בגידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בגידה
    לי
    22/03/2011

בוקר טוב לכולם אני כותבת כאן אחריי המון זמן .אהייתי ניכנסת לאתר ליקרוא.אני שנה אחריי שתפסתי את בעלי בוגד עים שרלילה.אני נישארתי עים אותו אוצמת כאב בלב ובנשמה לא מצליחה לישכוח וליסלוח לו.מה שכן אני עובדת אני לא לוקחת תרופות יותר.איו לי את השמחת חיים לא מרגישה נאהבת{למרות שהוא מנשה מאוד לתת לי אהבה ולהחזיר לי את האימון בו}אני לא נותנת שום אימון ולא רוצה לתת לבן אדם כזה .יש לי שאלה שנורא מעצבנת.אני קראתי פה הרבה ניבגדות וניבגדים שאחרי הבגידה הנישואים שלהם יותר טובים.אוהבים יותר יש תשוקה חזקה יותר.אז כדי להחזיק נישואים בריאים לאורך כול החיים זוג צריך ליכאב את טעם הבגידה.אז מה הבגידה טובה לזוגיות או לא טובה לזוגיות. הזוגיות שלי יוכלה ליהיות טובה אבל אני לא מצליחה לתת יד בזה ליתמוך עים בעלי להצלת זוגיות שלנו ביחד.אני מרגישה שזה לשקר וליבגוד ללב שלי.אני לא יודעת עים אני אוהבת אותו או שזה רגש מיתוך הרגל{נשואים 20שנה}לא יודעת מה יהיה איתי מרגישה שאני יוצעת מדעתי יש ילדים בתמונה גדולים יחסית .מה אתם אומרים.בייייי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגידה

הוספת תגובה

• כואבת גם

ש
    22/03/2011

לי יקרה .אני גם כחצי שנה אחרי הגילוי ועדיין כואבת כאילו זה קרה היום בעלי מבטיח שאני היחידה בחייו וזה לא יקרה לעולם הוא לא חשב שהפגיעה תיהייה הרסנית כזו גם לנו ילדים קטנים ואני כאן עבורם. מבינה אותך. אין יום שאני לא נשברת ואומרת זה הסוף הילדים יתמודדו אך כשאני רואה אותם אני אומרת הם לא צריכים להתמודד כך אני מוכנה להקריב את נפשי למענם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בולשיט

רון
    22/03/2011

בולשיט !!!!!!!!!!!!! חיות בסרט רע מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתן חיות בסרט

דורית
    23/03/2011

רון צודק! אתן חיות בסרט רע! פעם בוגד-תמיד בוגד...ואם לא- אז העיניים ממשיכות לחפש... ההשפלה והכאב של אישה נבגדת, אשר הקדישה לבעלה את מיטב שנותיה וקבלה בתמורה בעיטה בישבן...אינם ניתנים לריפוי באמצעות מילים ריקות מתוכן כגון-את האחת והיחידה...-אולי לפה ולחוץ-אולם מעולם אינך שולטת במחשבותיו ובחלומותיו!!! הפצע של הבגידה, מנסיוני-אינו נרפא לעולם, וככל שדאגת לו ולמשפחה וותרת על עצמך-עוצמת הפגיעה גדולה יותר! מכאן יש להסיק שגם בתוך חיי נישואין וזוגיות-ולו ה"מושלמת ביותר" כל אחת צריכה לשמור על העצמי והאני שלה, לא לוותר, לשמור על זמן איכות עם החברות ועל התפתחות אישית- הילדים גדלים גם אם לא נקדיש להם את כל כולנו... השמירה והטיפוח של האני מעצימים ויעצימו כל אישה!!! אל תשתפנו, אל תוותרו, תשמורנה על עצמכן- ובטוח שככה גם תראנה סקסיות יותר מעניינות ומסקרנות יותר עבור הבעל המשמים והמשמין שנרדם לכן בערב מול הטלוויזיה ... בסופו של דבר פצעים מגלידים- גם במחיר של צלקות עמוקות!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה - תגובה

דליה שוורץ
    26/03/2011

לי שלום,
    אני קוראת את דברייך ורואה לנגד עיניי אישה עצובה, כואבת שלא מצליחה לסלוח ולא מצליחה לעבור הלאה... גילוי בגידה זה לא דבר פשוט וההתמודדות איתה כוללת תהליך שלם של סליחה ושל בניית האמון מחדש. חשוב להבין שלחזור להאמין לו תלוי הרבה בך וברצון שלך לשקם את האמון ואת מערכת היחסים. מדברייך אני מבינה שהגעת למצב לא פשוט בו נזקקת לכדורים כדי להרגיש טוב יותר ולכן אני מציעה לך קודם כל לפנות לייעוץ זוגי יחד עם בן הזוג שלך כדי שתוכלו להבין למה זה קרה ואיך אפשר לחזור להיות זוג אוהב שחי טוב אחד עם השני.
    זה נכון שיש זוגות שאחרי בגידה החיים שלהם מאוד השתפרו וזה קורה כי דיברו על הדברים והבינו למה הבגידה הזו היתה והצליחו להתקדם הלאה אבל, לעיתים הבוגד אינו מסוגל להפסיק לעשות זאת וחוזר שוב ושוב על המעשה בלי קשר להתנהלות הצד השני ובמקרה כזה צריך להחליט אם רוצים להמשיך לחיות יחד.

שוב חוזרת וממליצה בחום לפנות לייעוץ זוגי, ביחד להבין את הדברים וללכת בדרך של שיקום הזוגיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו