בגידה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בגידה?
    אירית
    15/04/2011

בעלי רוקד מזה מספר שנים ריקודי עם. היתה לו בת זוג קבועה ,מישהי שהכרנו ביחד והיתה לנו מערכת יחסים יפה עם בעלה. לפני למעלה משנה בעלה אסר עליהם לרקוד בתואנה שהוא רוצה לרקוד עימה, הוא גם הביע חוסר שביעות רצון ממערכת היחסים הטובה שנוצרה. במהלך השנה האחרונה נוצרה תכתובת המוכיחה יחסי אהבה , תוך שימוש במילים המעידות על אהבה מטורפת . כשגיליתי והצגתי מכתבים שהופיעו במייל הסביר לי בעלי שאכן הקשר הוא חברתי בלבד. הוא הודה שהיתה כאן היסחפות אך לא היה כל קשר מיני. אני מאד נפגעתי מעצם העובדה שבעלי מציין את אהבתו אליה במכתבים. אני יודעת שבעלי אוהב ומכבד אותי ומערכת היחסים שלנו היתה ועודנה מצוינת היא יקרה וחשובה לי מאד.
    1. גם אם לא היתה מערכת מינית עדיין אני במשבר. מה עושים?
    2. בעלי יקר לי ואני יודעת שנוכל לעבוד את זה.
    3. האם יש מקום לדבר איתה?
    מהי הדרך המהירה ביותר להחזיר את הגלגל לאחור?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגידה?

הוספת תגובה

• בגידה? - תגובה

סיגלית גלאי
    17/04/2011

אירית שלום,
    את מציינת שבעלך יקר לך ויש בך אמונה שאתם יכולים לעבוד על הקשר ביניכם, אז קדימה זה בדיוק מה שאתם צריכים לעשות, אולי תהפכי את לבת זוגו לריקודים? חפשו דרכים נוספות להנות, לחזר, ולצחוק יחד. וכדאי שתיפרדו מהצלע השלישית, אין לה מקום יותר בקשר שלכם.

בהצלחה וחג שמח
    סיגלית גלאי
    ייעוץ זוגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאירית

בוני
    20/04/2011

לצערי את צריכה לקחת בחשבון שבעלך בגד וכניראה ממשיך בכך.אם הואממשיך ללכת להרקדות לבד אין מצב שהוא יפסיק.אני אומרת זאת כאחת שרוקדת ומצויה בעינינים.זה המצבואת צריכה להחליט איך להתמודד איתו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו