מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כיצד להפרד מאשתידניאלי24/04/2011
לנו 4 ילדים גדולים ומסודרים. אנו כזוג לא מסתדרים ואין יום ללא מריבות , כינויי גנאי וברוגז. אני מצדי פתחתי בעבר תיק ברבנות, אך אשתי לא הגיע לשם. אני יודע שאם אצא מהבית , לפני שהבית ימכר, אשאר מחוסר כל ואני פנסיונר וחולה. אני נמצא בגהינום ולא יודע כיצד להפרד ובאילו צעדים לנקוט. בעבר אפילו הצעתי לה שאת מירב הכסף היא תקח ותשאיר לי מעט כסף אבל, למרות החיים המרים שלנו היא לא מוכנה אפילו לכך, והיא שולטת בי לאורך כל השנים. זקוק לעצה שתציל את שארית חיי. המיואש האומלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיצד להפרד מאשתי - תגובה
מיכל פאטל25/04/2011שלום לך דניאלי,
נישמע אכן שחייך אינם קלים ופשוטים, עם זאת, אם טרם הלכתם לייעוץ זוגי אמליץ לכם לנסות זאת .אני מניחה שזה לא יהיה תהליך פשוט עבורכם בשל היותכם נשואים כפי הנראה שנים רבות, וישנם דפוסי התנהגות שהשתרשו בדינאמיקה ביניכם.
ניתן לטפל בכם באמצעות טיפול קוגניטיבי- התנהגותי שהוא גם טיפול קצר יחסית וממוקד- אם אתם בעלי מוטיבציה טיפולית כמובן.
במידה ואתם נחושים להיפרד אמליץ לפנות למגשר/ת בעלת התמחות בטיפול זוגי-משפחתי אשר תסייע להגיע לפרידה ממקום של שיתוף פעולה והסכמה.
בהצלחה!
מיכל פאטל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?