מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחריי שנהזין06/04/2011
שלום לכולם
אז לפניי פחות משנה תפסתי את אשתי עם משהוא אחר כתבתי בפורום וקיבלתי סוגים שונים של עצות.
תדברו
תתיעצו.
תעזוב את הזונה
וכו"
ליעוץ לא הלכתי שיחות רבות היו לנו נסיון לשקם היה וישנו .
הבעיה הגדולה היא שמאז ובכל יום הנסיעה לעבודה לוקחת לי שעה וחצי והמחשבות עולות כל יום על שיקום על פרידה (הפרידה רק מצידי )
בקיצור בלגן בראש ולא יודע מה עושים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אויש אתה.....
רון07/04/2011דביל !!!!
עץ עקום לעולם לא יוכל להתיישר !!
בוא נאמר שהיא עברה עוד כמה מאז שתפסת אותה
פחדן !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהז-
בני08/04/2011למה לא הלכת לייעוץ? אתה חושב שדברים מסתדרים לבד ? או שאין לך כסף ?
אתה נראה לי מיואש מעצמך בעיקר, ואולי אני טועה, ולכן אני מבקש ממך מייד סליחה, אבל אם זה נכון, כדאי מאוד שתלך לטיפול אישי תלמד על עצמך כמה דברים, ואח"כ תחליט מה אתה עושה בקשר לזוגיות,
סתם רעיון, אתה יכול לדבר איתה במהלך הנסיעה, לפחות חלק מהנסיעה ואז תרוויח 2 ציפורים במכה אחת, סילוק המחשבות הטורדניות, ו- חיזוק הקשר עם אשתך,
ישנם זוגות שלקחו את הבגידה כמנוע צמיחה שמצעיד אותם עד היום לקשר שונה וחדש, אם החלטת להשאר ויש לך פרטנר אז תעשה זאת מייד,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחריי שנה - תגובה
סיגלית גלאי09/04/2011שלום לך
אתם יחד כבר שנה אחרי הבגידה, לא סיפרת על הקשר ביניכם, האם הוא טוב אולי אפילו השתפר? או שאתם רבים כל הזמן? וכו'..
בקיצור שאלתי, מדוע אתה עדיין מתלבט, האם רק בגלל עניין הבגידה שהתרחשה לפני שנה או שישנם דברים נוספים שמעיבים על הקשר שלכם?
כדאי שתבחן את מחשבותיך, ותבדוק מה בדיוק מטריד אותך ולמה, כדאי שתשתף את זוגתך בהתלבטויות ותבין גם את עמדתה. אולי תקבל תשובות/תגובות שיגבירו את הביטחון שלך בקשר הזה. ואם תצליחו ללכת לייעוץ זוגי זה עשוי בהחלט לעזור לך לגבש את דעתך ולחיות בשלום עם עצמך.
בהצלחה,
גלאי סיגלית יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?