מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סובלרון21/04/2011
חייב עזרה, אני נשוי כבר שלוש שנים ואב לשני בנים, מאז הנישואין אשתי לא מפסיקה לרדת לי לחיים ולהציק לי, לכל דבר יש לה טענות, היא כבר אמרה לא פעם שהיא לא סומכת עליי, לא מעריכה אותי, ניסיתי למשוך הרבה פעמים לכיוון של ייעוץ ללא הצלחה, היא לא מוכנה לגשת, קשה לי נורא בחיים האלה, אני אוהב מאוד ולא מקבל ממנה שום אהבה, לא זכור לי מתי היא באה ויזמה חיבוק (שלא לדבר על סקס), ניסיתי לגשת לייעוץ לבד ולצערי הבנתי שהיא חייבת להיות חלק מהטיפול, האם ישנה עוד דרך לנסות לפני שהבית מתפרק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רון-
בני21/04/2011מועדים לשמחה
אני לא יודע מה אמרו לך בייעוץ, אבל היית אמור לקבל כלים כיצד לתקשר עם זוגתך באופן כזה שלא תרגיש שהיא יורדת עליך כל הזמן, אתה מבין ידידי שזה נשמע לא טוב,,,
מי שלא רוצה שיירדו עליו, לא מאפשר ולא נותן לזה לקרות, נקודה.
אז נכון שעכשיו יהיה קשה לשנות סדרי בראשית כי כך התרגלתם מתחילה, אבל לך אין ברירה ועליך להפשיל שרוולים ולגרום למצב להיות שונה, תתחיל במשהו קטן שהוא כאילו קוו אדום מבחינתך ותציב לה גבול, אל תצעק ואל תכעס, פשוט תשדר עוצמה פנימית ותאמר לה בדיבור ישיר ועינייני, כך וכך אני רוצה שתדברי אליי, או הייתי שמח עם היית פונה אליי במילים הללו, זה ירגיש לי יותר טוב וכו', תלמד אותה איך אתה אוהב את הכוס קפה שלך, תלמד אותה איך אתה אוהב שמתייחסים אליך, דבר בשפת האני, אל תטיח בה האשמות, כגון > את הרסת לי את הבטחון העצמי, אני לא אתן לך לעשות זאת יותר, זהו מהיום אני אלמד אותך כיצד לדבר איתי וכו' ,,, לא ולא ! אל תאשים את ואת, אלא דבר חלש, דבר בשפת האני, אני רוצה אני צריך, אני מבקש שתדברי אליי כך וכך, אני אשמח מאוד אם תתני לי את ההזדמנות להראות לך שאני מסוגל לעשות דברים מסובכים, את יכולה לסמוך עליי שאני אבצע את המטלה הזו והזו בצורה הכי טובה !
תחזור על המילים והמשפטים הללו תכתוב אותם תשנן אותם, ו... תאמר לה בנועם בצורה מכובדת ויפה, אין מצב שהיא לא תרגיש בשינוי, הדבר היחיד שהיא תנסה לערער את בטחונך ותאמר, מי כבר לימד אותך ? מי אילף אותך ? אז תענה לה, שהיות ואתה מאוד אוהב אותה, ומאמין ורוצה לחזק את הזוגיות שלכם, אז יצאת ללמוד כיצד לתקשר נכון, תחזור על המשפטים שוב ושוב, עד שזה ייקלט אצלה ואצלך,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרון
JJ24/04/2011הי,אשמח לעזור[email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי במצבך כ5 שנים והחלטתי להתגרש.
רשיד24/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?