לא רוצה להתגרש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא רוצה להתגרש
    אודליה
    30/04/2011

אני ובעלי נשואים כשמונה חודשים לפני 3 חודשים נולד לנו ילד התחתנו בעקבות ההריון אך גם בעקבות האהבה.
    בעלי התגייס למשטרה חודשיים אחר נישואינו מה שחייב אותו לעבור קורס שיטור בבית הספר לשוטרים בחיפה, מה שדרש ממנו לישון שם ולהגיע לסופי שבוע לבית ולפעמים אפילו לסגור שם שבתות.
    את כל ההריון עברתי לבד בלי שום תמיכה או עזרה מצידו.
    במהלך הקורס בעלי הכיר מישהי שם הם התיידדו ואף ניהלו רומן ביניהם הוכחת הודעות טלפונים לחץ לישון עם הפלאפון ואבוי אם אגע לו בו מחיקת שיחות הודעות והכי גרוע שלא היה מתקרב אליי..
    כל זמן ההריון הייתי במצב נפשי גרוע ולא היה אכפת לו ממני.
    היום הוא דרש ממני לעזוב את הדירה שכן היתה יחידת דיור מתחת להורים שלו ובבעלותם, עזבתי אותה וכרגע אני אצל אימי לא אכפת לו ממני ולא מהילד.
    הוא נחוש בדעתו להתגרש ומכחיש את הבגידה.
    אני כואבת ופגועה מאוכזבת ומרגישה נבגדת הוא טוען שהוא כבר לא אוהב אותי ונחוש להתגרש.
    אני לא רוצה להתגרש אני אוהבת אותו ולמרות הפגיעה אני מרגישה שאם נלך לטיפול נוכל להחזיר את עצמנו למוטב אך הוא אינו רוצה מה עליי לעשות... אני מתוסכלת ונואשת לעזרה שכן הוא לא מוכן לעזור לי כלכלית ואיני עובדת בשל היותי עם תינוק ולד...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא רוצה להתגרש

הוספת תגובה

• לאודליה

JJ
    30/04/2011

באמת סיפור מזעזע...אם תרצי תמיכה,אז אשמח בכיף,וגם אולי לעזור עם דברים לתינוק...
    [email protected]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירושים

דני
    01/05/2011

זה מצב אבוד מבחינתך כפי שזה נראה כרגע,איספי את השברים ותשקמי את חייך,אם אחרי שלושה חודשי נישואים הוא מנהל רומן ולא רואה אותך ממטר סימן שהוא שם עמוק עמוק בבוץ. סורי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מענה משפטי- עו"ד יפית נהרי

יפית נהרי
    04/05/2011

שלום לך,

עלייך להכין תשתית ולאסוף ראיות לגבי הבגידה,מכייון שאם מדובר ב"בעל מורד",שמבקש להתגרש ללא כל סיבה מוצדקת ועוד בוגד ולא מקיים איתך יחסי אישות הריי שתוכלי לתבוע מזונות אישה ובמקרים מסויימים גם את כתובתך.

במצב הנוכחי- בעלך אמור לתת לך סכום מזונות לאוכל וכלכלה בעבור הילד, בגיל כזה של תינוק הסכום מינימום הינו 2000 ש"ח בחודש. מלבד סכום זה, מגיע לך 30% השתתפות בשכירות הדירה שאתם גרים בה.
    וכן מחצית מהרכוש המשותף.
    אני מבינה שאת לא רוצה להתגרש, שולחת לך חיבוק ומציעה לך להציע לו יעוץ וגישור , אבל במקביל עלייך לדרוש שישלם מזונות בעבור הילד השתתפות בדיור וכן לאסוף ראיות כנגדו.
    יפית נהרי עו"ד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו