כבויה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כבויה
    רוני
    08/04/2011

אני מכבד את רצונה של אשתי אך איני יכול לעמוד בדרכה.לדעתי כל שכנוע או פנייה לחברים משותפים על מנת שאולי ינסו להבין אותה או לנסות לשנות את החלטתה תיראה כהתרפסות לרגליה מה שעשיתי באופן אישי בעבר.יש לי גם כבוד עצמי.הדרך היחידה האפשרית והאמיתית היא זו שאשתי תגיע למסקנה שהיא טועה .אני אקבל אותה בזרועות פתוחות ואנסה כל תהליך על מנת לשקם את יחסינו.בתור אדם מאמין אני גם נוטה לקבל את הגזירה הנוראה הזו ואולי כך זה צריך להיות.למען הסר ספק אני מתפלל שהיא תחזור מהחלטתה ונגיע להבנות ולהמשך חיים משותפים.אני בהחלט יודע ומבין וכך גם אמרתי לה שאין צד אחד אשם בגירושיןאבל העובדה שהצעתי לה לשקם את חיינו באמצעות טיפול זוגי או דרכים אחרות נפלו על אזניים ערלות.כל מה שעומד לנגד עיניי הוא הילדים וככל שאני חושב עליהם אם בעבודה אם בנהיגה גורמות לי להזיל ים של דמעות.מאיפה לוקחים כוחות לעבור את זה.אני יודע שהחיים חזקים יותר והזמן הוא התרופה הטובה ביותר לכך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כבויה

הוספת תגובה

• כבויה - תגובה

סיגלית גלאי
    09/04/2011

שלום לך,

המצב בו אתה נמצא נוגע ללב, אני מבינה שהתסכול מתגבר כי אתה לא מבין את הסיבות. ונראה שאישתך אינה מבינה שזה המעט שהיא חייבת לך הסבר. גם אם לא תקבל לפחות תדע מדוע?
    על פניו נראה שלמרות אהבתך הגדולה אליה, היא מרגישה שישנם צרכים שהיא לא מצליחה לממש בקשר שלכם, השאלה מהם? ייתכן שגם היא מבולבלת (במיוחד אם יש גורמים מתערבים נוספים) אני מציעה לך להרפות מעט, כי ככל שאתה תתעקש, היא תדבוק בעקשנות בדעתה. בקש ממנה לא למהר ולעזוב את הבית ותן לה מעט מרחב זמן לחשוב.
    מכיוון שהיא מסרבת ללכת לייעוץ זוגי אני מציעה לך שתיעזר בפסיכולוג או מאמן כדי לקבל כוחות להתמודד, זה בהחלט עשוי לעזור לך.

בהצלחה,
    גלאי סיגלית
    ייעוץ זוגי בדרום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כבויה

רוני
    09/04/2011

אשמח מאוד להיפגש עם אנשים במצבי וליצור מעין קבוצת תמיכה על מנת לעבור את המשבר הקשה מנשוא.לא מצאתי קבוצות כאלה באינטרנט באזור הצפון. אם מישהו או מישהי יכולים להפנות אותי אודה להם מאוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזדהה איתך....

אלינור
    09/04/2011

שלום לך,
    אני בת 36 אמא ל-2 בנים.
    גיליתי לפני כשבוע שבעלי בוגד בי.....
    אין לתאר במילים את מה שאני עוברת,פשוט ייסורים.
    אני מתכוונת להתגרש ממנו. לא יכולה להסתכל עליו.
    כל הזמן בוכה,מה יהיה עם ילדנו,כ"כ לא רציתי שנגיע לרגע זה-אבל לא נותרה לי ברירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כבויה

רוני
    09/04/2011

אלינור היקרה אני מבין את כאבך והוא בהחלט גדול לאור ההתרחשויות.אין מרגוע לנפש ואין מנוחה לכאב ובמיוחד כאשר אנו מסכלים על ילדינו שהם הנפגעים העיקריים מהתהליך.לצערי הרב אין אני מוצא את הסיבה האמיתית שאשתי רוצה להתגרש.הלוואי וידעתי .החוסר אונים וחוסר היכולת לשכנע אותה לבטל את החלטתה או לפחות להבין את מניעיה האמיתיים גורם לי לתהליך של אובדן -סוג של אבל על פרידה מאשתי האהובה. אלינור צריך להיות חזקים כי אני מאמין בגורלו של האדם. ו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן כך,

אלינור
    09/04/2011

כך בדיוק אני מרגישה-סוג של אבל, מרגישה שהשמיים נפלו עליי ביום בהיר אחד.
    נתתי את כולי למען המשפחה והזוגיות. והילדים- בהם טיפלתי במסירות נפש ,שחס וחלילה יפגע בהם משהו/מישהו. והוא בבת אחת פוצץ לי את הבועה בה חייתי.
    גם לי היו מחזרים ולא מעט,אך מעולם לא חשבתי לבגוד. איזה תמימה הייתי!!
    אוף, איך ממשיכים מכאן, אלוהים???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלינור-

בני
    09/04/2011

הנה הוא עונה,,,אלוקים,,,
    אם את מרגישה - סוג של אבל, כדאי שתלכי עם זה עד הסוף, פשוט תתאבלי על הזוגיות שהייתה לך ואיננה, קחי כמה זמן שדרוש לך, יומיים שבוע, (לא להגזים). תתאבלי ברצינות ובדרך שלך על התמימות, על הרגשות, על הכל, ותסיימי את האבל בהחלטה שמכאן ואילך את בוחרת כיצד להתמודד עם המצב שנוצר,
    הבחירה בידיים שלך, או שאת קמה ועוזבת כי את לא מסוגלת לחיות לצד אדם ששיקר לך, או שאת מחליטה לתת לזוגיות שלכם צאנס נוסף, ואת מגייסת את כל האנרגיות הדרושות כדי לטפח את הקשר מחדש, ולצמוח דווקא מתוך מה שקרה,
    ישנם הרבה מאוד זוגות שבגידה תרמה לחידוש הקשר הזוגי שלהם, והם היום במקום הרבה יותר גבוה ואיכותי, ממה שהם היו מסוגלים לדמיין שאשפר בכלל להגיע,
    הבחירה כאמור בידייך,
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.....

אלינור
    10/04/2011

אשתדל ליישם את שקראתי. לא קל לי עכשיו ,אך מאמינה שאהיה בסדר.
    שוב-תודה:}

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו