דעתכם?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דעתכם?
    eily
    12/03/2011

אני נשוי כבר 5 שנים..אבא לילד מדהיםם בן 3. אני בן 32. וניהלתי רומן עם בחורה בת 24. במשך 3 שנים. הרומן הסתיים לפני חודשיים ואני שבור. מרוסק.
    הייתה אהבה עצומה, בעיקר חברות. עברנו לא מעט יחד. הרגשתי שהיא אהבת חיי. אבל לא הייתי מסוגל נפשית לעזוב את הבית.
    לא יכול לשאת את המחשבה שלא אראה את הבן שלי. לא מוכן. עוברת בי המחשבה שלמענו אני מוכן לסבול הכל.
    דיברנו על זה שאנחנו אוהבים ורוצים לחיות יחד. אבל מנגד תמיד הבהרתי לה שלא אתגרש.
    אחרי 3 שנים, הגענו לנקד' שבירה..והלכתי למטפל שיעזור לי עם הסוגיה הזו. אחרי טיפול שלא היה מקצועי בעיני, פשוט אמרתי שאני לא מסוגל לעזוב. שאני חלש ולא מסוגל ריגשית. היא לחצה עליי ואמרה שהקשר יגמר אם אחליט שלא אתגרש. אבל, המשכנו את הקשר.
    אחרי חודש, חיטטתי לה במחשב, וראיתי את השיחות שלה במסנג'ר. גיליתי שלפני שנה היא ניהלה קשר עם בחור במשך כמה חודשים ספורים!! לא רק זה, היא במהלך הקשר יצאה עם כמה בחורים..שלטענה לא קרה איתם כלום. אני קראתי את השיחות שלה..וראיתי שהיא דיברה עם כמה בחורים במהלך הזמן הזה. לפני שנה וחצי היא סיפרה לי שהיא יצאה עם מישהו פעמיים והם התנשקו. זה הרגיש לי כבר אז כמו בגידה נוראית. לא הייתי מסוגל. אבל הבנתי שזו הייתה מעין "התראה " מצידה. וסלחתי. מעולם לא התגברתי על זה.
    ואת זה, אני פשוט לא יכול לעכל את זה..! שהיא אמרה שהיא רוצה לחיות איתי, שאני האהבה שלה והיא הייתה מסוגלת לשכב איתו.
    הרגשתיש אני מתפוצץ שהאדמה קרסה שגיליתי. חודשיים עברו מאז. אני מרגיש כמו זומבי.
    אני במהלך ה-3 שנים האלו לא שכבתי עם אישתי. דיחיתי ניסיונות עדינים שלה לתקן. התעלמתי ממנה..אני לא אוהב את אישתי. הבנתי שהתחתנתי מהסיבות הלא נכונות. והיא לעולם לא תעשה אותי מאושר. אני מרגיש שהקרבתי למען הקשר הזה. שנתתי את הלב שלי והיא פשוט רמסה אותו.
    אני מרגיש לבד בלעדיה. אבל אני כל כך פגוע שאני לא מסוגל להבין ולא חולם על לסלוח.
    היא בכתה והמשיכה הלתקשר אליי שוב ושוב אחרי, אמרה שהיא מצטערת ומתחרטת . שהיא הייתה במצוקה נפשית. שהיה לה קשה בקשר ולא יכלה להתמודד. ולא הייתה מסוגלת לעזוב אותי. שהיא אוהבת ותמיד אהבה אותי. היא עוד אומרת לי שהיא מבקשת לתקן את זה.
    והיא מתרצת את זה בזהש הייתי נשוי ואמרתי לה שלא אתגרש.
    אני מכיר את עצמי, לא אהיה מסוגל לסלוח על זה. אני יודע שנורא קשה לה..
    אני מרגיש מבולבל. אבל מאמין שלא אסלח. מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דעתכם?

הוספת תגובה

• תסלח לי אם אשמע בוטה

שחף
    12/03/2011

ה"סיפור" שלך מעצבן ונשמע לי כמו זעקת "הקוזאק הנגזל",אם התחתנת מהסיבות הלא נכונות תהיה גבר ותתגרש ואל תאמלל את אשתך, אתה מחוייב אך ורק לה,3 שנים תמימות היא חיה בבדידות ,עדיף לחיות לבד ולא עם מישהו שאדיש ומתעלם ודוחה זו התעללות לשמה ,אז אל תבכה שבגדו בך,כי "מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" ועל אחת כמה וכמה לאישתך אני מרגישה אמפטיה אך ורק לה כי דרך השקר והבגידה היא דרך נלוזה,פחדנית שזורעת הרס וחורבן..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דעתכם? - תגובה

דליה שוורץ
    13/03/2011

שלום לך,
    מדבריך שאני קוראת אני רואה לנגד עיני אדם שלא יודע מה הוא רוצה וסוחב איתו לתוך חוסר הידיעה הזו עוד אנשים.
    אתה חי עם אישה שאתה לא אוהב ואין לך איתה סקס כבר 3 שנים, אתה מנהל קשר עם אשה אחרת אותה אתה כן אוהב אבל לא מוכן להתגרש כדי להיות איתה, כשאותה אישה לוקחת אחריות על החיים שלה ומחפשת לעצמה מישהו אחר אתה מרגיש נבגד, אתה אומר שאתה לא יכול בלעדיה אבל מצד שני לא רוצה לסלוח לה... אז אדון אילי היקר, קח אחריות על החיים שלך ותחליט מה אתה רוצה. אתה רוצה לשקם את הנישואים שלך או שאתה רוצה את אותה אישה שעליה אתה כועס. אחרי שתקבל החלטה ורק אחרי שתקבל החלטה פנה לייעוץ כדי לקבל הכוונה איך להוציא את ההחלטה שלך אל הפועל...

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת אישית וזוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובכן.........

רון
    14/03/2011

הפעם אהיה קונקרטי ואומר: מגיע לך !! ואני מקווה שאישתך תעלה עליך, תעלם לך ותזכה לראות את הבן שלך כל יום שישי לשעה !
    טיפש בוגדני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך שגלגל מסתובב לו מסתובב

מירי
    15/03/2011

אדוני,

"...אבל אני כל כך פגוע שאני לא מסוגל להבין ולא חולם על לסלוח..."

אתה חוצפן ברמות, הזויי, תקוע בעצמך כל כך חזק........

תתבייש, איך אתה מסתכל על עצמך במראה בבוקר? כנראה שאתה חי עםפ עצמך טוב מאוד. בוגד באשתו ומרחם על עצמו שנבגד למה לא ?!
    אני מאוד שמחה שזה מה שהיא עשתה לך...
    באה מישהי והראתה לך מה זה. סוף סוף תרגיש מה זה להיות בצד השני -
    אולי תלמד את הלקח של החיים שלך בדרך הקשה. אולי זה התיקון שלך ....

בן אדם חלש ואומלל שמאמלל אחרים.
    גועל מפש
    מגיע לך להמשיך ולהתייסר ולהתייסר .......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מירי ורון

סתאם אחת
    15/03/2011

אהבתי את תגובותייכם !! שאפו לך רון על העקביות, ושאפו לך מירי על האסרטיביות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו