מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לקראת גירושיןלילי04/05/2011
אני בת 51 שוקלת להתגרש אין הסכמה מצד בעלי הוא אננו מעוניין להתגרש כדי לא להתחלק ברכוש .איני יודעת כיצד להתחיל כיצד לפעול
יש לי 2 ילדים גדולים בבית בני 20,25 הדירה על שם שנינו
הורי בעלי סייעו לנו רבות בקנית הדירה ,ולפני חצי שנה חמותי שהתאלמנה סגרה
לנו את המשכנתא בסכום 100.000 שקל. זה לא היה מיועד לחשבון רק של בעלי אלא למשכנתה שלנו יחד. שאלתי האם אני חייבת להחזיר את כל הסכום לחמותי או הוא מתחלק חצי חצי ביני לבין בעלי .אם אנו מתגרשים האם אני צריכה לתת לבעלי חצי מהפנסיה שלי?אני עובדת 30 שנה במקום קבוע ולעומת זאת הוא אין לו פנסיה גדולה כמו שלי ויש לו גם עזרה מאמו והמשכורת שלו גדולה יותר משלי. כיצד מתחילים צעד לגירושין???המון תודה.
האם אפשר לקבל המלצה לעורך דין באזור רמת גן קרית אונו?שוב הרבה תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מענה
יפית נהרי04/05/2011שלום לך,
שמי עו"ד יפית נהרי,
אנסה לסייע:)
1. האם את ובעלך חיים ביחד או בנפרד?
2. לעניין הגט- מה הסיבה שברצונך להתגרש?בבית דין רבני כופים גט על הבעל ,בעיקר כשקצו כל הקיצים ואין אפשרות להגיע לשלום בית
2. לענין הרכוש- כשבני זוג מתגרשים מתבצת חלוקה שוויונית של הרכוש שצברו במאמץ משותף מיום הנישואין ועד ליום הקרע- יום הפרידה.
לענין חמותך- אם היא נתנה לכם מתנה הריי שלא תצטרכי להחזיר לה אבל אם היא נתנה לכם הלוואה- בעלך יבקש את הסכום בחזרה במסגרת החלוקה.
3. בגדול שמתגרשים מתבצעת כאמור חלוקה שוויונית של כל הרכוש לרבות הכספים והדירות ואז- ממנים "אקטואר" שמחלק את הכספים קופות הגמל והפנסיה שווה בשווה.
אני סבורה שצריך להדריך אותך בבנייית אסטרטגייה לגירושין,למשל- להקליט את החמה שמדובר במתנה ולא בהלוואה, וכן לנסות להגיע עם הגרוש להסכמות.
יפית נהרי עו"ד ומקימת איישה למען זכויות האישה במשפחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?