מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בגידה רגשית - אינני יודעת מה לעשותאורלי23/04/2011
אני בת 37, ובעלי בן 40 ואנו נשואים 10 שנים ולנו 3 ילדים.בעלי היה תמיד גבר מהחלומות, לא פלרטטן, לא מחפש ויוצא לבד ושנינו היינו נאמנים וטוטאלים לחלוטין, לפני חצי שנה בעלי הכיר אשה בעבודה איתה התחיל בקשר ידידותי בעבודה, דבר אותו לא עשה בעבר לעולם, ולאט התחיל להרגיש רצון לקרבה ושיחות עמה עד שממש נבהל מתחושותיו והחליט לעשות מעשה נורא ולדבר איתה בכדי להפסיק את ההתקשרות הידידותית בינהם, היא בהפתעה גמורה הביעה רגשות כלפיו ומכאן הכל הסתבך, הם החלו לדבר בטלפון מידי יום בשעות העבודה, בעלי הרגיש איום ונורא וממש הפך חולה ולא רצה בקשר הזה, מצד שני לא היה לו עם מי לחלוק את תחושותיו האיומות על כך שחושב ומדבר עם אשה אחרת וטען שתמיד הדגיש בפניה עד כמה אוהב אותי ואין לו שום רצון לפרק את המשפחה, אלא רק לדבר אתה, פעמים רבות ביקש להפסיק את השיחות אך הם חזרו שוב ושוב, במהלך החודש וחצי הוא התנהג בעצבנות ובצורה איומה, עד אותה עת שמאסתי בהתנהוגותו וסילקתי אותו מהבית, למחרת הוא סיפר לי הכל בבכי, שלא מבין איך נפל לשיחות עימה, שלא היה מעוניין ותמיד ניסה להפסיק אותם ולעולם לא חשב להמשיך הלאה, עוד טען שאף פעם לא דיבר עלי משהו רע, אך נאמרו על ידו מס' דברים איומים שלטענתו היו ללא כוונה, כמו אני מאוהב בך ואני רוצה לחבק ולנשק אותך, הוא טוען שאלו אימרות שהיו אמורות לקרב אותה אליו כשהיה שבור והיא לא רצתה לדבר, לטענתו לא היה בינהם מגע או מפגשים כלשהם. הוא סיפר לי הכל והתחרט ואני לא מאמינה איך הגענו לזה, יש לנו אהבה גדולה, יחסי מין מעולים, ילדים והכל, חשוב לציין שבעלי טיפוס מעט בעייתי רגשית שעבר ילדות קשה עם חסכים, אני פגועה, פצועה ומדממת ללא הרף יום יום, לפעמים הוא לא מבין על מה אבל הכאב בתוכי עצום ואני נקרעת בין רצוני לזרוק אותו ולקבל מעט שלווה נפשית לבין הילדים שכל כך קטנים ואינני יודעת מה לעשות, אני בוכה כל יום כבר 3 חודשים, יורדת במשקל ועצובה כל כך, אנחנו כבר חודשיים בטיפול זוגי אך זה עדיין לא מועיל לי, אינני יודעת מה לעשות אשמח לקבל עצות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגידה רגשית - תגובה
סיגלית גלאי23/04/2011אורלי היקרה
את מתארת באופן כל כך מקסים את הקשר הנפלא שבניתם במשך עשר שנים, באמת שזה לא מובן מאליו שקיימת אהבה, מין טוב, ילדים שבאו מאהבה, נשמע שאת מכירה היטב את בעלך ואת מציינת שבאופיו הוא לא פלרטטן או בוגדני, אז אני שואלת אותך האם שווה לזרוק את כל זה בשל מעידה חד פעמית?
במקום לשקוע בעצבות ובכאב, אני מציעה לך לראות את הדברים הטובים שקיימים ביניכם, אני משוכנעת שהוא ידע להעריך את זה מאוד, והקשר שלכם יצמח מזה למקומות טובים ועמוקים יותר. נסי לראות במקרה הזה משבר זמני שיחלוף, עם אמונה שבסוף שלו מחכה לכם משהו טוב.
מאחלת לכם בהצלחה וכל-טוב
גלאי סיגלית יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?