מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדידות בחיי הנישואיןליבנת28/03/2011
שלום!
אני לא יודעת מהיכן להתחיל מרוב שאני כבר מיואשת,מבולבלת אז ככה,אני בת 38 ניראית מעולה אמא לשלושה וביתי הגדולה מנישואים ראשונים בעלי היה רווק ,כשנולדו הילדים הקטנים הכל היה ממש כיף הייתי מאושרת ,אני לא עובדת ובעלי מפרנס לבד (עצמאי)אני אישה של בית ,הבית תמיד מתוקתק ,בישולים ,אפיה ,מפנקת כמה שאפשר ,אבל מרגישה בודדה במערכת היחסים ,הוא מתקשר במהלך היום להתעניין בילדים ,אני מרגישה כמו פיליפינית ששומרת על הילדים כשהוא מגיע הביתה הילדים קופצים עליו הוא קורן מאושר יש לציין שהוא מגיע בסביביות 8-8.5בערב שהם כבר אחרי מקלחות ,אין חיבוק אין נשיקה איך עבר עלייך היום?כלום ,גם שאני מכינה לאכול או אופה עוגיות אני מחכה כבר לתגובה שלו שיגיד לי אם זה טעים לו ושהוא לא אומר כלום אני שואלת והוא אומר שטעים לו ,אבל שלא כ"כ טעים לו הוא דואג להגיד את זה מהר מאוד ,אני מרגישה חרא שאני ממש מנסה לרצות אותו בהכל,הוא נותן לי הרגשה שאם הוא עובד ואני לא אז אני קטנה ככה אני מרגישה ,ואין לי עזרה מאף אחד עם הילדים ,אני ממש רוצה לעבוד שיהיה לי סיפוק עצמי ,הוא לא מפרגן ,לא מחבק ודיברתי איתו הרבה פעמים על הנושא שאני מרגישה שאין לי גבר שמתייחס אליי בבית הזה ,אין לי כתף להישען עליה ומה שיש לו להגיד שמשעם לי בבית,ואני מתחילה להתחרפן זה מה שהוא עונה לי,ואני ממש בחורה מחוזרת בחוץ תמיד מחייכת ואני לא אישה של לבגוד ממש לא זה לא מה שאני רוצה ,אני רוצה את הגבר שלי ,אבל אף אחד לא יודע מה קורה בתוך נבכי נשמתי ,המוסיקה זה מה שמרגיע אותי והילדים אבל אני ממש מרגישה לבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליבנת,לבי לבי לך
עפיפון28/03/2011גם אני הייתי בסרט הזה. אני מבוגרת ממך, נשואה פעם שניה. והגעתי למסקנה שאני מושכת אלי גברים שבמשך הזמן מתגלים כגברים מתעללים פיזית או נפשית או גם וגם. גבר אשר מתעלל באישתו,גם אם אינו מכה אותה פיזית, לעתים זלזול, התעלמות, חוסר פירגון,ביקורת משפילה והטחת האשמות מגעילה! גבר שכזה, הוא גבר שבאיזשהו מקום לא מאמין בעצמו ובגסבריותו ומטיל על האישה שאיתו אחריות לחולשותיו. האישה פתאום לא מספירק טובה בשבילו. אם לא טוב לה או רע לה זה כאילו סימן שהיא " התחרפנה"???? אומר משהו בוטה, מי שחיה עם מין גבר כזה וואינה מתחחרפנת מהמצב הבלתי נסבל לחלוטין שיכול לשגע פילים. ואינה משתגעת מזה אז סימן שהיא מתכחשתת למצבה ושאיבדה לגמרי את התיקווה. ליבנת. הייתי מציעה לך, מנסיוני. פני לייעוץ בויצו או בנעמת. או לכל ייעוץ זוגי או ממשפטי ותראי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעפיפון
רון29/03/2011בשביל מה ויצו או נעמת? סהכ יש קשיים בנישואין !!
לבנת - אישה של בית מבחינתי זה הכי !! אל יאוש ושאפו על הדרך בה את נוהגת בשיתוף של בן זוגך ברחשי ליבך !
מדוע שלא תציעי לו לגשת לייעוץ זוגי יחד ? אולי נטל העבודה מטריף אותו ?
זה המיל שלי למקרה שתרצי לשוחח באופן אישי יותר
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליבנת
מירי29/03/2011ליבנת היקרה,
כמו שרון כתב (לא בצורה שהוא כתב) כדאי לפנות ליעוץ זוגי
אם בעלך לא רוצה לכי לבד תטפלי בעצמך ותאמיני לי זה יעזור לך גם בנישואין וישפר לך אותם.
תעשי טוב לעצמך. תשקיעי בעצמך. כתבת שאת עקרת ביית - אז יש לך יותר זמן פעם בשבוע תלכי לסדנא או למשהו שמעניין אותך. תעשי דברים שעושים לך טוב. תמלאי את עצמך.
כשהוא מגיע מאוחר שישכיב את הילדים ואת תצאי עם חברה ...תאמיני לי שזה ישפיע.
ומי שכתבה לך על ויצו או נעמת - לדעתי, היא התכוונה = שיש שם יועצות שעושות טיפול משפחתי \אישי במחיר סמלי.
לכי על זה את יכולה
.
בהצלחה גדולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדידות בחיי הנישואין - תגובה
סיגלית גלאי29/03/2011שלום ליבנת,
נראה שמיצת את עניין עקרת הבית וכל מה שאהבת לעשות היום כבר לא מספיק מרגש אותך, לכן כדאי לך לחשוב על עצמך בשלב זה ולבדוק מה באמת יעניין אותך ללמוד, לעבוד, להתנדב.. כל דבר שירחיב את מעגל האנשים סביבך ויאפשר לך התנסויות וחוויות חדשות מבלי לפגוע בזוגיות שלכם.
כאשר כל אחד בזוגיות מרגיש שטוב לו עם עצמו זה מקרין גם על הזוגיות עצמה. כפי שאת מתארת בעלך חוזר מיום עבודה מחוייך ומרוצה. חשבי מה יעשה לך טוב, תרדי מהציפייה שהאחריות מוטלת עליו, (נראה שגם אם הוא יגיד שהאוכל נפלא וטעים עדיין תרגישי פיליפינית, כי את אינך מרוצה מעצמך בשלב זה של החיים).
מעבר לכך, חשוב לא פחות לחשוב איך אתם מחזקים גם את הזוגיות שלכם יחד.
בהצלחה,
סיגלית גלאי יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?