מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בגידה של הבעלאירית09/04/2011
שלום,
אני נשואה כמעט שלוש שנים ובהריון עם הילד השני, לפני יותר מחצי שנה גיליתי שבעלי בגד בי במשך 4 חוד' עם עובדת שלו. מאז החיים שלי התהפכו, כל מה שהאמנתי בו ובטחתי בו התפוצץ. היה לי קשר ממש טוב עם בעלי (או ככה לפחות חשבתי), אנחנו חברים מאוד טובים ובזוגיות קרוב ל-10 שנים כמעט מגיל 16. לא האמנתי לרגע שיבגוד בי וכשגיליתי כל עולמי התרסק. אומנם סלחתי לו מבחוץ והחלטתי שאני מביאה עוד ילד אבל מבפנים אני אדם אחר לחלוטין, לא מצליחה להתגבר וזה מאפיל על כל המע' יחסים שלנו ביום יום. הצעתי לו כמה פעמים להתגרש והוא לא מוכן לשמוע על זה הוא טוען שזה יקח זמן אבל נתגבר על כך. אבל אני לא רואה אפשרות כזאת, למרות שאני גם לא תיכננתי להתגרש לפני הידיעה על הבגידה. אני רוצה לדבר על הבגידה עם מישהו מיקצועי או אפילו אדם שעבר את אותו דבר אבל הוא מסרב ללכת לטיפול כי לטענתו אנחנו מספיק חזקים להתמודד עם זה לבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אירית-
בני09/04/2011שלום,
אני נשואה כמעט שלוש שנים ובהריון עם הילד השני, לפני יותר מחצי שנה גיליתי שבעלי בגד בי במשך 4 חוד' עם עובדת שלו. מאז החיים שלי התהפכו, כל מה שהאמנתי בו ובטחתי בו התפוצץ. היה לי קשר ממש טוב עם בעלי (או ככה לפחות חשבתי), אנחנו חברים מאוד טובים ובזוגיות קרוב ל-10 שנים כמעט מגיל 16. לא האמנתי לרגע שיבגוד בי וכשגיליתי כל עולמי התרסק. אומנם סלחתי לו מבחוץ והחלטתי שאני מביאה עוד ילד אבל מבפנים אני אדם אחר לחלוטין, לא מצליחה להתגבר וזה מאפיל על כל המע' יחסים שלנו ביום יום. הצעתי לו כמה פעמים להתגרש והוא לא מוכן לשמוע על זה הוא טוען שזה יקח זמן אבל נתגבר על כך. אבל אני לא רואה אפשרות כזאת, למרות שאני גם לא תיכננתי להתגרש לפני הידיעה על הבגידה. אני רוצה לדבר על הבגידה עם מישהו מיקצועי או אפילו אדם שעבר את אותו דבר אבל הוא מסרב ללכת לטיפול כי לטענתו אנחנו מספיק חזקים להתמודד עם זה לבד.
כל הכבוד שהחזקתם מעמד עד כה, לא פשוט מגיל 16 את איתו,,, עברתם כנראה הרבה בייחד,
כיום אין אמונה באף אחד, מה שחשוב שתאמיני בעצמך, אם את מספיק חזקה לעבור את זה לבד כמו שהוא מציע,,, אז סבבה, אבל אם את מרגישה שאת זקוקה לדבר ע"ז כדי להשתחרר או לשחרר כעסים וכו', אז גבירתי אל תהססי, פני עוד היום ליועץ/מטפל טוב, את לא צריכה אותו בשלב הראשון, לכן תלכי לבד, אח"כ תחליטו אם לצרף אותו או לא, ייתכן והוא כבר יירצה להצטרף מעצמו, הכל תלוי באופן היחסים שלכם תוך כדי המהלך,
אז במקום לדבר איתו על פרידה, לכי לייעוץ שבו תקבלי כלים איך להתמודד עם כל מה שקרה,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה של הבעל - תגובה
מיכל פאטל11/04/2011שלום לך אירית,
אני מאוד מבינה לליבך,את חווה משבר אמון במערכת הזוגית שלך עם בעלך.אמנם כמו שאת אומרת סלחת לו מבחוץ, אך בפנים הכל עוד כואב ולא מוצא מרגוע.
על מנת להתמודד עם משבר אמון קשה כזה כנראה שלא מספיקים הכלים שעומדים לרשותכם כמו שחושב בעלך, ופה אני מחזקת את כיוון מחשבתך- יש צורך לפנות לעזרה מיקצועית אולי אפילו למס' פגישות אבל צריך.
יש לברר בטיפול - מה הביא אתו למעוד? מה חסר שם הזוגיות שלכם?איזה צרכים לא מסופקים? איך אתם מעבירים ביניכם את דעותיכן ותחושותיכם וכו' וכו' ...
משבר -הוא הזדמנות נהדרת לגדילה ולצמיחה אישית וזוגית, ראו בכך הזדמנות ולא להתעלם ממה שהוא מציף.אני גם חושבת שבמידה ובעלך יתמיד בעקשנותו- הוא מונע את הסיכוי שלכם לזהות את הבעיה/יות, ולימצוא להן פיתרונות כדי ....שזה לא יקרה שנית!!!!
במידה ולא תוכלי לגייס אותו לבוא לטיפול, אני ממליצה לך ללכת לטיפול אפילו באופן עצמאי,יתכן שהוא ירצה להצטרף בהמשך, אך את תוכלי לקבל תמיכה, חיזוק וכלים בתקופה לא קלה.
בהצלחה!
מיכל פאטל-יועצת זוגית ומשפחתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקשיבי ותקשיבי לי טוב
אני חיה לי...11/04/2011אין דרך להתגבר על הבגידה כמטה קסמים... זה לוקח זמן, סבלנות ועבודה!!
ואני אומרת לך- תציבי לו עובדה- או שאתה מגיע איתי לייעוץ נשואין, או שאני לא נשארת פה!
אני יודעת שכרגע נראה שאין תקווה- אבל האמיני לי, יש דרכים לשקם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?