משמורת משוטפת באותו הבית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משמורת משוטפת באותו הבית
    א
    28/04/2011

לצערי הרב, לאחר 15 שנות נישואין , החלטנו אישתי ואני שלא ניתן להמשיך כך ולהפרד
    אנחנו ממש בתחילת התהליך ועדיין לא עשינו כלום ולא הודענו לילדים.
    החלטנו ללכת לכיוון של משמורת משותפת, ומכיוון שיש לנו 4 ילדים , כאשר אנו חושבים על שכירות של 2 בתים, גדולים ומזונות, אנחנו מבינים שזה לא יהיה אפשרי מבחינה כלכלית

רציתי לשאול והייתי שמח לשמוע את דעת המומחים על הרעיון שהילדים ישארו באותו הבית וההורים הם אלו שיתחלפו, לפי הימים,
    אני מודע לזה שזה יכול לגרום למתחים ובעיות בנינו , אבל אפשר לפתור חלק מהבעיות ע"י סיכום על כללים
    הייתי שמח לשמוע מה ההשפעה שתהיה על הילדים ומה ההמלצה המקצועית בנושא זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משמורת משוטפת באותו הבית

הוספת תגובה

• משמורת משותפת באותו הבית - תגובה

סיגלית גלאי
    30/04/2011

א' שלום
    כל זמן שלילדים תהיה מסגרת ברורה ומקום בטוח הם לא ייפגעו, זה נשמע סידור הגיוני וטוב לאור המצב, לפחות בשלב הראשון. השאלה המרכזית היא, אם אתם ההורים תצליחו לעמוד בהסכם הזה? ולכן כדאי שתעלו את כל הקשיים שסידור כזה עשוי לעורר, ותבדקו אם יש לכם פתרונות ששניכם מסכימים עליהם מבעוד מועד. חשוב שהילדים לא יהיו עדים לוויכוחים ולמתחים ביניכם.
    לדוגמא שאלה שחשוב שתדונו בה, בטווח הרחוק, מה יקרה אם לאחד מכם יהיה בן/בת זוג, האם הסידור הזה יהיה אפשרי מבחינתכם??

בהצלחה,
    גלאי סיגלית
    ייעוץ זוגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו