מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני כלכך מרוסקתחן23/04/2011
שלום רב
לפני כשנתיים בעלי נפרד ממני בשביל מישהי איתה הוא בגד והם עברו לגור ביחד. לקח לי כשנה כדי להתגבר על הקשר בנינו וסופ התחלתי לפרוח. לפני כשנה התגרשנו סופית ברבנות ומאז הוא פתאום הבין כי טעה ורוצה לחזור. ואני אמרתי כי לא טוב לחזור ולא רוצה. לאחר תקופה החלטתי לתת לזה הזדמנות והשכרנו דירה ביחד. אולם ברגע שהעביר חפציו החליט כי לא מתאים ללו אולם המשיך להגיע ולעזור ולבקש כל פעם לחזור מחדש. אציין כי עזב את חברתו לטובתי לפני כחצי שנה. בזמן האחרון התחיל שוב להיות בסביבתי ובנינו בן ה 5. לאחר שאמרתי לו כי לא נראה לי החזרה בנינו היא טובה הוא הלך לחברתו לשעבר והציע לה נישואים. הוא בישר זאת לבנינו אשר שמח על כך מאוד. למרות שאני יודעת כי לא טוב לנו ביחד ברגע שהוא אמר לי כי הם מתחתנים התמוטטתי ומאז אני לא מפסיקה לבכות. אני לא כלכך יודעת מה אני רוצה לשמוע אבל אני פשוט שבורה מהמצב לגמרי, מרגישה ממש ממש מרוסקת והדמעות לא מפסיקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני כלכך מרוסקת - תגובה
מיכל פאטל24/04/2011שלום לך חן,
אני מבינה לליבך, זו אכן תקופה לא קלה לך אך את בסופו של דבר תתגברי על המשבר.
אני מתרשמת שאת הגבת ברוב המצבים שבעלך הציב בפנייך ולא הובלת אותם וחשוב היה שתביני מה הסיבה/ות שהובילו אתכם למשבר עוד קודם הגירושין כדי לנסות ולאחות את השבר ממקום של חוזק.כעת, לאחר שתתני לעצמך הזדמנות לעצור ולבדוק מה היה חלקך השבר הזוגי שלכם על מנת שתוכלי לצמןח מהמשבר שלך למקום יותר טוב.אם את יכולה חעשות זאת לבד אוקי,אם לא אני ממליצה שתפגשי אשת מיקצוע שתסייע לך למקד ולהבין עצמך יותר טוב.בנוסף, התמקדי בחשיבה חיובית ביחס לעתידך,ותעסקי בבחירת אלטרנטיבות שיקדמו אותך לעברו.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרשמת לי
חן24/04/2011רשמת לי "הגבת ברוב המקרים למצבים שבעלך הוביל".. זה מעיד על משהו.. נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחן-
בני24/04/2011כואב הלב לראות איך אדם סוחב איתו למצולות אשה שאהב ויש לו ממנה ילד, אבל נראה שאת כבר התגברת והצלחת להתעלות ולדחוף את עצמך קדימה,
לדעתי יש לך סיכוי טוב להצליח פעם נוספת, רק בשינוי קטן, הפעם זה לתמיד ! אל תתני לו צ'אנס יותר, הוא לא שווה את האמון שאת מפגינה כלפיו,
אל תתני לו לתעתע ברגשות שלך, ואל תתני לרגשות שלך,,, לתעתע בך !
חג שמח ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?