גירושין ואח"כ מלחמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירושין ואח"כ מלחמה
    שלי
    09/05/2011

שלום
    פתחתי תיק בבית דין האזרחי 6.10 ורק ב 7.11 יהיה לנו דיון ראשון (אנחנו כבר לא חיים ביחד )מכיון שהחיים שלי בהמתנה כבר שנה רציתי לדעת האם ניתן קודם להתגרש ואח"כ להילחם על המזונות חלוקת רכוש וכו?
    ואם כן איך אפשר לעשות זאת?(ניסתי לדבר אם הפרוד שלי ולהגיד לו שנסיים את כל הסגה הזאת וקודם נתגרש כדי שאני יוכל להתחיל לחות את החיים שלי ויותר לציין שהוא סירב_ מה שכן הוא את החיים שלו לא עוצר)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירושין ואח"כ מלחמה

הוספת תגובה

• גירושין ואח"כ מלחמה - תגובה

דליה שוורץ
    14/05/2011

שלי שלום,
    שאלתך אינה מתאימה לפורום הזה. פני לפורום בו הייועצים הם עורכי דין שמתחים בגירושין.

אם את רוצה לסיים את התהליך כמה שיותר מהר אני ממליצה לך לפנות לתהליך גישור.
    קחי בחשבון שלא כל זוג מתאים לתהליך גישור ויש לבחור מגשר שהוא גם עורך דין שמכיר את החקים הקשורים בגירושין ושיוכל להציע לכם את הדרך שמתאימה בדיוק לכם.
    בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מענה

יפית נהרי
    16/05/2011

האם ניתן קודם להתגרש ואח"כ להילחם על המזונות חלוקת רכוש וכו
    ניתן
    רצוי לקבל יעוץ עו"ד
    יפית נהרי עו"ד 0546825784

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו