מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בגידה חד פעמיתיעל22/03/2011
בעלי בגד בי.
הוא סיפר לי מייד.
מחר אנחנו הולכים לטיפול.
אני מנסה להיות חזקה ולא לתת לזה למוטט את כל מה שיש בינינו.
מנסה להיאחז בחצי הכוס המלאה: מעידה חד פעמית. שכרות מטורפת. הקשר החזק והטוב שלנו. העובדה שסיפר לי ובכה והתפרק שלושה ימים.
אבל הפחד לא מרפה.
עוד לא נשואים שנה,התחתנו בגיל מאוחר יחסית אחרי שמיצינו את חיי הרווקות- הוא אמור היה למצות את חיי ההוללות.
אם לא עמד בפיתוי פעם אחת - האם יצליח בעתיד כשגם לא אהיה צעירה יפה וחטובה כמו שאני היום?
אם עכשיו הוא לא מרגיש מסופק ומרוגש (למרות שטוען שכן) אז מה יקרה עוד עשר שנים?
מה יכול לגרום לגבר שיש לו הכל - לבגוד?
והאבסורד שאני רק אוהבת אותו יותר ונמשכת אליו יותר.
רוצה שכל חלום הבלהות הזה פשוט יעלם כאילו לא היה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל-
בני22/03/2011אני נגד בגידות, ושונא שיכורים, ובכלל מתרחק מאנשים שיכולים פתאום לאבד שליטה,,,
אבל, אתם זוג צעיר ורענן, החיים עוד לפניכם, יש אהבה, יש חיבור, יש לך בקשר הזה את כל מה שחלמת עליו, דבר כזה לא זורקים לפח, נקודה.
ללכת ליעוץ זה הדבר הכי נכון שאת יכולה לעשות כרגע, ונא לזכור כולנו טועים במהלך החיים בדברים שהם מאוד מהותיים לקשר, אם זה בהתנהלות כלכלית לא נכונה, בבחירה לא טובה, בגידה חד פעמית ראויה שתיסלח,
הוא שיתף אותך מייד, וזה עושה אותו בחור ישר והגון , לדעתי,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה בני
יעל22/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיותר
רון23/03/2011פעם בוגד תמיד בוגד !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה חד פעמית - תגובה
דליה שוורץ26/03/2011יעל שלום,
קודם כל חשוב לי לציין שההחלטה לפנות מייד לייעוץ ולא לסחוב את זה הזאת החלטה נכונה מאחר והיא תאפשר לכם להבין מה קרה ולמה זה קרה ובכך להקטין את הסיכון בעתיד אבל... שאלתך מה יהיה בפעם הבאה היא רלוונטית אבל תמיד ולגבי כל אחד. חשוב להבין שאין לנו תעודת ביטוח לבגידות. אין אפשרות לדעת מה יקרה בעתיד הקרוב או הרחוק וכל אחד וכל אחת יכול להגיע למצב הזה מסיבות שונות ומגוונות.
לכן מה שחשוב זה לבדוק מה קרה ולנסות להמשיך הלאה ולשים את העניין ה זה בצד מתוך החלטה שהזוגיות חשובה והאיש הזה חשוב לך ואת רוצה להיות איתו. אם בעתיד זה יקרה שוב תצטרכי שוב להחליט איך את ממשיכה.
אין פרופיל קבוע של גבר בוגד או אישה בוגדת...
זה יכול להיות בגלל משהו שלא עובד טוב בבית ואין אומץ או כוחות לפתוח את השיחה על זה ובוחרים בדרך הקלה - בגידה. זה יכול להיות מתוך משיכה פיזית מאוד חזקה בסיטואציה מסויימת ושאינה מהווה דפוס התנהגות.
זה יכול להיות מתוך התאהבות אמיתית במישהי אחרת מה שיוביל כמובן לרומן ארוך וזה יכול להיות מכך שצריך את זה כדי לחזק ולהרים את האגו ואת ההרגשה של "אני שווה" פעם אחרי פעם ..
בכל אחת מהסיבות ההתמודדות היא שונה אך תמיד צריך לקבל בסוף החלטה איך ממשיכים הלאה..
מקווה שהייעוץ שאליו אתם הולכים יהיה מספיק טוב וממוקד כדי לתת לכם את הכלים איך ממשיכים הלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל את מדהימה
אני חיה לי...28/03/2011כל כך התרגשתי לקרוא את סיפורך, צריך אומץ רב להעיז להסתכל לבגידה בעיניים ועושה רושם שאת לא עושה לעצמך הנחות...
נראה לי שכרגע הכל נתון בסערת רגשות אחת גדולה שרק כשתחלוף תוכלי לדעת באמת מה הוא מרגיש, מה את מרגישה, מה זה עשה לך כאישה....
יש דברים נוספים שרציתי לחלוק איתך, אשמח אם תצרי איתי קשר ב:
[email protected] או 0528541525
בטוחה שבסוף הכול יסתדר לטובה
חגית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה
דני30/03/2011התמזל מזלך שיש לך בעל שהודה בטעות שלו היכה על חטא וסיפר לך. לסבר את אוזנייך לצערי כמעט כולם בוגדים!! ונראה שבעלך הבין ולקח את הטעות שעשה למקום טוב. תנצלי את זה לטובה.אין טעם לפרק זוגיות ואהבה. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?