כבויה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כבויה
    רוני
    07/04/2011

אשתי החליטה להתגרש ממני לאחר 14 שנות נישואין ו-2 ילדים.מאז אינני מוצא את עצמי וחש אובדן גדול מאוד.כל חיי עם אשתי האהובה פירגנתי לה עזרתי לה תוך ביטול אני עצמי.תמיד הילדים ואשתי היו הראשונים לדאוג להם ואני בסוף.ניסיתי ואפילו התחננתי למען לא נפרק את החבילה אך היא נחושה בדעתה.קשה לי להבין את החלטתה לאור העובדה שאני יודע בוודאות שאין היא יכולה לקבל החלטות בכל נושא שהוא שהן כבדות משקל.היא טוענת שהיא כבויה ואיבדה את שמחת החיים.קשה לי להבין אותה וביקשתי ממנה שנלך לייעוץ.תחושתי היא שמכוונים אותה לבצע את תהליך הגירושין וזאת לאור העובדה כשאני אומר לה שהיא אינה מסוגלת לקבל החלטה שכזאת היא מייד מתחמקת מתשובה.אני נמצא באבל מתמיד ולא מפסיק לבכות.קשה לי עם העובדה שבבוקר לא אראה את ילדיי ובערב לא אוכל להיות איתם-אני מאוד מאוד מחובר אליהם.אני מרגיש כאילו שהעולם חרב עליי ולא מוצא מרגוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כבויה

הוספת תגובה

• רוני-

בני
    08/04/2011

מדבריך ניתן להבין את הצער שאתה עובר בימים אלו, ואפי' להזדהות איתך בכאב האישי שלך ושל משפחתך, אני רוצה להוסיף שגם לי זה כואב שעוד בית בישראל עומד להחרב, באופן שהצגת את הדברים באמת לא מובן מדוע היא מתעקשת לפרק את החבילה, אבל מעניין לשמוע ממנה על מה ולמה,,,
    בכל אופן אם אתה נחוש להציל את הזוגית שלך, אתה יכול לנסות כמה דברים, ראשית תבקש שלום בית בי"ד מחוייב לשלוח אתכם לגישור, תנסה למשוך זמן ולא לוותר ולטעון כל הזמן שאתה רוצה שלום בית גם כי זה לטובת הילדים,
    במקביל תבדוק מי זה היועצים שלה שאתה טוען שמובילים אותה לפרידה, תנסה להפוך את הקערה,
    אולי היא נמצאת במשבר כלשהוא ובעצם כל מה שהיא צריכה זה טיפול אישי, או הפסקה להתרעננות,,, תבדוק גם את זה,
    מה שלא יהיה, אל תלחם איתה על גבם של הילדים, אל תפעיל סנקציות כדי לא להמאיס אותה עליך, ולגרום לה להאמין שבאמת אין לה מה לחפש אצלך,
    עוד טיפ קטן, אל תרדוף אחריה, אל תתחנן, רצונו של אדם זהו כבודו ! תכבד את הפרטיות שלה גם אם זה מאוד קשה לך, נכון שאתה לא מסכים איתה, אבל תנסה להבין מה עובר עליה, זה יכול לעזור לך לחשב את צעדיך,
    ואולי יש לה מישהו אחר בראש ?
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני איתך!

דני
    08/04/2011

הנה תגובה שהגבתי למישהי בפורום אחר:
    (לא פירטת את סיפורך ולכן הדברים להלן אינם באופן אישי אלייך אלא כמשל לכל המעוניין לקרוא)
    האם התחתנת לכתחילה באופן זמני? האם הוצעו לך או שהצעת נישואים זמניים או ארעיים?
    האם הגבר שנישאת לו חשב שאת מתכוונת למשהו זמני ושביום בהיר תחליטי לפרק בלי סיבה רצינית ומוצדקת? האם זה בגלל שיש מישהו חדש שמחכה לך? או סתם בגלל שנמאס לך מחיי נישואין? אם כן, האם זה לא עוול? זו לא הטעייה וגנבת דעת? זה לא מקח טעות? האם זה לא צריך לפחות להיעשות אך ורק אם תהיה הסכמה? שהרי כל החוזר בו ידו על התחתונה! ואת בית הדין או בית משפט תמיד אפשר לרמות ולתת סיבות שקריות אבל את עצמך לעולם לא.
    או שמא חמור מכך: כוונת "נישואייך" מראש הייתה במרמה לשם סחיטה גרידא - "להשתמש ולזרוק"? ואולי את עכשיו מבקשת לעבור לקורבן הבא?
    אולי טעיתי ואת מרגישה שאם יש כמה בעיות קטנות זו כבר עילה לקריעת המשפחה והריסת הילדים, בהנחה שהאביר על הסוס הלבן של פרק ב' כבר ממתין ומצפה לך ובהנחה שאיתו לא יהיו לך את אותן בעיות שיש עם הנוכחי.
    האמת שהזכרת את המילה "גישור"; האם הגישור מהווה מחסום או מכשול בפני פירוק המשפחה, או שהוא מהווה גשר לחיים טובים יותר במשפחה הקיימת?
    (שוב - אם זה לא הסיפור, ראי דברים אלו או חלקם כמבוטלים לגבייך)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו