטות משותפות איך לסיים את הקשר בהסכמה הדדית של חלוקת הרכוש, לא תצטרכו גורמים מתערבים והתהליך יהיה קצר ופשוט.
אם אתה חושב שלא תצליחו להגיע להסכמות לבדכם, אני ממליצה שתפנו לגישור, זהו תהליך קצר וגם זול יותר מעו"ד.
בהצלחה בכל החלטה שתבחר
גלאי סיגלית
ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
הילה13/03/2011היי אבי
אם אתה מרגיש שאתה צריך להתגרש אז אין טעם שבגלל עלויות שתשאר במערכת יחסים שאינה טובה לך. אני התגרשתי לפני חמש שנים ויום אחרי הרגשתי מעולה. לגבי עלויות אם יש הסכמה בין בני הזוג אז הולכים למגשר ובכלל אצלך אין ילדים אז עוד יותר פשוט.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?