הפוכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפוכה
    אני
    11/04/2011

קשה לי מאוד ,אני נזכת בדברים הטובים, למרות שמזכירה לעצמי שזה היה לפני שנתיים והמון קרה בזמן בין לבין.. ושבשום פנים ואופן אסור לי ליצור איתו שום קשר שלא לדבר על לחזור אליו ,כי החיים שלו לא בשבילי ואיך שהוא התנהג בשנה האחרונה זה יחס והתנהגויות לא טובות עבורי ושבלל רוב הקשר הוא אגואיסט ומניאק שחושב רק על האמא שלו ועל החברים והמקצוע וחס וחלילה כשצריך לעשות בחירה הוא לא יבחר בי .
    ואני אמורה לומר תודה לאל שהיינו ביחד ועוד יותר תודה שנגמר כבר סוף כל סוף
    אסל עדין ,ביני לבין עצמי וגם עם חברים ,קשבה לי מאוד
    כשחזרנו ,ה היה בגלל שהבן זונה התקשר בסביבות הזמן של עכשיו חודש וחצי אחרי הפרידה בו לא היינו בקשר בכלל והתחיל לדבר איתי ועוד כעס עליי שלא רציתי שנהיה ידידים...יש לציין שגם הפעם הוא רצה שנהיה ידידים -בחלומות אולי ...אני ממש לא רוצה שום ידידות איתו כי ראיתי את זה כמשהו אחר, ועם ההתנהגות שלו בזמן האחרון של הזוגיות אין לי שום סיבות לחזור אליו וש אנשים שצריכים להרביץ ל אם אני אעשה את זה, אבל עדין נראש והלב לא מפסיקים להתעסק בו ,למרות שאני לומדת ומנסה למצוא עבודה ממלאת ומתעסקת בכמה תחביבים ומנסה ליצור קשרים חברתיים ולחזק ולבלות ,וגם יצאתי לדייטים ואולי יהיו גם כמה דייטים עם בחור חדש, עדין ביני לבין עצמי לא מפסיקה לחשוב עליו ומרגישה רייקנות, הרגשה שכל מה שאני עושה זה כדי לא לחשוב עליו וחושבת עליו בכל זאת, ורע לי להזכר בכל הדברים המדהימים שהיו בינינו ,וכועסת עליו ושמחה מאוד על זה שמצליחה בקושי לא ליצור איתו שום קשר ,אבל עדין הרגשה שאני יודעת באיזשהו אופן שהי לא נכונה, כי זוהרי הסיבה שעוד הפעם נפרדנו כשהוא היה איתי היה לי שקט, למרות שלא כי רבנו והייתי בהרגשה רעה וגם הוא ,
    אבל הרגשה שחסר וריק ומבלבל...

איך לא נשברים? מצד אחד כ"F רוצה לצעוק עליו....מצד י יודעת ורוצה להתעלם מעצם קיומו ,כמובן שהפעם בניגוד לפעם הקודמת כל קשר כולשהו אליו נותק ,חוץ מהפייסבוק המקולל שהפסקתי להכנס אליו כי נכנסתי לפייסבוקים של מכרים שלו שזה גרוע ..... ביותר וגילתי דברים שלא עשו לי טוב ....וכשהוא אכזב אותי יותר ממה שמישהו אי פםע עשה, קרעתי את ההזדמנות האחרונה שלנו ,בפרידה הוא אמר שגם בפעם הראשונה חשבנו שלא נחזור ,אז אין לדעת ...אינ מאוד מקווה שהפעם אחרי כל הדברים הבלתי נסלחים שהוא עשה -אניו יודעת בחיים לא לחזור איתו לשום קשר ...

חיזוקים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפוכה

הוספת תגובה

• הפוכה - תגובה

סיגלית גלאי
    12/04/2011

שלום לך,
    פרידה היא אף פעם לא דבר קל, במיוחד כשהראש אומר לא והלב אומר כן. עלייך להחליט למי את נותנת לנצח במאבק הזה. נראה מדברייך שיש לך מספיק סיבות להזכיר לעצמך למה לא להמשיך עם קשר שאת לא מרגישה בו מספיק חשובה.
    בהחלט אין טעם לשמור על ידידות, אין דבר כזה כששני אנשים רוצים שני דברים שונים, זה מאוד מבלבל. הדרך שבה את פועלת תעזור לך עם הזמן (תחביבים, עבודה, דייטים וכד')הוסיפי אמונה בעצמך, את מספיק חשובה כדי לא להתפשר, יגיע היום ותפגשי את האדם המתאים לך על פי ערכייך ו..סבלנות.

בהצלחה וכל-טוב

סיגלית גלאי ייעוץ זוגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אני
    12/04/2011

הראש אומר לא והלב אומר כן -ללכת עם הלב ,כי זו אהבה ורק הלב באמת יודע
    ואם לא מעיזים לא שווה כלום, וכך פעלתי בחזרה שהייתה בינינו ,על כמה שלפעמים עכשיו אני מלקה את עצמי שאולי לא היינו צריכים לחזור שלא לדבר על זה,שלהפרד מזמן ...אבל זו אהבה ועוד ראשונה אז נותנים את כל כולך.
    והפעם כנראה שהיו לזה סיבות להבין שאנחנו לא צריכם להיות ביחד ,למרות מיליון זכרונות יפים ורגעים שחרוטים...

מאוד מסקרן אותי אם הוא יתקשר או יצור קשר מתישהו..ומה תהייה התגובה שלי אחרי כל הדברים המגעילים שעשה..

וכן תודה, לחיות את חיי למרות שקצת קשה להבין מה אני רוצה וגם
    שם נתקלת בקשיים שהיה נדמה שהחבר תמיד ריכך אותם ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו