פרידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרידה
    מיה
    15/04/2011

בת 48 גרושה+2 כ 10 שנים
    בפרידה מגבר גרוש 49+ 3 נפרדנו כבר 5 פעמים הכל בא ממני הפרידה אחרונה קודם היתה ארוכה עכשיו בגלל שאני מטפלת בעצמי במסגרת לבריאות הנפש על כל הבעיות הן עם הילדים שלי שגם גדלו אצל האבא וגם פגועים וכו.. אין לי את הכוחות לעזוב אותו כרגע הוא מטריד ומתקשר וגם מקלל נורא בהודעות שלו.
    לא מבין מה אני רוצה ממנו לאחרונה גם קנה לי משהו יקר שבדרך כלל לא קנה מעולם . הקשר שהיה וכל פעם שניסיתי לדבר על זה ולכתוב לו במכתבים לא הוכיח כלום והוא ממשיך בשלו לציין שהוא בא מרקע קשה ללא אימא ומשפחות אומנה, היה מכור לסמים מגיל צעיר והיה במסגרת גמילה מרכז יום ועוד בהתחלה אמר שהבעיה שלו היא של תחלואה כפולה ועכשיו הוא מספר שזה של התמכרות ולא נפשית כאילו .
    הוא לא מוכן לוותר עלי ושאני חזרתי מהפרידה האחרונה חלה אפילו התדרדרות ביחסים הוא מאוד סוגר אני מנסה לדבר ולא עוזר כלום לא נותן יחס חם ולא אוהב מגע נירתע ושומר מרחק .
    לדעתי הקשר הוא רק מיני שהוא באמת לא רע אבל הוא גם לא רגוע בעניין תמיד מנסה להכניס מתח ליחסים מנסה אותי .
    ואולי גם בוגדני אני באמת לא סגרתי אותו בקשר לזה שהוא דיבר או רצה קשר שיותר יתאים או ילדים נוספים גם אמרתי שאני לא מתאימה לו אבל כנראה שנוח לו איתי אבל מרגישה שהוא לא אוהב אותי ורק הכל הרגל שהוא לא מוכן לוותר האמת שאני מרגישה חזקה יותר מפעמים הקודמות.
    אבל באמת שבמסגרת שאני נמצאת מקווה שאקבל עזרה בעניין הוא גם יודע שאני שם האם אתם חושבים שיש טעם ללכם ליעוץ יחד? ולהבין גם יותר ולגרום לו להיפתח האם ניראה לך שהוא אוהב אותי? או שזה אבוד לדעתי ולדעת הרבה גורמים שאמרו לי שאין כאן כלום וצריך לחתוך סופית ..
    תודה מראש ,(ואם יש משהו שכדאי עוד להוסיף אז אשמח לכתוב עוד .)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרידה

הוספת תגובה

• פרידה - תגובה

סיגלית גלאי
    15/04/2011

מיה שלום,
    מדברייך הבנתי שהוא לא רוצה להיפרד אך את כן רוצה, כי הבנת שהוא לא אוהב, מקלל, אדם סגור, עם בעיות, יש מתחים מיניים ועוד אז מה בעצם השאלה??
    האם למרות כל זאת, היית מוכנה להישאר איתו מפני שהוא אוהב אותך? ומה עם אהבתך, האם את אוהבת אותו מספיק כדי לטפל גם בו?
    נראה שאת יודעת את התשובה רק שאת מתקשה להתמודד מול הנידנודים שלו, הצעתי שתלמדי ממנו היי גם את מספיק עקשנית לומר לא תודה, לא מתאים לי יותר שנהיה זוג!
    כדאי שתבקשי מהמטפל/ת שלך שתעזור לך לבחון את המצב לפני שתקבלי החלטה וגם כלים להתמודד עם המצב.

בהצלחה,
    גלאי סיגלית יועצת זוגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו