מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיואש מהיאוש זקוק לעצה פרידהריזו03/05/2011
חברים וחברות אשמח לשעה ומי שיש לו עצה בונה או תובנה יתקבל בברכה
החברה ניפרדה...היינו חצי שנה ביחד לא ארוך אבל היה אינטנסיבי....הראשונה שגרתי איתי ביחד
הייתה ביננו אהבה גדולה...אבל הקשר ניגמר שנינו הרגשנו שאנחנו לא ממצים את הזוגיות כמו בהתחלה ולמרות זאת אני מצידי מרגיש שיש מה לעשות ויודע גם שלדברים מסויימים לא נתתי את כל תשומת הלב
העניין הוא כזה בת הזוג לשעבר די מיואשת וכל מה שהצעתי לה נתקל בסירוב ובטענה שאנחנו לא מתאימים
די קשה לי לקבל את זה כי אני מאמין שאפשר לעבוד על כל דבר והזוגיות היא לא קלה מטיבעה ברוב המקרים
בנוסף לזה אני מודע לטעויות שעשיתי (לא בגדתי) ודיברנו עליהם ..אני בדעה של לעבוד ולתקן ושהרצון להיפרד הוא סטירה מצלצלת בשבילי ואני רוצה לעלות שוב על הגל ושהכימיה והקשר ביננו יחזור להיות איכותי ומהנה
הבת זוג משומה מיואשת לגמרי ולא מוכנה לשמוע יותר...ואני מרגיש שזה מוביל לכביש ללא מוצא שרק אני מנסה לשקם ולדחוף קדימה
מה עושים????????????????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריזו-
בני03/05/2011רד לשוליים לכמה ימים ותבחן את המשל דרכך, כשאתה בכביש ללא מוצא אתה נלחם נגד עצמך, עם המון רעשים ברקע, דבר שלא נותן לך לחשוב ביעילות,
עצה קטנה להתחלה >
אם אתה אוהב מישהו תן לו ללכת,
אם הוא חוזר הוא שלך לתמיד
אם לא, ממילא הוא לא היה שלך לתמיד,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?