מיואש מהיאוש זקוק לעצה פרידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואש מהיאוש זקוק לעצה פרידה
    ריזו
    03/05/2011

חברים וחברות אשמח לשעה ומי שיש לו עצה בונה או תובנה יתקבל בברכה
    החברה ניפרדה...היינו חצי שנה ביחד לא ארוך אבל היה אינטנסיבי....הראשונה שגרתי איתי ביחד
    הייתה ביננו אהבה גדולה...אבל הקשר ניגמר שנינו הרגשנו שאנחנו לא ממצים את הזוגיות כמו בהתחלה ולמרות זאת אני מצידי מרגיש שיש מה לעשות ויודע גם שלדברים מסויימים לא נתתי את כל תשומת הלב
    העניין הוא כזה בת הזוג לשעבר די מיואשת וכל מה שהצעתי לה נתקל בסירוב ובטענה שאנחנו לא מתאימים
    די קשה לי לקבל את זה כי אני מאמין שאפשר לעבוד על כל דבר והזוגיות היא לא קלה מטיבעה ברוב המקרים
    בנוסף לזה אני מודע לטעויות שעשיתי (לא בגדתי) ודיברנו עליהם ..אני בדעה של לעבוד ולתקן ושהרצון להיפרד הוא סטירה מצלצלת בשבילי ואני רוצה לעלות שוב על הגל ושהכימיה והקשר ביננו יחזור להיות איכותי ומהנה
    הבת זוג משומה מיואשת לגמרי ולא מוכנה לשמוע יותר...ואני מרגיש שזה מוביל לכביש ללא מוצא שרק אני מנסה לשקם ולדחוף קדימה
    מה עושים????????????????????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ריזו-

בני
    03/05/2011

רד לשוליים לכמה ימים ותבחן את המשל דרכך, כשאתה בכביש ללא מוצא אתה נלחם נגד עצמך, עם המון רעשים ברקע, דבר שלא נותן לך לחשוב ביעילות,
    עצה קטנה להתחלה >
    אם אתה אוהב מישהו תן לו ללכת,
    אם הוא חוזר הוא שלך לתמיד
    אם לא, ממילא הוא לא היה שלך לתמיד,

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו