כתב תביעה שיקרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתב תביעה שיקרי
    רוית
    03/05/2011

בעלי הגיש מאחורי גבי תביעה בבית הדין הרבני, למרות שקבענו ללכת לגישור.

כתב התביעה שיקרי לחלוטין כולל דיווח הכנסות כוזב . יש לי הוכחות כתובות לכמה מטענות השיקריות ובכלל הוכחות כי הכנסתו גבוהה ממה שדיווח בתביעה. בנוסף הוא פעל בעורמה להעביר כספים מהחשבון.

האם עובדות אלו פועלות לטובתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתב תביעה שיקרי

הוספת תגובה

• מענה מטעם עו"ד יפית נהרי

יפית נהרי
    04/05/2011

שלום לך,
    חבל שהוא בחר לנהוג כך
    עלייך להגיב בתוך 30 יום לכתב ההגנה ולציין שהוא בא לבית משפט כשידיו אינן נקיות והסכומים בתביעתו שגויים ומופרכים, וכן שהוא מטעה את בית משפט במכוון והגיש את כתב התביעה במחטף מאחורי גבך.עלייך כמובן לצרף הוכחות לכל הטענות.בהצלחה:)
    נשמח לסייע בהרחבה יפית נהרי, עו"ד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתב תביעה שיקרי

רוית
    06/05/2011

לא ברור מדוע בכלל הגיש את התביעה הזו:

אין לנו רכוש, אני לא מבקשת כתובה, הוא לא מבקש משמורת על הילד- הבנתי כי מזונות ילד נדונים בבית משפט לענייני משפחה. הוא מבקש גישור - בכל זאת אני צריכה להגיש כתב הגנה?
    סיכמנו שנלך לגישור והוא יעצור את התביעה, אם לא יעשה זאת עלול להגרם לי נזק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חפשי את העורך דין שלוחש על אזנו..

רועי
    06/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבוע טוב רוית מענה מאת עו"ד נהרי

יפית נהרי
    07/05/2011

נראה כי בעלך מכלכל צעדיו,נכון שמזונות ילדים נקבעים בביהמ"ש אבל, סכום המזונות הינו בהתאם לגיל הילדים+ בהתאם להכנסות ורמת המחייה שלכם.
    שנית- ישנה חלוקת רכוש, אם בעלך מעביר כספים,ככל הנראה ישנה סיבה גם לעניין זה.
    עצתי לך- הגישי לרבני- בקשה למתן אורכה בהגשת כתב הגנה של כ- 60 יום מאחר ואת ובעלך הולכים ליעוץ גישור, החתימי את בעלך על כך שהוא מסכים לאורכה.
    שנית- שמרי כל חומר רלבנטי שיש לך לרבות מסמכים המעידים על מצבו הכספי של בעלך.

שלישית- החתימי את בעלך שבאם לא יצלח הגישור תחליטו ביחד לאיזו ערכאה שיפוטית לפנות לרבני או לביהמ"ש לענייני משפחה.

בהצלחה רבה:)
    יפית נהרי,עו"ד לענייני משפחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו