אומללה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אומללה
    אמא
    04/05/2011

אני חושבת שזו המילה הטובה ביותר לתאר את מה שאני חווה בתקופה האחרונה. כתבתי פה לפני כמה שבועות על הפרידה שאני חווה, ניסיתי ליישם את העצות שקיבלתי. יש ימים טובים יותר, ויש ימים שבהם אני אומללה, מנחשת מה איתו, אפילו מקנאת למחשבות אם הוא הכיר מישהי אחרת, וזה עוצר אותי מלחשוב על עצמי, מלהתרכז במטרות של עצמי, מלעזור לעצמי להרפא מהכאב. אני לפעמים מרגישה שאני לא מצליחה לראות את העתיד שלי. שהחיים שלי נפסקו, מה שמבהיר לי את התלות הגדולה שהייתה בקשר ועשתה בדיעבד לא טוב לשנינו. אני לא רוצה לדבר איתו, כי זה מקשה עליי יותר ומבלבל אותי כשאנחנו מדברים או מתראים. אני בעיקר מחפשת דרך לא להרגיש עצובה כל כך. לקום עם התחושות האלו בבוקר, להתאמץ לקום מהמיטה ולהתחיל יום חדש, ובלילה, לחשוב זמן ממושך עד שאני מצליחה להרדם בלילה.

אני משתדלת ליישם את מה שכתבה סיגלית, על הריכוז בעצמי, לחשוב קדימה, הלאה, והמחשבות האלו מלוות בו. מה לא יכול להיות בעתיד שלי עכשיו אחרי הפרידה, הקושי הגדול בלחשוב קדימה על עצמי כשלם ולא כחלק ממשהו,מהזוגיות איתו, וזה מקשה עליי ביותר.

אני אשמח לקבל תמיכה, אולי אפילו כדאי לי לפנות לעזרה מעבר?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אומללה

הוספת תגובה

• אומללה - תגובה

סיגלית גלאי
    05/05/2011

שלום לך,
    זוגיות בריאה היא קודם כל שני אנשים נפרדים שיחד הם יוצרים את השלם מבלי לאבד את עצמם, התלות הגדולה שיצרת בבן זוגך מעצימה את תחושת הריקנות והקושי שלך להתמודד עם הלבד. למרות שקשה לך להאמין שניתן לצאת מזה, האמיני לי שזה יקרה עם חלוף הזמן וכשתרגישי שאת מוכנה לתת הזדמנות לזוגיות חדשה ואחרת.
    אם את מרגישה שהדיבור או המפגש איתו מעציב או מבלבל אותך עוד יותר, אז בהחלט כדאי שתימנעי מזה.
    נסי לראות בפרידה ממנו שיעור חשוב לחיים שהרווחת, ואפילו חסכת לעצמך כאב גדול יותר שעשוי היה להתרחש בעתיד. התחילי לאהוב את עצמך קודם כל יותר מכל אדם אחר, קבלי את עצמך (קבלה שיש בה הבנה שמותר לטעות),חשבי מה יעזור לך להנות מהחיים והרשי לעצמך לשמוח מתוך ידיעה שאת שווה את זה, מגיע לך לחיות חיים מלאים ומאושרים. אם את מחפשת סיוע, נראה לי שאימון אישי עשוי לעזור.

בהצלחה וכל-טוב
    סיגלית גלאי
    יועצת זוגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו