מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוויה שעברתי .יערה מאירי23/03/2011
הייתי במקום הזה כשנה וחצי.
הקשר התחיל כשמלאו לי 60, ולו- 62.
הורים לילדים גדולים, אם תרצו-רומאן מלא אהבה בין סבא לסבתא....ואכן ,,, אהבה אמיתית, כזאת שקורית לעיתים נדירות, בזה אין לי ספק.
הוא נשוי- 40 שנה, אני גרושה זמן רב- כ- 6 שנים.
שברון הלב, התיסכול, הזעם, הצער וכל רפרטואר המילים הללו -כלל את הקשר הזה.
הוא הגיע אלי פעם בשבוע או שבועיים, תמיד בבוקר המאוחר, כמה שעות של פנטזיה ו.. זהו. ממשיך לחייו.
הוא היה טוב, אוהב, דואג וחם, אך.....
חוסר האיזון בין שנינו," החצר האחורית" בה הייתי, הרגעים הקשים שנזקקתי לו והוא לא היה- כל אלה גייסו את כוחותי להחלץ מהמקום הזה.הוא תמיד אמר: "כל זמן שתרצי.."
אלו חיים לא נכונים, חיים שיש בהם שקר, חיים בהם גם האשה החוקית, גם הגבר וגם המאהבת... שלושתם סובלים.
ויתרתי אך הרגשתי שניצחתי....
מציעה בחום לנשים בודדות שלא להכנס לנישה הזו. המקום הזה מכער את החיים, מעביד את התחושות השליליות, גורם לדיכאון ומייסר את המצפון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את אישה מאוד אמיצה וחכמה
אחת24/03/2011כל הכבוד על העוצמות !
מעורר השראה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוויה שעברתי . - תגובה
סיגלית גלאי25/03/2011יערה שלום,
התיאור שלך מרגש, כנה ובהחלט מלמד... מאחלת לך שתמצאי אהבה שתוכלי לממש במלואה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?