כול כך עצוב לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כול כך עצוב לי
    אלי
    26/04/2011

הזוגיות שלי עם אשתי היתה גרועה מהרגע הראשון עוד כחברים תמיד רבנו ורציתי לסיים את הקשר אין ספור פעמים מכיוון שאנחנו פשוט לא מתאימים אשתי נלחמה וטענה שהריבים הם בגללה ושהיא תשנה את דרכייה אני מתוך רצון עז להקים משפחה
    התעלמתי מתמרורי ההזהרה והאמנתי בלב שלם שניתן לפתור את הבעיות וליצור זוגיות טובה החלום שלי מגיל קטן היה להיות אבא והגשמתי את זה עם שתיי ילדות קטנות ומדהימות שהגדולה בת שנתיים וחצי מאז שנולדה הילדה הראשונה האמנתי שאני את המשפחה לא יפרק בשום אופן לאחר הלידה השנייה אישתי החליטה שזהו היא רוצה להתגרש היא אטמה את ליבה בצורה ארמטית ואיננה מוכנה לשמוע שום תחינה ובקשה לשלום בית בטענה שהיא לא אוהבת יותר עצם המחשבה שאני לא יהיה עם הבנות שלי קורעת אותי יש לציין שאשתי וכל הסובבים אותנו מגדירים אותי אב השנה
    אני מוכן לספוג הכול רק לא לוותר על הבנות אני פשוט עובד עצות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כול כך עצוב לי

הוספת תגובה

• אלי-

בני
    26/04/2011

מי אמר שאתם לא מתאימים ? אמר פעם מישהו, אין זוג מתאים יש זוג שמותאם !
    תתחילו לעבוד על שיקום הזוגיות שלכם ותראה פתאום איך אתם מתאימים ועוד איך,,,
    אתה יכול להמשיך להיות אב השנה בגידול חלקי של הבנות, כיום ניתן לתת משמורת גם להורה גבר, אם אין התנגדות של אשתך אז בכלל אתה מסודר,
    לך לבדוק עם גורם שלישי מה אתה יכול לתרום לקשר שיעלה על מסלול נכון שאז אשתך תרצה גם להשקיע,
    חבל על כל יום
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כול כך עצוב לי - תגובה

סיגלית גלאי
    30/04/2011

אלי שלום,
    אתה מתאר זוגיות "גרועה" בגלל חוסר התאמה, לא לגמרי ברור על מה אתם לא מסכימים? ומדוע יש תחושה של חוסר התאמה? מה שכן ברור שזה נמשך הרבה זמן ואתם לא יודעים כיצד לצאת מזה. ולכן, הייתי מציעה לכם ללכת יחד לייעוץ זוגי לפני שתקבלו החלטה גורלית של פירוק המשפחה. אם אשתך תגלה התנגדות תציע לה שהיא תבחר את המטפל/ת, תסביר לה את ההיגיון והרצון למצות את הקשר עד הסוף,
    את הרצון לא לפגוע בבנות, אך במיוחד את הרצון שלך להבין אותה וכו'. אני בהחלט מסכימה איתך שניתן ללמוד לפתור בעיות וליצור זוגיות טובה יותר, במידה והקשר מספיק חשוב לשני הצדדים.

מאחלת לך כל-טוב ובהצלחה
    סיגלית גלאי יועצת זוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירושים

דני
    01/05/2011

הדברים לא בידיים שלך ולכן תבין שאתה מתגרש מאישתך ולא מהילדות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משמורת משותפת

יפית נהרי
    04/05/2011

שלום לך,
    הריני להדגיש כי היום ישנה משמורת משותפת ואתה יכול לתבוע זאת בבית המשפט, ואז יהיה הליך שבו פקידת סעד תבדוק את טובת הילדים. באם תקבל משמורת משותפת אזיי חצי מהזמן הילדות יהיו אצלך. בהצלחה, עו"ד יפית נהרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי היא עושה לך טובה?

רועי
    05/05/2011

ממה שאתה מתאר נשמע שאתה מבלה כבר שנים ביסורים מקום לחיות וליהנות. כדאי שתבדוק אם אשתך לא עושה לך בעצם טובה. לגבי העצה של עורכת הדין בעניין המשמורת המשותפת קח בחשבון שהתהליך יקח בין שנה לשלוש ויעלה בין 50 ל 150 אלף שקל בהתאם לסיבוכיות שתיווצר. ישנן דרכים יעילות יותר וחסכוניות הרבה יותר להתמודד עם המצב שלך. קח כמה דקות ותעיין באתר צומת גירושין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו