מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעלי בוגד ביגלית21/12/2007
אני נשואה בת 32 +3 ילדים . אני נשואה 10 שנים ובמהלך התקופה מדי פעם בעלי יצר קשרים עם נשים ברמות של שיחות טלפון ו- SMS מס' פעמים ביום (ואולי גם מעבר). גם כיום יש לו קשר עם מישהי אך הפעם לדעתי הוא גם נפגש איתה. הוא טוען שהוא אוהב אותי ושזה בגלל שאני לא מקיימת אתו יחסי מין (קשה לנחש למה נכון?) ורוצה ללכת לייעוץ אך לא מוכן לנתק איתה את הקשר וזאת השערתי מכיוון שביקשתי ממנו שיתקשר אליה לידי כדי להבין עד כמה היחסים ביניהם קרובים אך הוא מסרב בתוקף וגם לא מוכן להוציא לי פירוט שיחות הוא טוען שהיא "ידידה" וזאת לאחר ניסיונות רבים של הכחשות. הוא רוצה לפתוח דף חדש מבלי להיות מספיק כנה כדי שנתמודד עם זה. אני מרגישה שלעולם לא אוכל לסמוך עליו שוב ותמיד אחיה בפחדים וחששות שהוא שוב עושה משהו מאחורי גבי גם לאחר שכביכול נהיה בייעוץ. לדעתי יש לו בעיה שהוא כל הזמן משקר ומחפש בחורות גם כשהיינו חברים וכל היום עשינו סקס הוא בגד בי ואמרתי לו את זה. הוא אומר שהוא רוצה להפסיק לשקר וללכת לייעוץ. אני יודעת שאני דפוקה שנכנסתי לקשר כזה מלכתחילה אבל כרגע זה המצב הנתון. מישהו יכול לעזור לי עם איזו עצה טובה אני ממש מבולבלת ובקושי מתפקדת ומתייחסת לילדים וזה מתסכל אותי. אשמח גם לשמוע ממישהו/י שעבר/ה משהו דומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגלית
חילי05/03/2008תעיפי את הנבלה שלך מהחיים שלך ושילך להזדיין אל תענישי אותו בכך שתבגדי בו את זה פתרון אדיוטי.
לכי ופתחי פרק ב
אסור להמשיך בזוגיות מנוונת כשלכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובתי
צביה21/12/2007תבגדי בו בצורה כזו שזה יוודא לו יתכן והקנאה תתגבר על היצרים .
אשמח לעזור , באם תרצי אשלח לך תיבת דואר אישית .
ביי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לחנוך מגלית
גלית22/12/2007לפי מה שהספקתי לראות כאן בפורום גם לך לא חסר בעיות עם אשתך (שכרגיל נובעות מסקס). אם בא לך לדבר אני מוכנה בכיף, אולי זה יעזור לשנינו, מעבר לזה ימים יגידו. בקיצר אם אתה מעוניין תרשום לי את המייל שלך ואני כבר אצור איתך קשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהmail
צביה24/12/2007[email protected]
תתקשרי ונשוחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחנוך וגלית, ממש לא פתרון לבגוד...
מיה23/12/2007שלום לשניכם...
אני יושבת וקוראת את פניותיכם ודי בהלם..
גלית מעלה בעיה מאוד רצינית ובמקום לעזור לה אתה מעודד אותה לבגוד??
השאלה האם אתה עוזר או האם אתה מעודד לבגוד.
לא חושבת שזו דרך לפתור בעיה במקום לעשות מעשים שיקדמו לסיים קשר או לפתור בעיה ע"י טיפול במקום לרוץ ולבגוד ולהרוס הכל.
הכי קל להרוס מאוד קל לבנות.
כיתבו לי למייל שהצגתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיה
גלית24/12/2007זו פעם ראשונה שאני כותבת בפורום ובכלל מגוללת את סיפורי בפני אנשים זרים. אשמח לשוחח עמך אך אין לי מושג איך להגיע למייל שהצגת (היכן הוא מופיע?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגלית כנסי בדחיפות !!!!!!!
נוגה01/01/2008מכייוון שאת פעם ראשונה ברשת כדאי לך להיזהר מאד. יש הרבה נוכלים שסתם עורבים לקורבנות ברשת. כל הפרטים שמציגים בשאלות ברשת מסולפים ביסודם. אותו נשוי בן 40 עם 3 ילדים יכול להיות גם נשוי בן 65 עם 5 ילדים. האם חשבת על כך???????. תתכתבי איתו תשוחחי איתו בטלפון ועדיין לא תדעי את האמת. בינתיים רק תפתחי אשליות.
לא זו הדרך!!!!!!
תיזהרי!!!!!
מאחת שנכוותה קשות.
מציעה לך מכל הלב לנתק כל מגע מאנשים כאלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנוגה
גלית02/01/2008תודה על העצה. אמנם לא חשבתי על זה כנראה שאני תמימה מדי אבל בכל אופן זה בסדר אני לא מתכוונת לעשות שום צעד. הגעתי לאיזושהי החלטה בנוגע לנישואים שלי שאני מנסה ליישם אם יצליח לי כי זו החלטה חד צדדית. ואני ממש ממש מודה לך שנכנסת להזהיר אותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?