הצומת הכי מסוכנת בחיי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצומת הכי מסוכנת בחיי
    טלי
    09/03/2011

שמי טלי בת 28 נשואה 5 שנים ולי שני ילדים לאחרונה התעוררו אצלנו בעיות בזוגיות אני מרגישה שבעלי כבר פחות אוהב ודואג ותומך כמו פעם כשאני שואלת הוא אומר שהוא טרוד בלהביא פרנסה הביתה מפני שאנו עומדים לפני בניית בית אני מצידי מרגישה שמשהו שם נגמר והרי אי אפשר לבנות בית כשהבית הישן שלך לא תקין
    זה הגיע למצב שהוא משפיל אותי בצורה מילולית ופוגע בי לפני המשפחה שלו וחברים והמצב הזה כבר מתסכל אותי הוא כל פעם מבטיח להשתנות אך לא עושה עם זה כלום לפני כמה חודשים נהלנו שיחה ואמרתי לו שאני אעשה קודם שינוי ואכבד אותו יותר זה באמת הלך טוב עד שלפני שבועיים שוב היה פיצוץ בגלל אחיו . ומאז אנו לא מדברים אני פגועה ממנו עד עמקי נשמתי אני כרגע בצומת שלא יודעת מה לעשות כשהתחתנו כולם נלחמו בנו ואנו נלחמנו בהם ( המשפחות שלנו) וכיום קשה לי לחשוב על מצב שאני מוותרת על הכל אחרי כל מה שעברנו אך גם לא מוכנה לחיות בזוגיות שהיא חד צדדית ללא כבוד יחס חום אהבה תמיכה וכו'.. ביקשתי ממנו שנפנה לטיפול זוגי אך הוא לא רוצה הוא אומר שאנו יכולים להסתדר גם בלי עזרה מגורם אחר מה עושים אני לא מצליחה לתפקד אני שבורה ומתוסכלת מהמצב קשה לי מאוד אנא אבקש את יעוצכם ועזרתכם . תודה והמשך יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצומת הכי מסוכנת בחיי

הוספת תגובה

• לחיות לצידו

mosha
    07/08/2011

לדעתי צריך ליישר את ההדורים בנכם. כל זוג יש עליות ומורדות צאו לטיול כיפי תתרעננו ..שווה נסיון לדעתי .כל דרך אפשרית .ולא לקום וללכת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצומת הכי מסוכנת בחיי - תגובה

סיגלית גלאי
    09/08/2011

שלום טלי,
    אני מסכימה איתך שחיים בזוגיות ללא כבוד הדדי, שיתוף פעולה חום ופרגון הם כמעט בלתי אפשריים, מנגד אני מציעה לך לא להרים ידיים כל כך מהר. סיפרת שדיברתם קיבלתם החלטה והצלחתם לתקופה מסויימת. שינוי הרגל לוקח זמן וצריך שוב ושוב לדבר על זה, ולבדוק מה קרה במקרה של אחיו וללמוד מזה הלאה. בכל פעם מחדש יש ללמוד מה עשוי להכשיל אתכם וכיצד להתנהל מול זה עד שזה ייעלם לגמרי.
    אני ממליצה שתמשיכי לבקש ממנו ללכת לייעוץ זוגי לאור זה שכל התערבות חיצונית "מפילה" אתכם שוב לדפוס הישן שלכם, הסבירי לו את התחושות הקשות שלך את הספק שנוצר בך מפעם לפעם. כי בסופו של דבר אם באמת לא יתרחש שינוי לא תחזיקו מעמד וחבל! בתחילת דרכם הצבתם את עצמכם בראש סדרי העדיפויות מול כול המתנגדים לכם, זה מה שחשוב שתעשו שוב, הציבו את עצמכם בראש וטפלו בעצמכם.

בהצלחה
    גלאי סיגלית
    יועצת זוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו