חיי נישואין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיי נישואין
    מורן
    23/12/2007

שלום, האם מנסיונך במקרים שבן הזוג בוגד יש מצבים שבת הזוג מתגברת על הפגיעה וחיי הזוגיות משתפרים? לבעלי יש ילד מחוץ לנישואין, זה נודע לי לפני 3 שנים ומאז תחושות קשות מפריעות לי לניהול החיים. נוסף בעלי התנצל ולמדתי לסמוך עליו מחדש, אך איני יודעת אם הסגידה לא תהתהד בראשי כל חיי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיי נישואין

הוספת תגובה

• חיי נישואין

אילה אריאלי
    23/12/2007

מנסיוני יש הרבה מצבים של בגידה שלאחריה חיי בני הזוג משתפרים. זאת במידה וקיימת היכולת לשני הצדדים לקחת אחראיות ולהבין את הכשלים בנישואין שהביאו לבגידה, ובהתאם לכך לעשות שינוי ביחסים. את מתארת שבעלך התנצל ולמדת לסמוך עליו מחדש. את כבר נמצאת במקום אחר מהמקום שהיית בו לאחר גילוי הבגידה, וזה נובע כנראה מהשינוי שמערכת היחסים שלכם עוברת.
    יתכן והבגידה תהדהד בראשך כל חייך, אבל אפשר לחיות עם זה. זהו מצב דומה למה שאנשים חווים רגשית אחרי טראומה. ההדהוד הרגשי תמיד יהיה, אבל העוצמה תלך ותיפחת.אני מקווה שעניתי על חלק משאלותיך.
    במידה ואת מרגישה שאינך יכולה להמשיך לתפקד אני מציעה לך לפנות להתיעצות מקצועית.

אילה אריאלי
    מטפלת אישית וזוגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו