מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה עושיםנתן המתלבט28/04/2011
שלום רב,
אני חי עם בת זוג מזה כארבע שנים. יש לנו תאריך לחתונה.
הסתבר לי שהיא קיימה יחסי מין מספר פעמים עם עמית לעבודה.
היא מצטערת, לא מבינה איך נסחפה לזה ואין לכך כל משמעות אצלה.
לא ברור לי אם האהבה ההדדית שלנו היא בסיס מספיק לנישואין והאם בגידה
כזאת היא מעידה שאפשר להתגבר עליה או שהיא תמרור אדום שמחייב ביטול
חתונה.
נתן המתלבט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עושים - תגובה
סיגלית גלאי28/04/2011נתן שלום,
לצערי לא אוכל לתת לך תשובה פשוטה וחד משמעית, מכיוון שרק אתה יכול לדעת ולהחליט באיזו מידה הקשר הזה חשוב לך, באיזו מידה תוכל לסלוח ולהתגבר, כדי להמשיך ולקיים קשר משמעותי ומחייב.
למרות זאת, הייתי ממליצה לכם לבדוק מדוע היא הזדקקה לאותו עמית בעבודה, האם חסר לה משהו בקשר המיני ביניכם? אולי היא הייתה זקוקה לאישור לגבי היותה מושכת..? אולי תשומת לב? שעמום? ואולי צרכים אחרים שאינם באים לידי ביטוי בקשר שלכם. זהו ברור חשוב שכדאי שתעשו לפני החתונה (מומלץ שתעזרו בייעוץ זוגי קצר, תהליך ייעוצי עשוי לעזור לך לקבל החלטה מושכלת יותר לגבי שאלתך)
בהצלחה,
גלאי סיגלית
יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן! זה משמעותי
גיל23/05/2011לדעתי זכית בהתרעה שאחרים מקבלים באיחור.. אנחנו כבר לא ילדים, ואשה, ו/או גבר, לא סתם נסחפים לתוך יחסים עם צלע שלישית... זה קרה, ולא חשובה הסיבה, וזה יחזור ויראה... זו היא, וזו הזוגיות שלכם. כעת קבל החלטה אם היא מתאימה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתן נתן
רון28/04/2011אתה כנראה שיכור ולא מיין
זרוק אותה ומהר אתה תקלל את היום שהתחתנת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעניין
שיר22/05/2011כל פעם מחדש התגובות שלך מדהימות אותי- אני מנסה להבין מה קרה לך בחיים שלך שהפך אותך לאדם כל כך רע ומגעיל? כל מה שנותר לי לעשות זה פשוט לרחם עלייך ולבקש שהשם יעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתלבט
דני01/05/2011מה יש לך להתלבט?! לא ברור לך שמה שהיא עשתה בחברות היא תעשה בנישואים?! באמת התלבטות קשה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיא לא שווה חתונה היא שווה נעל
נעמה05/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אתה מוכן זוגיות פתוחה תתחתן איתה
ניר06/05/2011רק אם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה בגוף שאלתך
עומר14/05/2011מה שנעשה בעתות שלום יעשה ביים שבהם היא תשתעמם ממסגרת הנישואים.
ונשים משתעממות מהר מאוד
לך בחור לך ברח כל עוד נפשך יכולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עושים ??? לברוח !
מיטל15/05/2011אתה מנסה לשכנע את עצמך - זה לא יעזור לך אתם תתחתנו ותמיד זה יעלה על הפרק
אני צופה נישואין שהולכים לאבדון !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחח
אריאב15/05/2011אתם עוד לא התחתנתם וכבר היא חוגגת מהצד. מה יהיה בעוד כמה שנים כשהשגרה תשתלט לכם על החיים? מה יהיה כשתחזור מאוחר מהעבודה או כשיהיו לכם ילדים והם יתישו( כן כן. הם מקסימים וחמודים אבל לפעמים גם מתישים) אותך יותר מאשר אותה ולא יהיה לך כוח לסקס?
מילא אם זה היה חד פעמי. גם לא אבל נו מילא. אבל היא הזדיינה כמה פעמים איתו.
בחיי נתן. אתה עוד שואל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגיד אתה רציני?
עומר30/05/2011קח רק את שתי השורות הראשונות שכתבת
שים את עצמך בצד ותענהלבחור שכתב זאת! לעצמך!
נו מה אתה חושב עכשיו ?
בדיוק!!! לך מצא לך חיים ע מישהי שראויה לך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?