מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אויאני27/04/2011
אני יודעת שהנבירה בזה רק יותר פוגעת אבל...
אני כן נפגשת ויוזמת עם חברות ויש לי אוזן קשבת מצד חבריי
המעטים אך הטובים
אני יוזמת פעילויות
מתראה עם משפחתי
קצת יותר חזרתי ללמוד מחפשת עבודה
יש רעיונות לעיסוקים ומנסה לעסוק בתחביביי
אך כמה וכמה פעמים ביום,אני מתיאשת, אני יודעת מה יעשה לי טוב
אך אין בי את הכח לעשות זאת,אני מדוכדכת,, הקשר עם החבר לשעבר נגמר
מבחנתי בכאב רב וכעס גדול ,שאני לא תפלא עם גם הוא לא רוחש כלפיי רגשות חיוביים כרגע, ואני עסוקה במחשבות מצד אחד על האהבה המדהימה שהייתה וכל החלומות ,מצד שני המציאות שלא הייתה טובה והפחד מהעתיד שקיים כעת גם מאיך היו החיים איתו לעומת הפחד לחיים עם מישהו אחר ,הוי המון בעיות ודברים שכבר לא ניתן לגשר אליהם,ואחרי הפע םהשניה אנחנו גם יודעים שאסור להיות ביחד, כי יש יותר מדי דברים רעים בינינו ...אבל הרגשת הריק וחוסר המוטיבציה
ופשוט מוצאת את עצמי רוצה להתחפר ולבור בזה ולהעלם לטלוויזיה ,אפילו דברים פשוטים אין לי כח אליהם,שלא לדבר על איזה פחד מסויים מהחזרה לשיגרה לימודים וכו' ... מרגישה שבעיקר רוצה להיות עם חברים שזה קורה אבל לא מספיק,ומרגישה בודדה בלי הנוכחות שלו בלי הוויתו בחיי, למרות שאני יודעת שהיה רע בכל מיני קטעים,ולא אהבתי את דרך החיים שלו...אבל עדין ממש קשה לי
ועוד עניין רציני שנפל עליי מחלה של אמי , ומאוד קשה לי להתמודד, אני מרגישה רייקנות עם עצמי ,וחוסר רצון לפתח את עצמי ..שלא נדבר על חברים שאכזבו
פשוט פחד מהחיים כרגע...ובלי כוחות להמשיך להתמודד הכל מפחיד ומעייף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני-
בני27/04/2011מבינים אותך ומזדהים עם כאבך,,,
אבל נדמה שהכתיבה כאן לא מספיקה לנפש הפצועה שלך, כאילו מסרבת להתנחם בכל מה שאת עושה ובעיקר במה שאת לא עושה,,,
אני לא רופא, אבל אולי תשקלי לקחת איזה תרופה קטנה שירגיע את הקולות והייסורים שאת נתונה בהם,
זאת לא בושה, כיום לכל דבר כמעט יש תרופה קונבנציונאלית או אומופאטית, לכי לרופא תבחרי בחיים חדשים שיגרמו לך להרגיש טוב,
כתבתי לך פעם שאת צריכה שיהיה לך בלוג משלך, אולי שם תשתחררי בכתיבה ובעזרה לאנשים אחרים, מה את אומרת ?
-
לגביי המחלה של אמא, אני חושב שהיא צריכה אותך יותר מתמיד, אולי זה משמיים שכך זה יצא שתהיי כל כולך איתה לפחות בעת הזאת, תשקיעי בה את כל המרץ והאנרגיות שהשקעת בקשר הקודם, כמובן שלא תעלימי את עצמך לגמריי, אלא תתני לה את הכבוד המגיע לה, את הייחס המתאים עם מלוא הסבלנות, אבל גם תדאגי לעצמך, אל תזניחי את הרצונות והשאיפות שלך, תמשיכי לחלום ולקוות לדברים הטובים שיבואו ,,, כשתניחי לעבר לשקוע,
לכל דבר בחיים יש התחלה, אמצע, וסוף !
לקשר הקודם צריך לשים סוף ! כי רק כך מתחילים חיים חדשים, כל זמן שאת תקועה וחושבת יותר מידיי על ההוא ועל מה שהיה ואיננו,,, את מונעת מהדבר הטוב הבא לבוא אלייך, וזה בדוק !
בהצלחה ואל תפסיקי לכתוב,,,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבני
אני27/04/2011תודה רבה על העזרה
כתבתי לפני 3 וחצי שעות
שבהן ישבתי עם משפחתי
כן אני כותבת וגם בבלוג הרבה מאוד מאוד ...מאוד
מוזר לי ביותר הפחד הזה מפני השיגרה של חיי, אני לא מצליחה לנהל אותה
אפילו המצב העייף הזה של עכשיו,אני כל היום לבושה בבגדי ספורט במטרה ללכת להתאמן ופשוט תקועה במחשבות של חשש מפני יום המחר שגדוש בפעילויות
ואין לי כוחות אליו ...מאין רצון לבטל את היום ולהישאר במיטה, לכן קבעתי לעצמי הרבה דברים שלא יכולה לבטל ,
אבל בעצם ...דבר גורר דבר לא? אז אולי כן ללכת להתאמן...ואולי בעצם כל הדכדוך זה מחוסר עשייה ושעמום ונבירה במחשבות...
אולי השיגרה כן תכניס בי כוחות....
ואפילו כשיש לי יום שלם חופשי אני כן מנסה אחרי כמה זמן של חוסר אנרגיות ומצב מדוכדך כן לצאת מזה ...לא יכולה באמת כל היום לשכב במיטה או רק מחשב טלוויזיה ..וזה משפר מצב רוח...
אבל פשוט המון מחשבות וחששות שנפלו עליי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני-
בני27/04/2011אני.
הייתי שמח לראות את הבלוג שלך,
-
מה שלום אמא שלך, האם את לוקחת את הצעתי להתמסר אליה ? לתת לה הרגשה שאת נמצאת איתה במלא מובן המילה ?
-
בספרו של אנתוני רובינס "להעיר את הענק שבפנים" הוא מסביר כיצד מילים יכולות לשנות הרגשות !
תנסי להשתמש במשפטים חיוביים, ולשנות כמה אותיות פה ושם ותראי עד כמה זה ישחרר אותך,
את כותבת על פחדים, חששות שנפלו עלייך,,, הם לא נפלו עלייך, את גורמת להם להיות חלק ממך בזה שאת נותנת דרור למחשבותייך להגיע לכיוון הזה,
מחשבות טובות מולידות מעשים טובים וכן הלאה,
ברשותך בואי ונעשה מקצה שיפורים עכשיו !
אני מחליף את האולי שכתבת על הדברים שאת יודעת שיעשו לך טוב, כאילו דווקא שם הסתפקת ב"אולי" ובמקום אחר את קובעת שמוזר לי, הפחד הזה, אני לא מצליחה. אין לי כוחות וכו'.
הנה > מה שכתבת והסוגריים וההוספות שיגרמו לך להאמין ולהרגיש טוב יותר !
(מוזר לי ביותר) "אולי" הפחד הזה מפני השיגרה של חיי, (אני לא מצליחה) "הייתי רוצה לדעת כיצד לנהל אותה..."
אפילו המצב העייף הזה של עכשיו, אני כל היום לבושה בבגדי ספורט במטרה ללכת להתאמן (ופשוט תקועה) אני יודעת "שמחשבות (של חשש מפני) "על יום המחר שגדוש בפעילויות,,,
"ואולי זה נראה כאילו" אין לי כוחות אליו ...מאין רצון לבטל את היום ולהישאר במיטה, לכן קבעתי לעצמי הרבה דברים שלא יכולה לבטל !!! מצויין !
אבל בעצם ...דבר גורר דבר לא? אז (אולי) "כל מה שאני צריכה לעשות זה" > כן ללכת להתאמן...(ואולי) "כי" בעצם כל הדכדוך זה מחוסר עשייה ושעמום ונבירה במחשבות...
(אולי) "אז" השיגרה כן תכניס בי כוחות....
ואפילו כשיש לי יום שלם חופשי אני כן מנסה אחרי כמה זמן של חוסר אנרגיות ומצב מדוכדך כן לצאת מזה ...לא יכולה באמת כל היום לשכב במיטה או רק מחשב טלוויזיה ..וזה משפר מצב רוח...
(אבל פשוט המון מחשבות וחששות שנפלו עליי...) "אני צריכה לנהל ולשלוט קצת יותר על כיוון המחשבה שלי שיהיה לטובתי, ולא אתן לחששות וספקות לכרסם בי !"
מה את אומרת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמוד!
אני28/04/2011בני מקסים פשוט!
תודה (:
כן אני בעיקר צריכה לחזור לשיגרה ולחיות את חיי ,וכ מחשבות טובות כמו הדוגמא המעולה שלך
הבלוג הוא אנונימי ביותר (: אבל מסתבר שאת רוב הדברים אני כבר כותבת פה ...
היום התחיל ברגל שמאל,בגלל חוסר העשיה אתמול לא נרדמתי כל הלילה ..ממש לילה לבן גרוע ,והרבה מחשבות על האקס והתנצחות איתו במוחי על דברים שהיו
ואז רגע, היו דברים מעולים -תודה עליהם, והדברים הרעים והבעיתיים -תודה שהם כבר לא ישנם .למרות שזה לא כזה חלק כמו שזה נשמע, כי יש הרבה דברים בעייתים ומחשבות וכ'...אבל כן להתעסק יותר מדי בעבר זה לא טוב בכלל ,ולמה לא כן להודות על האהבה המדהימה שהייתה,ולשמוח שכל הדברים הלא טובים שהיו בזוגיות כבר מאוחריי ומאחוריו והכאב והכעס אולי יגרמו לנו להבין שהיה וזהו ואין צורך או רצון להיות בקשר יותר .
ואני יותר צריכה לשים לב איך אני באמת חיה את חיי ומשפרת אותם
ואמא כן משקיעה ואיתה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני-
בני28/04/2011שמח שהוקל לך ,
כדי שהשרשור הזה לא יתיש את באי הפורום, אני מציע להתכתב במייל,
פתחי איזה מייל לשם כך ונמשיך משם,
(אם את רוצה כמובן,,,)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?