מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בגידה רגשית של בן הזוגדניאל03/04/2011
שלום רב אני מרגישה במלכד.
אני עם חבר כשנה ובת 30ץ
בן הזוג שלי בקשר עם קולגה שבעיני מאוד מטריד .מראשיתהחברת שלנו שמעתי את שמה אישה נשואה עם ילדים בגילנו .אבל משהו הריח לי רע. התחללתי לבדוק סמסים, מיילים ואכן ראיתי התכתבויותמאוד רגשיות חלקן מלפני הכרותנו ובימים האחרונים ראיתי מיילים שנכתבו ממש לפני כמה חודשים.
אין שוםדברחד משמעי של בגידה אבל ההתנסחות מלחיצה. הבעות אהבה כמו נכנסת לי ללב , אני מתגעגע לזמן איכות שלנו וכו.
את זה לא פתחתי בפניו כי אני יוצאת חטטנית , אבל בעבר שראיתי סמסים כגון חלמתי עליך התעממתי איתו נפרדנו אפילו לתקופה קצרה ובסוף השתכנעתי שזה ידידותי . הוא טוען שאוהב ושרוצה להתחתן מתי שהוא .ושאני פרנואידית ושלא היה מבזבז את הזמן אם לא היה מאוהב.
אני לא בטוחה ברמת האמינות שלו הרי המיילים הם הוכחה , בנוסף נודע לי מגורם שלישי שבעבר בגד בחברה שהיתה לו ..
אני מפחדת שהוא אינו אמין אבל אין לי הוכחה . אני מפחדת לעזוב ושאולי אני טועה .
וגם לפתוח את זה בפניו תמין מזמין תקיפה כי הוא חושב שאני משוגעת .
מה לעשות? אני לא ורצה לפתוח את חיים בשקר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגידה רגשית - תגובה
מיכל פאטל04/04/2011היי דניאל,
לפי דרך תרואך את הבעיה נראה כי יש סיבה לכך שאת מוטרדת.לצערי את לא מקבלת תגובה הולמת,רצינית ובוגרת מחברך.פה הדגש- את לא אמורה ללקט פירורי מידע מידיד/מכר משותף או להגיע למסקנות על סמך חלקי עובדות ופרשנות אישית.
אני מציעה לך לדרוש מחברך יחס רציני ובוגר בשיחותיו עימו, לדבר עימו גלויות ובאופן אסרטיבי לציין את העובדות, להסביר מה את מרגישה ומדוע לא נוח לך להתעמת עימו
(כיוון שבמקום לתת לך תשובות רציניות הוא תוקף ומבקר אותך) ומה את מצפה שיקרה מעתה בתקשורת ביניכם. במידה והוא יתייחס ברצינות לדברייך ותגיעו להבנה והסכם שמכבד אותך ואת דעתך אוקי. במידה ולא , תשקלי האם נוח לך להשאר במצב כזה עימו, כיוון שסביר להניח שתמצאי עצמך שם גם בעתיד.
זו בחירה והחלטה שאת צריכה לקחת.
בהצלחה- מיכל פאטל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?