מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרידה מגבר נשוימורן24/04/2011
אני רווקה 30+ ,הייתי בקשר עם גבר נשוי כשנה וחצי ,מן הסתם קשר לא בריא,ללא צמיחה שמלווה בהרבה תסכולים ,כאב ותקוות שווא.
אהיה כנה ואומר שלא הייתי רוצה לחיות את חיי עם הגבר הזה,ככל שעובר הזמן אני לא יכולה להגיד אפילו מה אני אוהבת בו.
ניסיתי להיפרד ממנו אין ספור פעמים ללא הצלחה , מצד אחד הוא לא עוזב את הבית אבל אומר שאני לא רצינית ,לא מספיק משקיעה בקשר,טענות אלו מעלות בי גיחוך,הרי הקשר הזה מעוות איך אפשר להשקיע במערכת יחסים כזו? ,כל פעם שהוא אומר לי את זה אני חושבת אולי אם אתנהג אחרת דברים באמת יקרו אבל אני לא באמת מאמינה בזה ,אך אני חלשה מולו .
יש בי כמיהה למצוא בן זוג ,להקים בית ומשפחה .
אודה לכם אם תוכלו לתת לי טיפים איך לסגור את הפרק הזה בחיים להמשיך הלאה ,לנטרל את הרגשות אליו והמחשבות והקנאה באשתו
אני נמצאת במצב של חוסר אונים ,אומרת לעצמי שזהו,לא אהיה בקשר איתו יותר,כמה ימים יש שקט והודעה קטנה ממנו או נקודת שבירה שלי ושוב אני בידיים שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורית-
בני24/04/2011יש כמה דרכים להתנתק סופית, תקראי את השרשורים הרבים בנושא הזה,
הרעיון בקצרה, כל זמן שלא יהיה לך תחליף טוב ומשמעותי אז יקשה לך להתנגד לקשר ההרסני הזה, את חייבת להחליף חוויות טובות כנגד, זה יכול להיות כל דבר שאת בוחרת ואוהבת לעשות, אבל העיקר לפתוח דף חדש במערכת יחסים רעננה,
תחשבי כל פעם שבא לך לענות לו, שאת בעצם חותכת חתיכה מהבשר היפה שלך ונותנת לו במתנה !
תנהלי משא ומתן עם הגוף שלך דברי אליו ותסבירי לו שכדאי לו לחכות עוד קצת, ועוד קצת, כי הדבר האמיתי מחכה לך אי שם, וחבל לפספס אותו בשביל שטויות שמובילות אותך להרס,
הנשמה רוצה לפרוח ולהתקדם הלאה בחיים, והקשר הזה מונע ממנה, זה תוקע לך את כל החיים וחבל.
חג שמח ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרידה מגבר נשוי - תגובה
מיכל פאטל25/04/2011שלום אורית,
את נשמעת בחורה נבונה שמודעת למצב הלא בריא של סוג כזה של מערכת יחסים ומנתחת בצורה ריאלית אף אם כואבת את המציאות.כדי לשנות את מצבך עלייך להיות החלטית ולעשות מעשה.בראש ובראשונה עלייך לקבל החלטה אמיתית ונחושה של פרידה מגבר זה.במקביל עלייך לחזק את עצמך ולהפסיק להיות 'חלשה מולו' - שהרי ברור לך שהוא מנצל את חולשתך באופן ציני וחד צדדי.
כדי לעשות כן, עלייך להגדיר לעצמך מהן מטרותייך בשלב זה של חייך באופן אופרטיבי תוך הצבת יעדים ברורים להשגה (ולא תאורטיים...) תוך הגדרת סדר עדיפיות ביניהם.
במידה ואינך מסוגלת לעשות זאת בעצמך,שווה לך לגשת למ'ס פגישות עם איש/ת מיקצוע, לברר לעמצך את נושא הדימוי/ההערכה העצמית ולהתחיל לעשות פעולות שיקדמו אותך בחייך ולא יגרמו לך נזק ואף למשפחתו של הבחור הנשוי....
בהצלחה!
מיכל פאטל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?