מחסור במגע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחסור במגע
    רונית
    19/04/2011

בת 30 נשואה מזה 5 שנים לגבר שלא יכל להוריד את ידיו ממני.
    אנחנו במצב כבר מעל שנתיים ללא מגע פיזי בכלל.
    היו תקופות שיזמתי ועשתי הכל שיהיה טוב. הרמתי ידיים, ואני חייה עם גבר שלא מוכן לגעת בכלל!
    אני אציין שאני ניראית טוב, מחוזרת תמיד - ולא מוצאת את הסיבה שהגבר היחידי שאני רוצה אינו מעוניין במגע איתי. הוא טוען שאוהב אותי, ואני באמת מאמינה שהוא גם לא בוגד.
    לא מחסיר שעות מהבית, ואני תמיד יודעת איפה הוא.
    קשה לי נורא, מתפוצצת מבפנים. מתה למגע של גבר יותר מדיי זמן.
    אנחנו כיום עוברים תהליכי פוריות {אחרי בבדיקות תקינות של שנינו שלא נמצאה שום בעיה}
    רק כדיי לדלג על המגע הפיזי. חולני?!
    מה עושים? לקום ולעזוב? לתת לו זמן? מה יכולה להיות הסיבה? משתגעת!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחסור במגע

הוספת תגובה

• תגובה לרונית

חסויה
    20/04/2011

לדעתי את צריכה לעזוב אותו,מגיע לך יותר טוב מזה!!בכל מקרה יהיה יותר גרוע בעתיד,תרצי חום,אהבה,מגע ולא יהיה,אז תלכי ותחפשי בחוץ....חבל.עדיף לקטוע עכשיו.
    בהצלחה וחג שמח!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחסור במגע - תגובה

מיכל פאטל
    20/04/2011

הי רונית,

אין ספק שהמצב בעייתי.אני מניחה שבעלך אוהבך כפי שאת מציינת, אך כפי הנראה יש לו בעיה כלשהיא שמאחר ואת לא הצלחת לברר עימו ולהביא לפיתרון מעשי אני מאוד ממליצה על פניה לאיש/ת מקצוע-סקסולוג/ית אם אפשר אחד כזה שמתמחה גם בטיפול זוגי.למרכיב של היחסים האינטימיים יש חשיבות רבה במערכת היחסים הזוגית,ואין כל סיבה 'לדלג' עליה באופן נורמטיבי.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רונית-

בני
    22/04/2011

היי
    מעניין לדעת מתי כל זה התחיל, אם תוכלי לבד או איתו לעשות חושבים ולעלות על הזמן שבו זה קרה אז יהיה לכם יותר קל למצוא פתרון,
    ייתכן וטיפולי הפוריות הם אלו שגרמו לנתק בינכם, זה נתון ידוע מכיוון שאז היחסים נעשים באופו מכני עם הוראות הפעלה מתי ואיך וכאמור מוציא את החשק מהשסק,
    חייב להיות איזה מאורע או סיטואציה מסויימת שהובילה למצב הזה, תחפשו אותה בנרות, תחזרי לפה ונמשיך הלאה,
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו