מצוקה לפתרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצוקה לפתרון
    ליאורה
    02/04/2011

שלום.
    אני נשוי 10 שנים +2 .
    בגלל בעיות מין מתמשכות ביננו חוסר חשק של אשתי , חוסר השקעה , עושה סקס לספק אותי בלבד , לא צריכה מין , מוותרת על זה , תדירות מאוד נמוכה וכו"י הצלחתי לגרור אותה ליעוץ זוגי שנמשך מספר חודשים שבמהלכו הבנתי שאשתי משקרת בשטח המין וכל מה שהרגשתי ואני מרגיש הוא אמיתי למרות שבכל השנים היא הכחישה זאת וגם בתקופת ההכרות .
    שאלתי :
    אני מצטט דברים שנאמרו והובנו במהלך השנים ובמהלך היעוץ המיני
    אשתי את מטרתה בחיים השיגה - יש לה 2 ילדים, הצורך האימאי סופק במלואו .
    אשתי לא זקוקה ואין לה צורך לסקס / למין ולסיפוק מיני.
    המין אצלה הוא לצורך שמירה על המסגרת ושלא אבגוד בה .
    בקיצור היעוץ הכפול שעברנו ועשינו זאת פעמיים אצל יועצים שונים וזה לאחר לחץ לאיומים לפני פרדה ביוזמתי בלבד , זה לא בה ממנה .
    באם לא העלתי את הנושא ניתן להמשיך כל גם עוד 20 שנה , לה לא מפריע כלום היא לא מעלה את נושא המין כי היא לא צריכה זה לא חסר לה , הגוף שלה לא צריך את זה , היא יכולה לחיות גם בלי מין וסקס , היא השלימה את משימתה(ילדים) .
    סירובה להתגרש אפשר הליכה ליעוץ .
    גם היום היא מסרבת להתגרש (למה לא מה רע לה) .
    מה המלצתכם : לבגוד בה , לנהל מערכת יחסים מחוץ לבית , להתגרש ממנה ?
    קשה לי לחיות עם השקרים והמצב , באם הייתה בעבר יוזמת הליכה ליעוץ או הייתה זורמת איתי יחד על מנת לפתור את בעיית החוסר חשק הנמוך שלה הדבר היה נראה אחרת מבחינה רגשית שלי אליה , היום אני מרגיש ששיקרו אותי , נכנסתי למערכת יחסים גרועה ובלתי מספקת לחלוטין , אומלל , כלוא במערכת יחסים בלתי מספקת.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מצוקה לפתרון

הוספת תגובה

• מצוקה לפתרון - תגובה

דליה שוורץ
    02/04/2011

DUDE שלום,
    אתה מתאר מצב שלא מעט זוגות נקלעים אליו, ומתוך נסיוני אני יכולה להגיד שמעטים מאוד המקרים בהם האשה באמת לא רוצה סקס כי אין לה צורך בכך. נשים יכולות לחיות ללא סקס יותר בקלות מאשר גברים אך מקרים מהסוג שאתה מתאר לעיתים רבות חוסר הצורך בסקס אינו הסיבה העיקרית.
    אני מניחה שאם תחפרו עמוק פנימה תמצא את הסיבות האמיתיות מדוע אישתך ויתרה על הסקס איתך... יכולות להיות לכך הרבה סיבות שמקורן בכעס, בחוסר יכולת לסלוח, בהרגשה שאתה לא באמת מתייחס אליה, חוסר משיכה אליך וכו' וכו' ....
    באמת שהסיבות רבות ומגוונות אך לרוב קיימת סיבה אמיתית לחוסר החשק וצריך למצוא אותה כדי שאפשר יהיה להתחיל לטפל בבעיה.
    אני מבינה מדבריך שהייתם אצל יועצים זוגיים ולכן לא אמליץ לכם שוב לפנות אבל אולי פני לסקסולוגית שעובדת גם כיועצת זוגית תוכל לעזור יותר..
    שאלת מה עליך לעשות וכמובן שהפתרונותת שכתבת הן אופציה שאתה יכול לבצע רק עליך להבין שזה לא פותר את הבעיה עם אשתך אלא פותר את בעיית חוסר הסקס שלך.
    עליך להחליט איזה בעיה יותר חשוב לך לפתור.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדוע אישתך ויתרה על הסקס איתך

ליאורה
    02/04/2011

תודה ליעוץ ולכיוון שאני אשם:
    מדוע אישתך ויתרה על הסקס איתך... יכולות להיות לכך הרבה סיבות שמקורן בכעס, בחוסר יכולת לסלוח, בהרגשה שאתה לא באמת מתייחס אליה, חוסר משיכה אליך וכו' וכו'

נתתי להבין בשאלתי כי אשתי שקרה אותי אם אינני טועה , השקר הגיע ממקום של חוסר צורך בסקס , חוסר גופני ותתפלאי עם הנסיון שציינת שיש לך , יש המון נשים כאלה שמטרתם בחיים להקים משפחה , להביא ילדים , להמצא במצב כלכלי טוב וכו"י .
    הסקס אצלן הוא מטרה בלבד ולא הנאה, כפי שציינת יש הרבה נשים שיכולות לחיות ללא סקס , אשתי לא הייתה מוכנה לטפל בנושא אף פעם ולהודות בכך אף פעם כי חששה שאעזוב אותה ברגע שתגיד את האמת , הרי היא ורק היא מכירה את גופה והצרכים שיש לה .
    אשתי שיקרה אותי כבר בתחילת הנשואין וההרגשה שאין לה צרכים הרגשתי לצערי כשיצאתי איתה ולמרות זאת התחתנתי איתה וכבר בשנה הראשונה הסיפור התעורר "הבדלי צרכים " וזו כנראה הייתה טעותי בחיים כי "מי שאוהב סקס שיתחתן עם מי שאוהבת סקס " אחרת יגיע להיכן שאני הגעתי .
    צר לי שלא הבנת את הבעיה לעומק ואת מושכת את הכיוון למקום לא אמיתי , האם את באמת מאמינה שניתן לעורר את מה שלא היה קיים לא היה קיים אי פעם .
    זה נכון שאני רוצה לפתור את הבעיה שלי עם הסקס איתה כי כל נסיונותיי לפתור את הבעיה איתה לא עזרו עד היום והיא אשתי בגישתה "הוא ישלים עם המצב עם חוסר החשק שלי ויחיה עם זה " .
    זהו המצב ולא נראה לי שסקסולוגית או עוד יועצת תעזור לי או לנו או לאשתי כזו היא ויש המון נשים כאלה וחבל שאת מגלגלת את הכיוון מדוע אישתך ויתרה על הסקס איתך לסיבות שמקורן בכעס, בחוסר יכולת לסלוח, בהרגשה שאתה לא באמת מתייחס אליה, חוסר משיכה אליך וכו' וכו' .....ולא ציינת אפשרות אחת שאולי היא באמת כזו .
    חבל .
    דודי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצוקה לפתרון - תגובה

דייב
    03/04/2011

ליבי ליבי איתך על הסבל שאתה עובר ולא רק ברמה הפיזית/ביולוגית בעיקר על הסבל הנפשי והמנטלי שאתה עובר.
    ראוי לשבח אותך שאתה מנסה ועושה כל שניתן על מנת להציל את חיי הנישואין שלך יישר כח
    הלכתם לייעוץ ולא עזר.
    כפי שהמלציה דליה לכו גם ליועצץ סקסולוגית
    במידה וגם זה לא יעזור אזי עומדות בפניך שתי אפשרויות :
    1. להפרד לתקופה ואם אשתך לא רואה בזה בעייה אזי להתגרש מאשתך-ומיד חבל על הזמן - ולבנות לך חיים חדשים המתאימים לך יותר.
    2. לנהל מערכת יחסים מחוץ לנישואים אולי אפילו בידיעת אשתך ואולי בהסכמתה ??

חבל על הזמן שלך זה הזמן לקום לעשות מעשה.

בברכה,
    ד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו