חוששת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוששת
    רוזה
    19/04/2011

שלום, זאת הפעם הראשונה שאני נכנסת לפורום, ואני מקווה שתוכלו לייעץ לי. אני בת 54 בקרוב, בעלי מבוגר ממני בשנתיים. מזה למעלה מ 10 שנים שאין בינינו חיי אישות. ניסיתי להשאר ידידה שלו, אך אני מרירה מאד, לעיתים מתפרצת בקוצר רוח, ומאד קשה לי כך, ללא ליטף, חיבוק או מילות אהבה אינטימיות. בעלי אדם נעים רוב הזמן, אך נמנע משיחות עומק או דיבורי רגש, הוא אבא טוב אך אינו מתמודד עם קשיים. כשיש בעיה אני נקראת לטיפול, הוא מגיע אחכ להומור ולחיוך. זה פחות או יותר מסתדר אך ככל שעוברות השנים אני מרגישה החמצה גדולה וקושי רב להתנהל ברוגע ובשמחה. אני מתנתקת מחברים כי זה מתסכל אותי לראות זוגות אוהבים, אני נמנעת מסופי שבוע איתו כי זה מתסכל אותי לשכב מיטה במלון ולישון עם ספר בלי מגע ובלי קרבה גופנית, ולאחרונה, חשבתי שהגיע הזמן להתגרש. הילדים גדולים כבר, ואין בעיית רכוש או פרנסה תודה לאל, וחשבתי שהגיע הזמן לפרוש מה"סידור" לטובת פרטיות וסיכוי לקשר חדש. מה עצתכם? עלי לציין שבעלי עדיין מאד יקר לי על אף הפגיעה הגדולה שאני חווה ממנו לעיתים כשהו מכנה אותי בשמות גנאי או נמנע מלהבין את הקושי שלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוששת

הוספת תגובה

• רוזה-

בני
    22/04/2011

היי
    לא באנו לעולם הזה בשביל להינות, אבל גם לא לסבול !!!
    תצטרכי לקבל החלטה האם את ממשיכה את הסבל או מפסיקה אותו ! פשוט מאוד,
    תעשי רשימה של כל הדברים הטובים בצד אחד, וכל הדברים הפחות טובים בצד השני, מה גובר על מה ותחליטי,
    אם יש לך כוחות נפש ואנרגיות לנסות להדליק את האש מחדש אז סבבה, אני באופן אישי מאמין שזה אפשרי וממליץ לך בחום לחפש סדנאות/ייעוץ,
    אם את מרגישה שהקשר הזה מיצה את עצמו ואת יכולה להפרד בכבוד ולצאת לדרך חדשה אז יאלה מי מונע בעדך,,,
    10 שנים ללא מגע זה כמו לחיות בשבי, אני לא רוצה להחמיר את ההרגשה שלך, אבל זה לא תקין, אסור לך לחיות אפי' יום אחד נוסף בתנאים כאלו, השאלה היא מי גרם לכך ולא משנה מי התחיל קודם, או מי התחיל להחזיר קודם,,, תחפשי את התשובות ולא השאלות, תנסי להיות יצירתית ולמצוא פתרון שישביע ויספק את שניכם,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוששת - תגובה

סיגלית גלאי
    23/04/2011

רוזה שלום,
    אני מניחה שהיו לך את הסיבות המתאימות למשוך 10 שנים, עם ה"סידור" הזה, אך אם את מרגישה עכשין שזאת החמצה. זה הזמן ליצור את השינוי, כי אף פעם לא מאוחר לקבל יחס מכבד, לאהוב ולהתאהב. הרצון למגע אינטימי הוא לגיטימי בכל גיל, והוא מאוד חשוב לשמחת החיים לביטחון העצמי שלנו ועוד.
    לא ברור מדוע נמנעתם כל כך הרבה שנים, אם קיים קושי פיזיולוגי ניתן למצוא היום פתרונות רפואיים ואנשי מקצוע מתאימים, במידה ויש רצון ושיתוף פעולה.
    אך אם לא קיים קושי כלשהו וההימנעות באה מרצון אזי הבחירה וההחלטה בידייך בלבד, עלייך לשאול את עצמך האם את חושבת שיכול להיות גרוע יותר מהמצב בו את נמצאת כעת? זהו שינוי משמעותי, שיקרה רק אם תרצי בו באמת. בכל שלב בחיים יש סיכוי לקשר חדש אינטימי, מרגש ומכבד, הכל יהיה תלוי במידת ההשקעה והרצון שלך בעניין.

בהצלחה
    גלאי סיגלית
    ייעוץ זוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

עמיצור
    29/04/2011

שלום רוזה!מה שלומך אף עם לא מאוחר אשמח לשוחח איתך .אני מהצפון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו