מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחסור במגערונית19/04/2011
בת 30 נשואה מזה 5 שנים לגבר שלא יכל להוריד את ידיו ממני.
אנחנו במצב כבר מעל שנתיים ללא מגע פיזי בכלל.
היו תקופות שיזמתי ועשתי הכל שיהיה טוב. הרמתי ידיים, ואני חייה עם גבר שלא מוכן לגעת בכלל!
אני אציין שאני ניראית טוב, מחוזרת תמיד - ולא מוצאת את הסיבה שהגבר היחידי שאני רוצה אינו מעוניין במגע איתי. הוא טוען שאוהב אותי, ואני באמת מאמינה שהוא גם לא בוגד.
לא מחסיר שעות מהבית, ואני תמיד יודעת איפה הוא.
קשה לי נורא, מתפוצצת מבפנים. מתה למגע של גבר יותר מדיי זמן.
אנחנו כיום עוברים תהליכי פוריות {אחרי בבדיקות תקינות של שנינו שלא נמצאה שום בעיה}
רק כדיי לדלג על המגע הפיזי. חולני?!
מה עושים? לקום ולעזוב? לתת לו זמן? מה יכולה להיות הסיבה? משתגעת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לרונית
חסויה20/04/2011לדעתי את צריכה לעזוב אותו,מגיע לך יותר טוב מזה!!בכל מקרה יהיה יותר גרוע בעתיד,תרצי חום,אהבה,מגע ולא יהיה,אז תלכי ותחפשי בחוץ....חבל.עדיף לקטוע עכשיו.
בהצלחה וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחסור במגע - תגובה
מיכל פאטל20/04/2011הי רונית,
אין ספק שהמצב בעייתי.אני מניחה שבעלך אוהבך כפי שאת מציינת, אך כפי הנראה יש לו בעיה כלשהיא שמאחר ואת לא הצלחת לברר עימו ולהביא לפיתרון מעשי אני מאוד ממליצה על פניה לאיש/ת מקצוע-סקסולוג/ית אם אפשר אחד כזה שמתמחה גם בטיפול זוגי.למרכיב של היחסים האינטימיים יש חשיבות רבה במערכת היחסים הזוגית,ואין כל סיבה 'לדלג' עליה באופן נורמטיבי.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונית-
בני22/04/2011היי
מעניין לדעת מתי כל זה התחיל, אם תוכלי לבד או איתו לעשות חושבים ולעלות על הזמן שבו זה קרה אז יהיה לכם יותר קל למצוא פתרון,
ייתכן וטיפולי הפוריות הם אלו שגרמו לנתק בינכם, זה נתון ידוע מכיוון שאז היחסים נעשים באופו מכני עם הוראות הפעלה מתי ואיך וכאמור מוציא את החשק מהשסק,
חייב להיות איזה מאורע או סיטואציה מסויימת שהובילה למצב הזה, תחפשו אותה בנרות, תחזרי לפה ונמשיך הלאה,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?