מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כתב תביעה שיקרירוית03/05/2011
בעלי הגיש מאחורי גבי תביעה בבית הדין הרבני, למרות שקבענו ללכת לגישור.
כתב התביעה שיקרי לחלוטין כולל דיווח הכנסות כוזב . יש לי הוכחות כתובות לכמה מטענות השיקריות ובכלל הוכחות כי הכנסתו גבוהה ממה שדיווח בתביעה. בנוסף הוא פעל בעורמה להעביר כספים מהחשבון.
האם עובדות אלו פועלות לטובתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מענה מטעם עו"ד יפית נהרי
יפית נהרי04/05/2011שלום לך,
חבל שהוא בחר לנהוג כך
עלייך להגיב בתוך 30 יום לכתב ההגנה ולציין שהוא בא לבית משפט כשידיו אינן נקיות והסכומים בתביעתו שגויים ומופרכים, וכן שהוא מטעה את בית משפט במכוון והגיש את כתב התביעה במחטף מאחורי גבך.עלייך כמובן לצרף הוכחות לכל הטענות.בהצלחה:)
נשמח לסייע בהרחבה יפית נהרי, עו"ד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתב תביעה שיקרי
רוית06/05/2011לא ברור מדוע בכלל הגיש את התביעה הזו:
אין לנו רכוש, אני לא מבקשת כתובה, הוא לא מבקש משמורת על הילד- הבנתי כי מזונות ילד נדונים בבית משפט לענייני משפחה. הוא מבקש גישור - בכל זאת אני צריכה להגיש כתב הגנה?
סיכמנו שנלך לגישור והוא יעצור את התביעה, אם לא יעשה זאת עלול להגרם לי נזק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחפשי את העורך דין שלוחש על אזנו..
רועי06/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע טוב רוית מענה מאת עו"ד נהרי
יפית נהרי07/05/2011נראה כי בעלך מכלכל צעדיו,נכון שמזונות ילדים נקבעים בביהמ"ש אבל, סכום המזונות הינו בהתאם לגיל הילדים+ בהתאם להכנסות ורמת המחייה שלכם.
שנית- ישנה חלוקת רכוש, אם בעלך מעביר כספים,ככל הנראה ישנה סיבה גם לעניין זה.
עצתי לך- הגישי לרבני- בקשה למתן אורכה בהגשת כתב הגנה של כ- 60 יום מאחר ואת ובעלך הולכים ליעוץ גישור, החתימי את בעלך על כך שהוא מסכים לאורכה.
שנית- שמרי כל חומר רלבנטי שיש לך לרבות מסמכים המעידים על מצבו הכספי של בעלך.
שלישית- החתימי את בעלך שבאם לא יצלח הגישור תחליטו ביחד לאיזו ערכאה שיפוטית לפנות לרבני או לביהמ"ש לענייני משפחה.
בהצלחה רבה:)
יפית נהרי,עו"ד לענייני משפחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?