בגידה רגשית של בן הזוג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בגידה רגשית של בן הזוג
    דניאל
    03/04/2011

שלום רב אני מרגישה במלכד.
    אני עם חבר כשנה ובת 30ץ
    בן הזוג שלי בקשר עם קולגה שבעיני מאוד מטריד .מראשיתהחברת שלנו שמעתי את שמה אישה נשואה עם ילדים בגילנו .אבל משהו הריח לי רע. התחללתי לבדוק סמסים, מיילים ואכן ראיתי התכתבויותמאוד רגשיות חלקן מלפני הכרותנו ובימים האחרונים ראיתי מיילים שנכתבו ממש לפני כמה חודשים.
    אין שוםדברחד משמעי של בגידה אבל ההתנסחות מלחיצה. הבעות אהבה כמו נכנסת לי ללב , אני מתגעגע לזמן איכות שלנו וכו.
    את זה לא פתחתי בפניו כי אני יוצאת חטטנית , אבל בעבר שראיתי סמסים כגון חלמתי עליך התעממתי איתו נפרדנו אפילו לתקופה קצרה ובסוף השתכנעתי שזה ידידותי . הוא טוען שאוהב ושרוצה להתחתן מתי שהוא .ושאני פרנואידית ושלא היה מבזבז את הזמן אם לא היה מאוהב.
    אני לא בטוחה ברמת האמינות שלו הרי המיילים הם הוכחה , בנוסף נודע לי מגורם שלישי שבעבר בגד בחברה שהיתה לו ..
    אני מפחדת שהוא אינו אמין אבל אין לי הוכחה . אני מפחדת לעזוב ושאולי אני טועה .
    וגם לפתוח את זה בפניו תמין מזמין תקיפה כי הוא חושב שאני משוגעת .
    מה לעשות? אני לא ורצה לפתוח את חיים בשקר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגידה רגשית של בן הזוג

הוספת תגובה

• בגידה רגשית - תגובה

מיכל פאטל
    04/04/2011

היי דניאל,

לפי דרך תרואך את הבעיה נראה כי יש סיבה לכך שאת מוטרדת.לצערי את לא מקבלת תגובה הולמת,רצינית ובוגרת מחברך.פה הדגש- את לא אמורה ללקט פירורי מידע מידיד/מכר משותף או להגיע למסקנות על סמך חלקי עובדות ופרשנות אישית.
    אני מציעה לך לדרוש מחברך יחס רציני ובוגר בשיחותיו עימו, לדבר עימו גלויות ובאופן אסרטיבי לציין את העובדות, להסביר מה את מרגישה ומדוע לא נוח לך להתעמת עימו
    (כיוון שבמקום לתת לך תשובות רציניות הוא תוקף ומבקר אותך) ומה את מצפה שיקרה מעתה בתקשורת ביניכם. במידה והוא יתייחס ברצינות לדברייך ותגיעו להבנה והסכם שמכבד אותך ואת דעתך אוקי. במידה ולא , תשקלי האם נוח לך להשאר במצב כזה עימו, כיוון שסביר להניח שתמצאי עצמך שם גם בעתיד.
    זו בחירה והחלטה שאת צריכה לקחת.

בהצלחה- מיכל פאטל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו