רגשות אשם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגשות אשם
    ד
    29/03/2011

שלום,
    אני נמצאת בזוגיות כבר 5 שנים, אוהבת את בן הזוג , היו כל מיני עליות ומורדות בקשר במהלך השנים כמובן.
    לפעמים אני מוצאת את עצמי נמשכת\מפנטזת על אחרים, לא מישהו ספציפי או משהו מתמשך אלא באופן אקראי. אני לא רוצה להיות בקשר עם מישהו אחר לא פיזית ולא רגשית ולכן מרגישה ממש אשמה כשזה קורה. האם לדון בכך עם בן הזוג? אני חוששת שהוא לא יבין את זה למרות שזה לא ממש נשלט ואני לא יודעת איך להסביר לו שזה לא אומר שאני לא נמשכת אליו או לא אוהבת כי אני כן..
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגשות אשם

הוספת תגובה

• לא הייתי ממליץ לפתוח משהו כזה

יוסי
    29/03/2011

הי ד',
    אישית לא הייתי ממליץ לפתוח משהו כזה כי זה יכול לגרום לו לחשוב שהוא
    לא מספיק טוב כגבר ולכן אישתו חושבת על דברים כאלו, למרות שזה לא נכון.

גברים הם מוזרים בצורה הזו וזה ייתן לדעתי מכה קשה לאגו שלו.
    אני לא הייתי רוצה לדעת דבר כזה והייתי מעדיף שאישתי תשאיר את זה
    בפנטזיה האישית שלה שכן אין לי הרבה מה לעשות עם המידע הזה.

זו דעתי האישית כמובן :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פנטזיות

דני
    30/03/2011

פרויד דיבר על כך באחת התיאוריות שלו ה-ID שלנו אחראי על הפנטזיות והחלומות הכי פרועים וזה בסדר גמור כל עוד האגו שלך מצליח לשלוט בדברים ולמנוע אותם.אין טעם לשתף את בעלך ואין טעם להתוודות על משהו שהוא בסדר גמור.הסירי דאגה מליבך,גם לבעלך יש לא מעט פנטזיות שממש לא בטוח שהוא משתף אותך בהם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו