מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן זוגי מאוכזב ממניאני02/04/2011
שלום רב, אני בת 27 ויש לי בן זוג כבר 10 חודשים. גרים יחדיו. לצערי, יש לי בעיה בתפקוד המיני: ווסטיבוליטיס או ווגיניסמוס. אני התחלתי לקבל ייעוץ אצל סקסולוגית, אך עשיתי הפסקה של שבועיים בגלל שזה נורא יקר וגם לא קל להתמודד. בן זוגי תומך בי ואנחנו מדברים על הכל. לי יש בעיה נוראית של ביטחון עצמי ודימוי עצמי שהוא מתחת לרצפה... לאחרונה בן זוגי טוען שהוא כבר לא יכול לחכות משום שאנחנו לא מקיימים יחסי מין אלא רק עושים "דברים אחרים" : מין אוראלי וכד/ בגלל הבעיות שיש לי בחדירה. לאחרונה הוא אמר שכבר אין לו סבלנות. זה נורא מתסכל אותי, אני מפחדת שהוא יעזוב אותי, אני מתמקדת בפחד העזיבה שלו אותי, במקום לטפל בבעיה שלי. אני לא מפסיקה לבכות, אני חושבת שאם אאבד אותו, עולמי ייחרב עליי. הוא הציע לי לבוא איתי לטיפול אצל הסקסולוגית, מה שמראה שהוא אוהב ותומך בי, אבל אני נורא כועסת עליו, כי הוא לא מבין שזה לוקח זמן.... מה אומרים לו? איך ארגיש בטוחה יותר בקשר שלנו? עד עכשיו הייתי מאוד בטוחה, אבל מאז שהוא אמר שהוא רוצה שזה כבר ייפתר, זה מפחיד ומערער אותי בצורה היסטרית.
אודה לתשובתכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לציין
אני02/04/2011שאנחנו חברים מאוד טובים, מאוהבים ומפרגנים זה לזו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו לי..
אני03/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני-
בני04/04/2011ידוע שהטיפול לבעיה שציינת ווסטיבוליטיס/ווגיניסמוס. הוא שימוש במאמנים/מרחיבים, אמור גם לסייע בהרחבת המקום וגם/בעיקר להרגיל אותך, את הנרתיק ואת המוח שלך שאין חסימה שם והכל יכול להיכנס ללא בעיה כאשר את לומדת להרפות את המקום.
לשם כך דרוש המון סבלנות וכוח רצון, אל תסתכלי כל רגע מה הוא חושב כי אז לא תצליחי להתקדם, תזרמי עם הטיפול ותתמידי בו בעיקר בגלל שזה חשוב לך כאשה ולא בשביל לספק מישהו אחר, כדי שתוכלי להכניס שם כל מה שתרצי בלי כל קשר לבן זוגך, אז נכון שתמיכה בשניים יכולה להיות הרבה יותר אפקטיבית בשבילך וגם בשבילו, אבל מאוד ייתכן שהוא במשבר ופתאום עולות לו מחשבות של מה אני צריך את כל זה,,, אבל זאת הבחירה שלו להיות או לא להיות איתך, ומכיוון שהוא בחר בך למרות הכל, ומוכן לפי דברייך ללכת ביחד לטיפול אז תמשיכו עם כל הפרצופים שלו, הרי עוד מעט הוא יהיה הנהנה הראשי והראשון !!! תדגישי לו את זה כל הזמן, מה רצית שהוא יגיד שהוא מקווה שזה לא ייפתר ??? בטח שהוא לחוץ ורוצה כבר להיות אחריי, אבל בלחץ משיגים בדיוק את התוצאה ההפוכה,
-
מי שאמר לך שהבטיחון שלך ברצפה, את ? או מישהו אחר ? תחשבי על זה !
בהצלחה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?