מה עושים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עושים?
    דנה
    02/05/2011

שלום, שמי דנה.
    אני נמצאת במערכת יחסים של 6 שנים מתוכם אני חיה עם הבחור כבר מעל שנתיים. צברנו נכסים משותפים ביחד ואימצנו שני כלבים. עד לפני יומיים לא היה לי ספק כי זה הבחור איתו ארצה לבלות את שארית חיי.
    להפתעתי גיליתי לאחרונה כי יש לו אוסף מאוד גדול של תמונות של בחורות עם פרטיהן האישיים.
    לטענתו- לא בגד בי מעולם. אך אינו יכול להסביר את כמות התמונות והעובדה שהן רגילות לגמריי ואת זה שניתן ליצור איתן קשר ללא כל קושי. מסתבר שאת האוסף הזה הוא מנהל מאז שהכרנו. והוא עושה בו שימוש מיני- לפי טענתו חד צדדי.
    עבורי זה מרגיש ממש כמו בגידה או אלפי בגידות לצורך העניין. מלבד העובדה שזה חולני אני לא יכולה שלא להרגיש שאיני מספקת אותו. אני לא יודעת אם מישהי תוכל.
    כששאלתי אם זו הבעיה טען שאוהב אותי ונמשך אלי ואינו מעוניין להיפרד.
    דווקא אני הייתי הצד ההרפתקן יותר מינית ביחסים ותמיד חשבתי שהוא יותר שמרן. עכשיו אני מרגישה שזה פשוט אף פעם לא היה העניין שלו.
    מה לעשות? הוא אינו מעוניין לסיים את הקשר.
    אני לא יודעת איך אוכל להמשיך כך, אך מפחדת ממה שעלול לקרות. אין לי לאן ללכת. ויש בי דאגה גדולה לגורל הכלבים כיוון שאף אחד מאיתנו לא יוכל להחזיק אותם בזמן הקרוב אם נפרק את החבילה...
    אני ממש אבודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים?

הוספת תגובה

• מה עושים? - תגובה

מיכל פאטל
    04/05/2011

שלום לך דנה,

אני מבינה שאת צוייה הסערת רגשות גדולה ובצדק, אך לא צריך למהר כל כך ולחשוב מיידית על פירוק.ראשית, אם הוא הבחור שאתו רצית לבלות את שארית חייך עד לפני יומיים והוא גם מצידו לא רוצה להיפרד ממך , שווה לכם לעצור ולבדוק מה קרה כאן.
    האם אתם מסוגלים לדבר בפתיחות ובכנות האחד עם השני? גם על נושאים רגישים/כאובים? האם אתם יודעים להתמודד עם שוני בדיעותיכם ולנהל קונפליקטים בצורה בונה? האם אתם יודעים להקשיב קודם כל אחד לצרכי השני?האם אתם מודעים לצרכים האחד של השני ומספקים אותם בדרך כלל ? וכו' וכו'
    אין ספק שמעשיהו של בן זוגך מהווה פגיעה בדימוי הנשי שלך ,וניתן להבין את תחושת הנבגדות שלך.חשוב להבין ממנו מדוע היה זקוק לאוסף מרשים כזה, ומדוע לא שיתף אותך בכך? מה מנע אותו? מה שם חסם?משהו בתקשורת ביניכם לא עובד טוב.
    נסי לברר זאת עימו לבד, במידה ןלא תצליחו כדאי שתיפנו לעזרה מיקצועית לסיוע.
    בהצלחה!
    מיכל פאטל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו