לא יודעת מה לחשוב יותר...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודעת מה לחשוב יותר...
    Rose
    23/04/2011

שלום רב לכולם!
    קודם כל חייבת לציין שאני מאוד נהנת לקרוא פה שרשורים. אפשר ללמוד המון מיזה אפילו אם זה רק בצורה פאסיבית!

אז ככה:
    אני גרה בחו״ל כבר קרוב ל 4 שנים,בת 25 מעולם לא הייתה לי מערכת יחסים רצינית עם גבר. היחידה שהייתה כביכול רצינית או יותר נכון ארוכת טווח (מעל לחצי שנה) הייתה עוד כשהייתי גרה בארץ חשוב לציין שהייתי בזמנו בת 20. והוא היה אלים כלפי , מילולית ופיזית כאחד! הרשתי לו כי אין לי בטחון או ערך או דימוי עצמי גבוה אז בואו נגיד שזה לא היה באמת איזה רול מודל טוב עבורי לגבי גברים או אהבה או לסמוך על בן זוג. כשנפרדתי ממנו (זה היה עניין של חיים או מוות) החלטתי לעזוב את הארץ ולעבור לגור אצל אבי. (לא בקשר עם אמי קרוב לשנה עקב התעללות נפשית מילדות בחירה שלי ) מאז שעברתי לכאן התחלתי ללכת לטיפול מהטראומה של האלימות ושל אמא והילדות החסרה וכו... אפשר לומר שלאחר 3 שנים של טיפול אני מאוד השתנתי ומאוד נהייתי מודעת לעצמי בהמון המון דרכים זה גם מאוד טרם לבטחוןוערך עצמי אבל לא לגמרי עד כפי שהייתי רוצה.... אוקיי עכשיו באמת לעניין : (ככ מצטערת שזה ארוווך)
    3 וחצי שנים הייתי רווקה. לא רציתי ולא בא אף אחד גם ככה . עד לפני זמן מה. אני יוצאת עם מישהו כבר 7 חודשים. אוהבת אותו כמו שמעולם לא אהבתי!!! זה הקשר הכי ארוך שהיה לי וגם מבחינה רצינית הוא בסך הכל גבר עדין ועם ראש על הכתפיים , עובס כמורה ומוסיקאי מצליח. בנאדם מאוד מבוקש! הוא מצא בי משהו כנראה כי אנחנו עדיין עוד עומדים מסתבר. חשוב לציין שהוא נוצרי בא מבית של פרוטסטנטים הדוקים אבל עד כה לא נראה לי שהעובדה שאני יהודיה הפריע או מפריעה לו. אבל בכל זאת רציתי לציין זאת . בנוסף הוא גרוש . היה 8 שנים במערכת יחסים שמתוכן 4 שנים נשוי. היא עזבה אותו והוא כבר סיים עם תהליך הגירושים וביקש ניתוק מוחלט ממנה. התחלנו לצאת 8 או 9 חודשים לאחר הניתוק בינהם. הכל היה מושלם בהתחלה הרגשתי כאילו אני בחלום לא היה דבר להתלונן עליו אבל עם הזמן צצו מספר דברים שהובילו למריבות ואף לסימן שאלה ענקי מול עיני אני מפרטת המון כי אני באמת אוהבת אותו מכל ליבי וחשוב לי מאוד שתבינו את הסיפור שלי ואולי תוכלו לעזור לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעת מה לחשוב יותר...

הוספת תגובה

• PART 2

Rose
    23/04/2011

הדברים המוזרים שקרו :
    1.הוא הציג אותי לפני מספר חבריו אבל החבר הכי טוב שלו עדיין לא יודע ממני בנוסף משפחתו שגרה מחוץ לעיר שאנו גרים בה. שזה אגב דיייי פוגע כי לא שאני לחוצה להכיר את ההורים שלו אבל זה גורם לי תחןשה של בושה מצידו.
    2.זהו משהו שקרה לפני חודשיים בערך ומאז זה מן אפקט יו יו כזה . התווכחנו ורבנו על דברים בתדירות גבוהה ואז הוא בא ואומר לי שהוא לא יודע מה הוא רוצה יותר ומה הוא מרגיש באמת ואמר שאולי עדיף שנלך לאט יותר ולא נתראה כל יום כמו שעשינו עד כה. זה מאוד פגע בי אבל החלטתי לכבד את רצונו. והיה לי מאוד קשה עם זה כי כני בנאדם שזקוק לחום מבנאדם שאני קשורה אליו וזה לי כמעוקה אבל החלטתי לתת לזה ניסיון כי הקשר הזה יקר לי מאוד. מאז דברים שוב חזרו לצורה חיובית יותר עד שגילתי לפני שבועיים שהייתה לו הופעה עם אחת הלהקות שלו בעירנו ואופס הוא לא טרח להזמין אותי כי אופס כנראה שלא התאים לו להציג אותי בפני החבר הטוב שלו ובפני אנשים שמכירים את אשתו לשעבר ואופס גילתי את זה בפייסבוק. איזה תענוג. אז כן הוא שיקר או יותר נכון הסתיר ממני את זה ואמרתי לו שאני גילתי לבד לאחר כך לא דיברנו יומיים ברצף ואז התקשר ושוב פעם אמר שהוא לא יודע מה הוא אמור לחשוב... או לרצות מאחר והוא לא מבין למה הוא ממשיך להסתיר אותי ושמשהו לא בסדר. פגע בי כמו סכין ללב. יום למחרת התקשר ואופס פתאום הוא מתגעגע ואני במחשבות שלו ( חשוב לציין שאמר שכשהוא איתי כמה ימים ברצף הוא חייב ללכת וכשהוא כמה ימים רחוק ממני הוא מתגעגע בטירוף ותשוקה עזה וכו)

כל העניין פוגע בי מאוד. אני בנאדם רגיש מאוד . הוא בסך הכל בנאדם טוב עם לב טוב אבל משהו בו מטריף אותי....
    מאז כל זה כבר ביקש סליחה ואמרתי לו שלגבי אמון יקח זמן לבנות . סלחתי אבל עדין נפגעתי והוא מצידו דיי שכח מהכל גם מיזה שהוא לא יודע מה הוא רוצה כאילו כלום לא קרה.

לא יודעת מה לחשוב יותר . המציאות מבלבלת אותי!
    לכל אלה שקראו את זה! תודה רבה! אין לכם מושג כמה אני מעריכה אתכם! ואת זמנכם היקר!

רוז!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• PART 2 - תגובה

סיגלית גלאי
    23/04/2011

שלום רוז,
    סיפור החיים והכנות שלך נוגעים ללב ובהחלט מוכיחים שכל דבר אפשר לשנות כשמקבלים את החלטה ונחושים ליצור את השינוי, כל הכבוד לך על הדרך שעשית עד כה במישור האישי.
    בנוגע למערכת היחסים שלך, את מעלה שאלות עקרוניות וחשובות, לאור זה שאתם יחד כבר 8 חודשים לא נראה לי מתאים שיש מקום להמשיך ול"הסתיר" אותך מהחברים, והגיע הזמן שהוא יקבל החלטה בוגרת אם הוא שלם עם הקשר הזה או לא?!
    ייתכן שקיים גם קושי לגבי היותך יהודייה מול הוריו, אולי נוח לכם בשלב זה להתעלם מהתמודדות עם העניין הזה, אך חשוב שתדברו על זה בפתיחות, עדיף לדעת מוקדם מאשר מאוחר. קבלה אמיתית של האדם כפי שהוא זוהי אהבת אמת, ואין ספק שאת ראויה לאהבה שכזו.

בהצלחה וכל-טוב
    גלאי סיגלית ייעוץ זוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו