מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משתגעתאני14/04/2011
חופשת פסח החלה, ואני נזכרת בחופש הקודם שהתחילו או כב היו הצרות
ולא רציתי לבלות איתו את היום החופשי שהיה לי ,בטענה שלו יהיו הרבה ימים להיות עם חברים שלו אז אני גם רוצה להיות עם חברה שלי
ובכלל כבר מדצמבר כשהוא דיבר על חהופש על לטייל לא רציתי ,ובינואר כשהוא אמר שהוא רוצה לטוס איתי לחו"ל בקיץ ,אני חשבתי לעצמי אם בכלל נהיה ביחד עד אז...
ראיתי את זה נגמר הרבה לפני שזה באמת נגמר ולא מובן למה זה נמשך כ"כ הרבה זמן
ויותר לא מובן למה עכשיו חודשיים שלא ביחד אינ עוד חושבת עליו כ"כ הרבה וחושבת מה הוא עושה בפסח ועוד סוג של מקנאה וכועסת עליו ...
למה אני עוד כ"F מתעסקת בו ... למרות שאני קצת מתעסקת בתחביבים שלי ומנסה לעשוצ דברים ויש לי 3-4 דייטים על הכוונת ,למה הוא כ"כ מעסיק לי את הראש, למהאני מצפה שהוא יתקשר בחג ורק בשביל להיות אדישה אליו ,ךמרות שמה שבא לי זה לצרוח עליו ,מה אני ככה אם אני יודעת שהוא רע בשבילי שהוא מניאק ודפוק ולא עשה לי טוב בשנה האחרונה ושיש לי המון טינה אליו ושאסור לי לחזור אליו... למה זה ככה למרות שהלוואי שהוא לא היה מתקשר מתי שהתקשר עכשיו היינו 9 חודשים לא ביחד ואולי היה לי הרבה יותר טוב ...
איך שוכחים מעצם קיומו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני-
בני14/04/2011לו היית שומעת שהוא עזב את הארץ לצמיתות, היית נרגעת ?
תחשבי בכיוון הזה, תתאבלי עליו כמו שמתאבלים על מ...
בעצם את צריכה להתאבל על חברות שהיתה ואיננה, יש לזה טיפול, תכתבי את הכל על הדף, ותעשי מדורה על שפת הים, זהו נגמר , תם הפרק היפה/המכוער/המציק/הנחמד/ה/זהו נגמר ! סוף !!!
אל תשלי את עצמך שלא יהיו לך תזכורות מהימים ההם, אבל המוח שלך יקטלג את הזיכרונות הללו, כמשהו מהעבר, כמו ארוחה טובה שאכלת לפני שנתיים, את זוכרת את הטעם ? לא ! את זוכרת שהיה משהו טוב, את זוכרת את האווירה, כך תצטרכי להתייחס גם לפרק שהיה ואיננו עוד, כי הוא יצא מחייך, כי את יודעת היום יותר מתמיד שהקשר הזה היה הרסני לגבייך, ואת לא רוצה להרוס את הנשמה שלך, היום את כבר לא נותנת לשחק עם הרגשות שלך, דיי את רוצה חיים טובים יותר, ולא משנה לך מה יאמר, ומה יאמרו אחרים על מה שאת חושבת או עושה, את שלימה עם כל תזוזה שאת מבצעת, רוצה לחיות את חייך כפי שרק את יודעת ולמדת כיצד לחיות אותם,
הרצון להשמיע את זה לאחרים מיותר לחלוטין, ועלול לגרור אותך שוב ללופ של הרס ורמיסה של הכבוד האחרון שיש בך למה שהיה,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?