מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעלי התאהב באחרת ועזב איך ממשיכים?אודליה21/04/2011
הוא עזב את הבית בסוף דצמבר, וכיום בהליך גירושין מכוער כל כך, הכל קרה כלכך מהר וחשוב לציין שיש ילד בתמונה, והוא רק בן 3 אני כואבת כל כך, עצובה וכועסת עליו ועל עצמי, עליו, כי איך יכולת לעשות לנו את זה?? איך הרשית לעצמך לנטוש ככה הכל?? ועל עצמי איזו עיוורת הייתי!!! לא האמנתי שניפרד אי פעם, לא התייחסתי לכעסים הרבים שלו עלי, היה כועס ומתעצבן על כל חלקיק אויר שהייתי נושמת לידו, כל דבר היה סיבה "למסיבה" והאבסורד הוא שאהבתי אותו אהבת נפש, תמיד אמר לי שאני המשפחה שלו, וככה הרגשתי גם אני אליו ואצלי זו האמת.. אין לי משפחה למעט אח אחד שאיתו אני בקשר, לא הורים לא דודים שום כלום, הם קיימים (למעט האב) אבל אין שום קשר, הוא יודע מה משמעות משפחה עבורי, איך היה מסוגל ככה לקום וללכת??? אני לעולם לא חושבת שאסלח לו על כך, הילד שלי שבור ומבולבל, איפה אבא שלי, למה אבא הלך לי? ולי אין תשובות, אני בוכה אפילו כשאני כותבת עכשיו, עיזרו לי מתי זה יעבור הכאב הזה? מתי??? ולמה לעזאזל אני מתפללת שיתחרט אם אני לא בטוחה שאקבל אותו בחזרה??? ובתוך תוכי אני אפילו חושבת שאני יודעת מתי כבר הפסיק לאהוב אותי, ולכן חיפש אהבה חדשה.... זה שנתיים לפחות שאני מבקשת ממנו "תגיד לי שאתה אוהב אותי" משהו שממש לא קשה לו לבטא... ותמיד ענה תשובה אחת, "כפרה שלי"... אבל לא הוציא את המילים שכל כך רציתי לשמע, וידעתי בעמקי נשמתי שאולי זה לא קיים שם עוד... אנא ספרו לי משהו מעודד, האם האהבה יכולה לצוץ שוב? האם יש סיכוי שיתחרט? הוא מאוד אוהב את בננו ומאוד קשור אליו, אני רזיתי 20 ק"ג וחזרתי לעצמי כבתחילה ואני נראית מעולה... ומקווה בכל פעם מחדש שמשהו יצוץ לו שם שוב.. משהו יכול לעודד אותי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעלי התאהב באחרת ועזב איך ממשיכים? - תגובה
סיגלית גלאי21/04/2011שלום אודליה,
אני מבינה את כאבך ואת הבלבול שאת חשה בתקופה זו. למרות הקושי והכאב, נסי לבדוק עם עצמך האם היית רוצה לחיות את חייך באהבה חד צדדית? עם אדם שלא מסוגל לומר לך שהוא אוהב אותך? האם באמת היית רוצה להתפשר כל חייך על צרכים שמגיעים לך?
ייתכן שהפרידה תגרום לו לחשוב אחרת, להתגעגע, לרצות להיות אתכם שוב. אבל, ייתכן גם שלא. אם הוא עזב כדי ללכת לגור עם אחרת יהיה לו יותר קשה להבין מה הוא מפסיד.אם את מאוד רוצה שיחזור חשבי האם את יכולה ליזום אפשרות לשינוי, לא ברור לי האם הצעת לו אי פעם ללכת לייעוץ זוגי, והאם יש לכך סיכוי בשלב זה?
כדי להתחזק חשבי על הבן שלך והיי חזקה למענו, חשוב שתעני לשאלותיו, את יכולה להסביר לו בפשטות שאבא עבר לגור במקום אחר, אבל אבא תמיד יאהב אותו ויהיה בשבילו..
בהצלחה,
גלאי סיגלית
ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודליה-
בני21/04/2011הנה מעודדים אותך סיגלית ענתה לך תשובה מדוייקת ומעודדת,
אבל בקשת יפה אז אוסיף כמה מילים...
אודליה חג שמח:
מצער לשמוע שאין לך גב משפחתי, לאן זה נעלם ? אולי שם את יכולה לשקם יותר ?
-
כפי שאת בטח יודעת אין לנו שליטה על מה שקורה איתנו, אין לנו דרך לשנות את המצב ואיך אומרים לא בוכים על חלב שנשפך... אני מציע לך בחום להתחיל לחשוב מעתה ועד עולם מחשבות חיוביות על כל דבר שמזדמן לפתחך, בדרך הזו את תרגישי טוב יותר גם משום שאת זו ששולטת על איך את רוצה להרגיש באותו רגע, ואיך את מנהלת את המשבר תוך כדי,
כפי שציינתי, אין לנו שליטה או יכולת לשנות את מה שנקרה בדרכנו, אבל יש לנו את היכולת ואת האפשרות להחליט כיצד נטפל או נתייחס למה שקרה, תחפשי עד שתמצאי את הדברים הטובים שקרו כתוצאה מכך, תוסיפי לרשימת הדברים הטובים שקרו לך את ההורדה במשקל וכו'
דבר נוסף שרציתי להאיר את עינייך והוא >"הכעס" עליו, ועל עצמך,,, מיותר לחלוטין, אם כעס היה עוזר לשנות מצבים אז היו נותנים אותו בתור טיפול, לא כן ? מכיוון שכעס ועצבים רק מגבירים את התיסכול וגורמים לעוד ועוד מהזבל הזה, אז כדאי למעט עד כמה שניתן מלהשתמש בו,
מה שהיה מת ואיננו, מה שצריך לעניין אותך זה מה את יכולה לעשות עכשיו ! בכדי לצאת מחוזקת מהמצב שנוצר, אם את נורא רוצה שהוא יחזור אלייך, דבר שהוא די לגטימי אבל יכול להיות שזה בא לך באוטומט בלי לחשוב לעומק, פשוט תעשי רשימת מכולת מה נותן לך הזוגיות הזאת בתור בן אדם, מה את יכולה עוד לתרום למערכת הזו, ואז תוכלי לעשות שיקול של תענוג מול כאב, מה את רואה יותר בקשר הזה,
-
אין טעם שתבקשי ממישהו שיאמר מילים שהוא לא עומד מאחריהן ! זה פתאטי לגמריי !
כי אם זה מה שאת מבקשת אני מוכן לכתוב או לומר לך את זה יום יום,,,
לכן תשבי עם עצמך, ותנהלי דיון פנימי עם עצמך מה את מחפשת ? מה את רוצה ? וכך תלמדי האם הקשר הזה עדיין טוב בשבילך,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבני
אלינור21/04/2011אתה בן אדם מקסים...
כל הכבוד על העידוד והמילים הנכונות.
פשוט מרגש .
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודליה-
בני21/04/2011תודה על התודות,
אם זו את אודליה,,,
לא הבנתי למה אתם בהליכים מכוערים ? כאילו מי גורם לזה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמילה לבני
רוית22/04/2011בני,
אני עוקבת בפורום אחר התגובות שלך, אני חייבת לציין שלא הייתה תגובה שלא הצליחה לעודד גם אותי.
אוהבת את הראש שלך ואפילו אותך ורטואלית....
חג שמח יקירי,
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלית-
בני23/04/2011היי גלית
חג שמח גם לך.
כזו אהבה (ווירטואלית...) עוד לא הייתה לי,,,
את מוזמנת להגיב גם, כי מי כמוך יודעת עד כמה זה מעודד,
מי את ומה הסיפור שלך ?
בני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?