מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משמורת משוטפת באותו הביתא28/04/2011
לצערי הרב, לאחר 15 שנות נישואין , החלטנו אישתי ואני שלא ניתן להמשיך כך ולהפרד
אנחנו ממש בתחילת התהליך ועדיין לא עשינו כלום ולא הודענו לילדים.
החלטנו ללכת לכיוון של משמורת משותפת, ומכיוון שיש לנו 4 ילדים , כאשר אנו חושבים על שכירות של 2 בתים, גדולים ומזונות, אנחנו מבינים שזה לא יהיה אפשרי מבחינה כלכלית
רציתי לשאול והייתי שמח לשמוע את דעת המומחים על הרעיון שהילדים ישארו באותו הבית וההורים הם אלו שיתחלפו, לפי הימים,
אני מודע לזה שזה יכול לגרום למתחים ובעיות בנינו , אבל אפשר לפתור חלק מהבעיות ע"י סיכום על כללים
הייתי שמח לשמוע מה ההשפעה שתהיה על הילדים ומה ההמלצה המקצועית בנושא זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משמורת משותפת באותו הבית - תגובה
סיגלית גלאי30/04/2011א' שלום
כל זמן שלילדים תהיה מסגרת ברורה ומקום בטוח הם לא ייפגעו, זה נשמע סידור הגיוני וטוב לאור המצב, לפחות בשלב הראשון. השאלה המרכזית היא, אם אתם ההורים תצליחו לעמוד בהסכם הזה? ולכן כדאי שתעלו את כל הקשיים שסידור כזה עשוי לעורר, ותבדקו אם יש לכם פתרונות ששניכם מסכימים עליהם מבעוד מועד. חשוב שהילדים לא יהיו עדים לוויכוחים ולמתחים ביניכם.
לדוגמא שאלה שחשוב שתדונו בה, בטווח הרחוק, מה יקרה אם לאחד מכם יהיה בן/בת זוג, האם הסידור הזה יהיה אפשרי מבחינתכם??
בהצלחה,
גלאי סיגלית
ייעוץ זוגי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?