מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מצליח להתגבר...רן25/04/2011
שלום,
שמי רן בן 24 וסיימתי לפני שנה וחצי קשר של שלוש שנים בעקבות בגידה מצד בת הזוג.
חייב לציין שהקשר היה מדהים, כימיה מעולה, תקשורת סקס ועוד, מעבר להיותה בת זוג היא הייתה החבר הכי טוב שלי, הרגשתי יותר נוח לדבר איתה מאשר עם הקול הפנימי שבי (מצפון).
בשנה האחרונה של הקשר היא החלה לפזול הצידה (סביר להניח מאחר ואני הראשון שלה), הדבר נורא הקשה עלינו ופגע בנו רבות, הכימיה נהרסה, כמעט שלא הייתה תקשורת ושלא נדבר על סקס...
הרגשתי כי מדובר בתחושת הפספוס שהיא נמצאת עם גבר שטוב לה איתו ויודעת שזה מה שהיא מחפשת אך מנגד טרם חוותה גברים אחרים בחייה והמחשבה על כך לא מרפה ממנה.
במשך השנה האחרונה הדבר גרם לי לתסכול רב אך לא הבעתי זאת בפניה בכדי לא להעמיס עליה, בתור אישה היא חזקה ויודעת להתמודד עם דברים והייתי בטוח שזו רק תקופה אך לצערי זה נמשך שנה עד תום הקשר...
בחודשים האחרונים כבר דנו בגלויות על הכל והצעתי לה פעמיים שניפרד אך היא סירבה מטעמה, בשבועות שלאחר השיחה האחורנה המצב השתפר פלאים, כנראה כי ידעה שהולכת לאבד משהו ומעריכים דבר רק כאשר מאבדים אותו זהו טבע האדם.
התקופה האחרונה הייתה כבעבר חזרנו לצאת, הסקס שב לחיינו והתקשורת חזרה, הרגשתי שהיא באמת חזרה לעצמה ואני נותן בה אמון מלא, הרי היא סירבה שניפרד בדיעבד.
כחודשים לאחר מכן היא יצאה לאירוע עם חברים מהצבא ובאותו ערב היא התנשקה (לטענתה) עם אחד מהחברה שם, כמובן שאין לי מושג אם היה מעבר, אך עצם זה שהייתה מעילה באמון ולא בגלל הנשיקה החלטתי לסיים מיד את הקשר, הרי הצעתי שניפרד כי המצב היה רע אך היא סירבה ותקעה לי סכין בגב.
הדבר הרס אותי היא אמנם לא הקשר הראשון שלי אך לא ציפיתי לבגידה ממנה...
כשראיתי שהיא שבורה אז עזרתי לה להשתקם אין ספק שהיה לי קשה והייתי שבור אבל אני מעדיף ךהיפגע ולא לראות משהו נפגע, אחרי שראיתי שהיא חוזרת לתם ניתקתי איתה קשר לגמרי..
מאז ועד היום עברו שנה וחצי, יצאתי עם מלא נשים אני מבלה עם חברים ולא נתתי למצב להשפיע לי על חיי היומיום, אך לא הצלחתי להרגיש כלום לאף אחת מהנשים שהייתי איתן, היום גם לאחר שנה וחצי אני מאוהב באקסית באותה הרמה כמו יום לפני הבגידה, לא משנה מה עשיתי כמה חשבתי שוב ושוב על החלק הכי כואב שבקשר שלנו, בכיתי, נזכרתי במילים וברגעים הכי טובים שלנו, אין לי את ההרגשת דאיכה הזאת שכבר מתפוגגת ופחות כואב, זה תמיד נשאר לי חרוט בלב והכאב הוא אותו כאב כמו לפני שנה וחצי.
הדבר לא משפיע לי על סדר היום אך לא ברור לי למה אני לא מצליח לשכוח אותה, למה במשך שנה וחצי אני נשארתי מאוהב בה כשלא ראיתי אותה פעם אחת, למה אני לא מצליח להשתחרר ממנה?, היא הדבר שאני הכי רוצה כרגע, אני מתגעגע אליה וכבר תקופות שאני כל לילה חולם שאנחנו ביחד, זה פשוט ממוטט אותי ואין לי מושג איך ולאן להמשיך מכאן....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מצליח להתגבר... - תגובה
סיגלית גלאי26/04/2011שלום רן,
אהבה ראשונה תמיד תישאר בליבנו עם זכרונות טובים, פעמים רבות יש לנו נטייה להאדיר אותה באופן לא מודע, ולכן אנחנו ממשיכים לחפש אותה דרך דמויות אחרות.
זאת הסיבה שלעיתים יש תחושה שקשה לנו להשתחרר וזה הדבר היחידי שנכון לנו.
אתה מתאר שנפגעת ולכן התרחקת, היה קשר מדהים אך הוא נגמר, נראה שאתה ממשיך לנהל מאבק בתוכך בין הרגש לשכל, עליך להחליט למי אתה נותן ל"נצח" אם אתה רוצה ללכת עם הרגש, אז תחליט שאתה סולח לה באמת ותן הזדמנות נוספת לקשר אם זה אפשרי עדיין. אם זה לא אפשרי לחדש את הקשר תן לשכל שלך לנצח, שכנע את עצמך שזה היה טוב אך נגמר, כי כנראה אתה זקוק למשהו אחר. תמשיך להכיר נשים עם כוונה ליצירת קשר אמיתי, תחשוב על זה שהיא גם המשיכה הלאה ותפסיק לייסר את עצמך.
בהצלחה,
גלאי סיגלית
ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקסית
דני01/05/2011לדעתי עדיף היה לך שזה קרה לפני הנישואים-כלומר שנפרדתם והיא התנסתה עם אחרים ואולי אולי ברור לה שאתה האחד והיחיד,תנסה,תבדוק באיזה מצב היא ואם היא פנויה ותנסה לחזור לקשר שבמידה ועדיין קיימת אהבה והערכה הדדית הקשר יוביל לחתונה במהרה...מה שכן ממש לא בטוח שאתם באותו המצב אבל זה שווה בדיקה מצידך,והיה ולא תוכל להמשיך הלאה.מה גם שאין לך מה לסבול מיסורי מצפון כי היא הייתה הלא בסדר.בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמוד - היא לא שווה את זה !
ניר06/05/2011גם אם הגלגל יחזור - ונניח
תעשה צעד קדימה תעזוב אותה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתברח ואל תסתכל אחורה
בן11/05/2011תברח ואל תסתכל אחורה יש מלא בחורות
אתה גבר או לא!?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?