חוויה שעברתי .

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוויה שעברתי .
    יערה מאירי
    23/03/2011

הייתי במקום הזה כשנה וחצי.
    הקשר התחיל כשמלאו לי 60, ולו- 62.
    הורים לילדים גדולים, אם תרצו-רומאן מלא אהבה בין סבא לסבתא....ואכן ,,, אהבה אמיתית, כזאת שקורית לעיתים נדירות, בזה אין לי ספק.
    הוא נשוי- 40 שנה, אני גרושה זמן רב- כ- 6 שנים.
    שברון הלב, התיסכול, הזעם, הצער וכל רפרטואר המילים הללו -כלל את הקשר הזה.
    הוא הגיע אלי פעם בשבוע או שבועיים, תמיד בבוקר המאוחר, כמה שעות של פנטזיה ו.. זהו. ממשיך לחייו.
    הוא היה טוב, אוהב, דואג וחם, אך.....
    חוסר האיזון בין שנינו," החצר האחורית" בה הייתי, הרגעים הקשים שנזקקתי לו והוא לא היה- כל אלה גייסו את כוחותי להחלץ מהמקום הזה.הוא תמיד אמר: "כל זמן שתרצי.."

אלו חיים לא נכונים, חיים שיש בהם שקר, חיים בהם גם האשה החוקית, גם הגבר וגם המאהבת... שלושתם סובלים.
    ויתרתי אך הרגשתי שניצחתי....
    מציעה בחום לנשים בודדות שלא להכנס לנישה הזו. המקום הזה מכער את החיים, מעביד את התחושות השליליות, גורם לדיכאון ומייסר את המצפון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוויה שעברתי .

הוספת תגובה

• את אישה מאוד אמיצה וחכמה

אחת
    24/03/2011

כל הכבוד על העוצמות !
    מעורר השראה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוויה שעברתי . - תגובה

סיגלית גלאי
    25/03/2011

יערה שלום,
    התיאור שלך מרגש, כנה ובהחלט מלמד... מאחלת לך שתמצאי אהבה שתוכלי לממש במלואה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו