אמירה של מנהל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמירה של מנהל
    אחת
    13/04/2011

איני מבינה מדוע מנהל בית הספר שבו לומד בני כבן 14, באופן קבוע אומר לבני בהפסקה "יש לך אמא טובה מאד". וגם בשיחות הטלפון כשיש לי איתו אומר לי בקביעות: "את אמא טובה מאד"? לא מספיק לומר פעם או פעמיים, מדוע זה תמידי, האם יש משהו מסתתר מאחורי זה, מדוע הוא חוזר על זה בכל שיחה איתו וגם בהפסקה אומר זאת לבני? מוזר. ומעניין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמירה של מנהל

הוספת תגובה

• מה מעניין?

רון
    13/04/2011

לא הבנתי ?! את ילדה בת 13 וחצי ? מה יש פה להבין ? או שהוא זומם עליך או שלא !

מה את משחקת אותה פעורה ומה זו השאלה הילדותית הזו ?!

תתבגרי אישה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרון

אחת
    14/04/2011

שאלתי לגמרי במקום. לא הגיוני שאדם בוגר יחזור 10 פעמים על אותו משפט. לכן תמוה בעיני. ומדוע אתה כה תוקפני, האם נגעתי בנקודה רגישה אצלך? האם מעולם לא אמרו על אמך שהיא אשה טובה, לכן אתה מתקיף אותי? חוץ מזה לא עניינך שאני שואלת גם במקומות אחרים, וזזו זכותי המלאה. לא נאה לך השאלה, אל תענה אך אל תמנע מאחרים לשאול. אתר חסר נימוס. על פי מה קבעת שלא התבגרתי,? על סמך משפט אחד שלי קבעת??האם חיפשת לפרוק את תסכולך עלי? אתה אפילו לא מכיר אותי. חצוף שכמוך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אויש

רון
    14/04/2011

ואיפה הבטחון העצמי שלך לקבל תובנה לגבי השאלה שלך (ילדה אחת)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אה

רון
    13/04/2011

ותפסיקי לשאול את אותה שאלה בכל פורום אפשרי
    טרולית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרית-

בני
    14/04/2011

איני מבינה מדוע מנהל בית הספר שבו לומד בני כבן 14, באופן קבוע אומר לבני בהפסקה "יש לך אמא טובה מאד". וגם בשיחות הטלפון כשיש לי איתו אומר לי בקביעות: "את אמא טובה מאד"? לא מספיק לומר פעם או פעמיים, מדוע זה תמידי, האם יש משהו מסתתר מאחורי זה, מדוע הוא חוזר על זה בכל שיחה איתו וגם בהפסקה אומר זאת לבני? מוזר. ומעניין.
    א. כי את באמת אמא טובה מאוד !
    ב. כי הוא בן אדם נחמד שאוהב להחמיא לאחרים !
    ג. כי הוא מחפש קצת ריגושים וחושב שאולי את מעוניינת להיות איתו בקשר !
    ד. כי הוא גילה שאת משתפת פעולה, ומסמיקה או נבוכה מהמשפט הזה, וזה עושה לו טוב !
    ה. כי חיוך מושך חיוך, ואת כנראה מאוד אבל מאוד אוהבת שהוא אומר לך את זה !
    ו. כי את לא בטוחה באישיות שלך, ומחפשת הכרה אצל אחרים, עובדה שאת ממשיכה להתקשר אליו, ומאפשרת לו להמשיך לומר לך את המילים החמות הללו, (שדרך אגב הם מאוד מחממות את הלב לכל אדם ואני לא רואה בזה שום בעיה.)
    ז. בסעיף הזה אני חושב שאין צורך להוסיף אפילו אות אחת !
    עוד משהו גבירתי ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל- בני תגובה

אחת
    14/04/2011

אני רוצה לתקן:
    א. לא אני מתקשרת אליו אלא הוא.
    ב. אני לא נבוכה, אני לא מסמיקה- אני המומה ומופתעת.
    ג. זה מתחיל כבר להעיק, זה דביק ברגע שהוא מגזים עם המחמאות הקבועות שלו, כי לכל דבר יש גבול וזה עבר את הטעם הטוב. וקשה לי לומר לו, מדוע אתה חוזר על זה בכל שיחה.אולי יום יבוא ויהיה לי את האומץ לומר לו.
    ד. נכון שאני אמא טובה אבל זה לא נורמלי לומר את זה בכל שיחה.
    הוא לא מתקשר לעיתים קרובות, אבל מחמיא בכל שיחת טלפון.
    שיתפתי את בעלי, ובעלי אמר שיש לי חלק בזה שאני זורמת איתו וזה נראה כאילו אני משתפת פעולה. יתכן והמנהל מנסה אותי. איני יודעת איך היחסים שלו עם אשתו וזה גם לא מעניין איתו. בעלי הציע להיות יותר קשוחה איתו ואז יבין את המסר ולא להיות יותר מידי נחמדה רק בגלל שהוא מנהל. .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמירה של מנהל - תגובה

סיגלית גלאי
    14/04/2011

שרית שלום
    לדעתי מיותר לעסוק בשאלה למה המנהל מתנהג כך? ולהשקיע את המחשבה לגבי מה את מרגישה ביחס להתנהגותו, האם היא ראויה ומכבדת אותך או לא?!
    שניכם אנשים מספיק מבוגרים כדי לומר דברים באופן אסרטיבי וברור מבלי לפגוע באחר, אם האמירה של המנהל רק גורמת לך להשתאות על כך, אז אפשר פשוט לומר תודה בכל פעם שזה נאמר לך ולהמשיך הלאה מבלי לעשות מזה עניין, אך אם זה מציק לך או לבנך, אפשר לומר באדיבות שאת מרגישה לא נוח והיית מעדיפה שיפסיק לומר לבנך אמירות מסוג זה.
    ההחלטה בידייך.

סיגלית גלאי - ייעוץ זוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בני אהבתי .......

רון
    15/04/2011

קצת בעייתית האישה הזו.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרית-

בני
    15/04/2011

מסתבר שבעלך יותר חכם מכל היועצים כאן, תקשיבי לו,,,
    יש לך בעל חכם והיית אמורה להסתפק ולעשות כפי שהוא ייעץ לך, אולי כעת תדעי יותר להעריך את בעלך, כי התשובה שלו כפי שציינת כאן, היא התשובה הכי טובה ונכונה במקרה הזה,
    מנהל לא אמור להתקשר יותר מפעם פעמיים בשנה, אלא אם בנך הוא מקרה מיוחד,
    אם את לא מרגישה בנוח כשהוא מתקשר, פשוט תעבירי את השפופרת לבעלך,
    שבת שלום וחג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו